051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Podedovane družinske travme

Kako podedovane družinske travme in vzorci vplivajo na nas?

Če se v prihajajočem obdobju nekaj let, zares želimo premakniti na naslednjo raven sobivanja v miru, svobodi in ljubezni, ni več dovolj „samo“ branje in poslušanje različnih energijskih napovedi in čakanje, da so bodo napovedi uresničile. Potrebno bo z vsako celico našega telesa razumeti, da spremembe lahko naredimo samo mi sami. In ta sprememba se najprej začne pri tebi in meni, vsi skupaj pa sestavljamo veliko kolektivno zavest. Prav zato je zares vsak posameznik pomemben.

Prav tako se trenutno nahajamo v obdobju, ko nihče prav zares ne more napovedati prihodnosti. Ne naše individualne, kot tudi ne globalne. Energije so se namreč posodobile, način delovanja je drugačen. Prehajamo v višjo dimenzijo, kjer prihodnost pišemo mi sami. To je čas, ko ljudje moč jemljemo nazaj v svoje roke. V preteklosti smo moč dajali sistemu in zato je bilo prihodnost možno napovedati. V resnici so nam jo krojili drugi, zunaj nas. Vendar višja, kot je naša vibracija, bolj smo povezani z dušo in Božanskim, bolj postajamo sami mojstri svoje energije in ustvarjanja.

Kaj je ključno pri tem?

POTREBNO SE JE ZAČETI LOTITI ČIŠČENJA NERAZREŠENIH NEZAVEDNIH VSEBIN, ki prihajajo iz otroštva in od naših prednikov (na nas intenzivno vplivajo vsaj tri predhodne generacije in njihova doživljanja, travme, nerazrešene vsebine, izkušnje). Seveda tistih, ki so disfunkcionalne, ki nas blokirajo in omejujejo. Te energije je potrebno osvoboditi in jih peljati na višjo raven. Izražajo se v tem, kako doživljamo sebe in okolico, v naših odnosih.

Ker smo se več ali manj vsi rodili v matrico, kjer je bilo prisotno t.i. negativno programiranje (negativni vzorci, prepričanja in mentalno-čustvene oblike), ki se je nezavedno in avtomatično prenašalo iz roda v rod, je neka oblika dela na sebi priporočljiva za vsakogar na trenutni ravni zavesti.

Slovenci se ravno ne moremo pohvaliti, da imamo veliko razrešenega

Veliko je razdvojenosti, konflikti s starši ali med starši in družinskimi člani, živimi ali neživimi, konflikti s predniki, živimi ali neživimi, nefunkcionalni družinski vzorci, razni strahovi, tudi travme, neizrečeno, skrivnosti … Vse to seveda ustvarja blokade, ki jemljejo vitalno življenjsko energijo in vse bolj blokirajo. Dokler se ne znajdemo na točki, kjer samo preživimo (v energijskem smislu, materialno morda imamo celo dovolj). Začnejo se tesnoba, depresija, apatija, vse se nam zdi brez smisla, morda pride tudi bolezen oz. težave z zdravjem – vse to so znaki, da smo se oddaljili od sebe, tega kar zares smo – tako dolgo smo izpolnjevali zahteve družinskega sistema, ne glede na to, da so bile destruktivne do nas samih, da smo prišli do točke, ko smo začeli izgubljati v megli vseh vzorcev, sebe. Borimo se, trpimo, rečemo ja, pa mislimo ne, prenašamo, čakamo … V tej točki je potrebno prekiniti s ponavljajočimi se vzorci, pogledati, kaj se dogaja in vse tisto, kar nam ne služi popeljati na višjo raven.

Kako nerazrešene vsebine prednikov vplivajo na nas?

Danes tudi sodobna epigenetika dokazuje, da se nerazrešene travme, zlorabe in različni strahovi, neizražene bolečine, tabuji, skrivnosti, tesnobnosti ter družinski čustveno-mentalni vzorci prenašajo iz roda v rod, iz generacije v generacijo. Nerazrešene stvari „plavajo“ v prostoru in času. Dokler se ne rodi nekdo in se odloči, da bo podedovane boleče in skrite teme razrešil ter družinsko linijo osvobodil energijske teže. Nekdo, ki je pripravljen s tem za vedno podelati in ustvariti nekaj novega, lepšega, kar je tudi poanta.  Čas pred nami bo prav to in nas energijsko intenzivno podpira, da razrešimo mnoge disfunkcionalne družinske vzorce, travme, strahove itn.

