Zadnje

051/ 305-224

Individualni Angelski tretmaji & healingi

60,00

Status

Podrobnosti o dogodku

Kaj vam sporočajo angeli?

Vstopite v čudovit svet angelske energije in se “okopajte” v čisti angelski svetlobi.

Vas kličejo angeli, pogrešati stik z Božanskim?

Rezervirajte si svoj termin za čudovit angelski tretma oz. healing in na situacijo, s katero se spoprijemate poglejte iz višje, božanske perspektive. Povežite se z angeli in jih prosite za usmeritve … Z veseljem vam bodo pomagali in vas podprli.

Vstopite s svet angelov in angelskih dimenzij in vaše življenje bo postalo lepše in morda celo čarobno.

“Za angelsko seanso pri ga. Mojci sem se odločila, ker sem bila v obdobju življenja, ko sem rabila pomoč. Odločitev za njo, pa je prišla zelo spontano. In ker v življenju nič ni naključno, je prišla zame resnično v pravem času. Z nežnostjo in popolno milino je ga. Mojca skozi seanso ustvarila prostor, kjer sem se počutila varno in sem se lahko popolnoma prepustila božanski sili….kot bi se ponovno našla. Pogovor in zaupanje ob vsem doživljanju mi je veliko pomenil. Kot bi ponovno dobila vero … težko je to opisati. Po seansi sem se počutila prerojeno, predvsem pa je nazaj prišla vera, da zmorem. Tisto noč sem po daljšem času spala kot otrok in tudi počutje je bilo veliko boljše. Iskrena hvala Mojca. Resnično priporočam prav vsem. ☺😇 Danijela

Delo z angeli bo vaše življenje dvignilo na višjo raven, vas napolnilo z energijo in vam ponudilo širšo sliko izziva, s katerim se soočate. Začutili boste iskrico življenja, upanja in se povezali z Božanskim. Angelske seanse in srečanja z njimi vas opolnomočijo in povežejo s svetlobo ter svetimi skrivnostmi našega Univerzuma. Vse to pa vam lahko pomaga do lahkotnejšega doživljanja življenja, odnosov in soočanja z življenjskimi izzivi in situacijami.

Delali boste skupaj s certificirano angelsko učiteljico iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light).

Angelska energija je čista svetloba in ljubezen in prav zato vam angeli lahko pomagajo, saj se v času angelske seanse dvignite na višjo raven in vidite življenjske situacije iz višje perspektive. Prav tako vas angeli nežno ovijejo v angelsko svetlobo in se vas z milino in mehkobo dotaknejo tam, kjer v danem trenutku najbolj potrebujete. Angeli vam pomagajo dvigniti vibracijo.

Angeli lahko pomagajo praktično povsod:

  • pri odnosih,
  • razreševanju nižjih energij,
  • pri odpiranju in celjenju srčnega centra,
  • pri krepitvi notranje moči, pogumu in izražanju resnice,
  • pri krepitvi povezave z višjim jazom in duhovni rasti nasploh,
  • iskanju življenjskega namena,
  • prečiščevanju energijskega polja in čaker,
  • dvigu vaše vibracije v 5. dimenzijo (5D) oz. 5D zavest,
  • itd.

Angelska seansa poteka osebno ali preko spleta in udobja vašega doma (po želji).

Traja do dve uri.

Cena: 60 eur

Dodatne informacije

Čas trajanja

Izvedba

Na daljavo

Opomba

Različne oblike dela na sebi objavljene na tej spletni strani, ne spadajo  pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči (oz. v Sloveniji uradno priznane oblike). Gre za alternativne oblike, ki ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa oz. zdravljenja. Za obisk in udeležbo posameznik v  popolnosti sam prevzema odgovornost.

Opomba: Profesionalna sprostitvena terapija po SNHS,   je sicer terapija, ki je  akreditirana s strani številnih uglednih mednarodnih institucij.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Individualni Angelski tretmaji & healingi”