051/ 305-224

 
a

O meni

MOJCA KOPRIVNIKAR
a

kratko o meni

Sebe bi najlažje opisala kot zavest, ki je prišla v ta čas in prostor po izkušnjo življenja in s poslanostvom pomagati ljudem.

Sem sem certificirana transpersonalna hipnoterapevtka (+hipnoza). Certifikat sem pridobila pri priznanem Inštitutu za transpersonalno hipnoterapijo, ZDA, ki deluje v okviru Zveze za transpersonalno psihologijo in hipnoterapijo in ima za seboj več kot 30 let izobraževanj in posredovanj znanj iz področja. Pri Inštitutu sem se dodatno izobrazila za delo s čustvenimi in fizičnimi zlorabami. Dodatna znanja pa sem pridobila z udeležbo na izobraževanju za delo z metodo Inherited Family Trauma (avtor Mark Wolynn, priznan terapevt in avtor knjižne uspešnice Podedovane družinske travme). Dodatno sem se izbobrazila tudi iz somatske terapije, ki jo vključujem v hipnoterapijo.

Po formalni izobrazbi sem diplomirana varstvoslovka, s končano diplomsko nalogo na temo Postravmatska stresna motnja pri policijskem delu. Sem tudi vzgojiteljica predšolskih otrok z več-letnimi izkušnjami pri delu z otroci.

Mnogo let sem delovala kot novinarka in urednica za številne (tudi medijsko znane) slovenske revije in medije. Pokrivala sem predvsem področja zdravja, medicine, alternativne medicine, zdravilstva, medosebne odnose ter psihološke tematike. Sodelovala sem s številnimi strokovnjaki iz področji.

Na svojem osebnem razvoju delujem zdaj že več kot 15 let. V vseh teh letih mi je, do sedaj, življenje sestavilo zgodbo, ki mi pripoveduje o tem, da si je moja duša izbrala lekcije (in dušne dogovore) ter preizkušnje skozi katere sem preprosto morala iti, da lahko danes pomagam drugim. Zaradi narave lekcij, pri katerih je na videz delovalo vse v redu, mi „samo“ knjige in seminarji niso pomagali, zato sem morala za spremembe iti zelo globoko, s pomočjo vztrajnega in predanega dela na sebi. Kot vsak uspešen terapevt, imam za seboj več let osebne individualne psihoterapije ter ostalih skupinskih delavnic, seminarjev za osebno in duhovno rast ter duhovnih popotovanj. Z izpopolnjevanjem nadaljujem tudi naprej…

Tako sta z leti intenzivnega dela prišli znanje in modrost, ki se rodi iz predanega raziskovanja življenja in procesov, ki se nam dogajajo skozi odnose in druge preizkušnje. 

Sicer sem tudi certificirana angelska učiteljica in certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper in profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS.

Opravila sem tudi izobraževanje iz transpersonalne hipnoterapije in hipnoze, in sicer pri priznanem in uveljavljenem Inštitutu za transpersonalno hipnoterapijo v ZDA, ki deluje že od leta 1990.  Svoje znanje sem dopolnila tudi z izobraževanjem Podedovana družinska travma (Inherited Family Trauma) pri priznanem terapevtu in strokovnjaki na tem področju Mark Wolynnu in s tem pridobila zares bogato in dragoceno znanje za pomoč in podporo ljudem pri razreševanju družinskih vzorcev, karme in podedovane travme. Redno se izpopolnjujem preko različnih izobraževanj in seminarjev.

Na Zemljo smo prišli po izkušnjo življenja, vsak s svojimi lekcijami, pa tudi notranjimi darovi in potenciali, zato le pogumno na svoji poti in dobrodošli v Laluna Akademiji.

Dogodki

Srčno vabljeni na naše navdihujoče dogodke. Za več informacij o aktualnih online in v živo dogodkih kliknite tukaj.

Storitve

Spoznajte svoje (notranje) potenciale in darove ter se z nami odpravite na pot osebne in duhovne rasti.
a

Blog

Prostor, kjer boste našli veliko koristnih nasvetov, usmeritev in kanalizirana sporočila ter poučno vsebino za nove čase
Košarica