Zadnje

051/ 305-224

Akcija

Družinski vzorci, karma, predniki in podedovana družinska travma – terapevtske seanse

42,00

Status

Podrobnosti o dogodku

“Ti si tisti, ki sta ga tvoji liniji prednikov čakali.”

Kaj pa, če od naših prednikov podedujemo več, kot le mamine zelene oči in očetove kodraste lase? Kaj pa, če so težave, s katerimi se soočamo, in načini, kako se zatikamo v življenju, povezani s trpljenji, zamerami in razočaranji naših staršev in starih staršev? Lahko bi rekli, da v naši depresiji, tesnobi, stiskah, težavah v odnosih itn. živijo naši predniki. Na nas intenzivno vplivajo vsaj 3 predhodne generacije. Čas je, da povežemo delce in sestavimo sestavljanko, povežemo manjkajoče delčke in prekinimo cikel ter poiščemo načrt za osvoboditev in čustveno vzdržljivost.

Dobra novica torej je, da lahko vse to prekinemo. Prvi korak je, da povežemo izgubljene delce in razrešimo čustva, tako dobimo širši pogled, zbudi se olajšanje in upanje. Z ustreznimi vajami in orodji nato začnemo ustvarjati novo zgodbo in končno zaživimo svoje življenje, kot si ga želimo.

Tudi sodobna epigenetika dokazuje, da se nerazrešene travme, zlorabe in različni strahovi, neizražene bolečine, tabuji, skrivnosti, tesnobnosti ter družinski čustveno-mentalni vzorci prenašajo iz roda v rod, iz generacije v generacijo. Nerazrešene stvari „plavajo“ v prostoru in času. Dokler se ne rodi nekdo in se odloči, da bo podedovane boleče in skrite teme razrešil ter družinsko linijo osvobodil energijske teže. Nekdo, ki je pripravljen s tem za vedno podelati in ustvariti nekaj novega, lepšega, kar je tudi poanta. To je pogumna naloga in pogostokrat ne prav enostavna. A čas pred nami nas energijsko intenzivno podpira, da razrešimo mnoge disfunkcionalne družinske vzorce, travme, strahove itn.

Nepojasnjeni strahovi, tesnobe, ponavljajoče se neprijetna/negativna doživljanja, ki pogosto nimajo prave (logične in jasne) osnove, zmeda, ki se zdi se, kot da smo v megli, v življenju, želimo si nekaj, pa se stvari odvijajo popolnoma drugače, preslikava določenih ravnanj in reagiranj, ki nas ovirajo in omejujejo, odzivanja in ravnanja enako, kot so ravnali naši starši, konflikti med člani družine in ravnanja članov družine, ki nimajo jasne osnove, ponavljajoči se odnosi z specifično naravnanostjo (npr. vsi moški so isti, nezaupanja vredni, vse ženske so iste – posploševanje, ki je v bistvu vzorec, ki v življenje pritegne točno določen tip človeka, ki “potrdi” naše prepričanje, vzorec) in še in še bi lahko naštevala.

A predniki so nam podarili tudi neprecenljive darove

Ali čutite, da je prišel čas, da prekinete določene družinske vzorce in odkrijete neprecenljive darove?

Vabljeni v program individualnega energijsko-terapevtskega dela – podedovane družinske travme.

Terapevtske seanse, zastavljene kot intenzivno individualno energijsko-terapevtsko delo. Prilagojene za individualno delo.

Priporočam vsaj 4 do 12 srečanj – srečanja potekajo vsak teden 1krat po dve uri, preko spleta. Med srečanji prejemate naloge in vaje vezane na temo dela. Število srečanj ni pogoj – tempo lahko določite tudi sami.

Cena posameznega srečanja je 60 eur.

Terapevtske seanse se izvajajo po Inherited Family Trauma (Podedovana družinska travma), po svetovno priznanem terapevtu Mark Wolynn-u.

Za več informacij nas kontaktirajte: 051 305 224 ali lalunaangelacademy@gmail.com

Vas zanimajo drugi naši programi? Kliknite TUKAJ

Mojca Koprivnikar

Certificirana angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Inherited Family Trauma (Podedovana družinska travma) po Mark Wolynn

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Izvajalka progrma goStrenghts za otroke

Košarica
  • No products in the cart.