Nepojasnjeni strahovi, tesnobe, ponavljajoče se neprijetna/negativna doživljanja, ki pogosto nimajo prave (logične in jasne) osnove, zmeda, ki se zdi se, kot da smo v megli, v življenju, želimo si nekaj, pa se stvari odvijajo popolnoma drugače, preslikava določenih ravnanj in reagiranj, ki nas ovirajo in omejujejo, odzivanja in ravnanja enako, kot so ravnali naši starši, konflikti med člani družine in ravnanja članov družine, ki nimajo jasne osnove, ponavljajoči se odnosi z specifično naravnanostjo (npr. vsi moški so isti, nezaupanja vredni, vse ženske so iste – posploševanje, ki je v bistvu vzorec, ki v življenje pritegne točno določen tip človeka, ki “potrdi” naše prepričanje, vzorec) in še in še bi lahko naštevala. VSE TO JE TUKAJ ZATO, DA RAZREŠIMO, OSVOBODIMO. In pravzaprav je precej enostavno, ko se enkrat lotimo. NAJTEŽJI KORAK JE ODLOČITEV ZA TO, saj nas um blokira tudi na tej poti, ki nam govori, da je to težko ali celo nemogoče, da je preveč, da ne gre itn. Vendar prav zares je preprosto. Nekateri potrebujejo kratek čas, drugi malce daljši, vendar to ni nobena znanstvena fantastika, ki je nebi mogli udejanjiti. PRAKSA POTRJUJE RAVNO NASPROTNO. Vse več je posameznikov, ki jim gre izjemno dobro od rok.

 Iz vidika evolucije zavesti človeštva je namreč prišel čas. Nič več ne bo, kot je bilo. Mi smo sedaj tukaj, da te energije razrešimo in osvobodimo in ne da jih ponavljamo, recikliramo ali, še huje, okrepimo. MI SMO TUKAJ, DA JIH PREDELAMO, RAZREŠIMO, OSVOBODIMO IN PRINESEMO MIR … Vsak pri sebi … Ne naš partner, prijatelj, sosed, temveč vsak izmed nas. Jaz, ti, on. Kajti vsi skupaj tvorimo celoto. In vsi smo zrcalo drug drugemu – nekaj, kar vidim v drugemu, je nekje v meni. V tem smo vsi skupaj.

VAM LAHKO KAKO POMAGAM?

MOŽNOSTI DELA NA SEBI:

DRUŽINSKI VZORCI, KARMA, DAROVI PREDNIKOV IN PODEDOVANA DRUŽINSKA TRAVMA – TERAPEVTSKE SEANSE

Kaj pa, če od naših prednikov podedujemo več, kot le mamine zelene oči in očetove kodraste lase? Kaj pa, če so težave, s katerimi se soočamo, in načini, kako se zatikamo v življenju, povezani s trpljenji, zamerami in razočaranji naših staršev in starih staršev? Lahko bi rekli, da v naši depresiji, tesnobi, stiskah, težavah v odnosih itn. živijo naši predniki. Na nas intenzivno vplivajo vsaj 3 predhodne generacije. Čas je, da povežemo delce in sestavimo sestavljanko, povežemo manjkajoče delčke in prekinimo cikel ter poiščemo načrt za osvoboditev in čustveno vzdržljivost.

Dobra novica torej je, da lahko vse to prekinemo. Prvi korak je, da povežemo izgubljene delce in razrešimo čustva, tako dobimo širši pogled, zbudi se olajšanje in upanje. Z ustreznimi vajami in orodji nato začnemo ustvarjati novo zgodbo in končno zaživimo svoje življenje, kot si ga želimo.

Za več informacij in prijave klikni TUKAJ

TRANSFORMIRAJTE SVOJE ŽIVLJENJE – INDIVIDUALNA SREČANJA PO PROGRAMU IZ ŠOLE DIANE COOPER (DIANA COOPER SCHOOL OF WL)

Namen srečanj po programu je, da prepoznate notranje omejitve, blokade in negativne vzorce, misli, čustva in prepričanja ter nižje energije,  jih osvobodite ter se jih naučite transformirati v tisto, kar si zares želite. Srečanja nudijo tudi znanja in orodja, kako v svojem življenju ustvariti tisto, kar si želite. Bodisi v odnosih, partnerstvu, pri iskanju poslanstva, počutju itn.

Med srečanji se ustvari varen prostor za pogovor, srečanja pa so sestavljena tudi iz vaj po programu, meditacij, vizualizacij – obsegajo praktično in energijsko delo.

Za več informacij in prijave klikni TUKAJ

INDIVIDUALNI ANGELSKI TRETMAJI & HEALINGI

Delo z angeli bo vaše življenje dvignilo na višjo raven, vas napolnilo z energijo in vam ponudilo širšo sliko izziva, s katerim se soočate. Začutili boste iskrico življenja, upanja in se povezali z Božanskim. Angelske seanse in srečanja z njimi vas opolnomočijo in povežejo s svetlobo ter svetimi skrivnostmi našega Univerzuma. Vse to pa vam lahko pomaga do lahkotnejšega doživljanja življenja, odnosov in soočanja z življenjskimi izzivi in situacijami.

Za več informacij in prijave klikni TUKAJ

Mojca Koprivnikar

Certificirana angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Inherited Family Trauma (Podedovana družinska travma) po Mark Wolynn

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Izvajalka progrma goStrenghts za otroke

Košarica