Zadnje

051/ 305-224

 
a

O meni

MOJCA KOPRIVNIKAR
a

kratko o meni

Sebe bi najlažje opisala kot zavest, ki je prišla v to fizično telo, v to obliko ter v ta čas in prostor po izkušnjo življenja. Sicer pa sem certificirana angelska učiteljica in certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light), Eternal Light Healer®, profesionalna sprostitvena terapevtka in tudi vzgojiteljica predšolskih otrok. Mnogo let sem delovala kot novinarka za številne (znane) slovenske revije. Pokrivala sem predvsem področja zdravja, medicine, alternativne medicine, zdravilstva, medosebne odnose ter psihološke tematike. Sodelovala sem s številnimi strokovnjaki iz področji in tako, iz pozicije novinarke, dobila celosten pogled na zdravje in dobro počutje.

Sicer pa je bila moja pot v preteklosti prepletena tudi z delom z otroki. Tako sem delovala v Montessori vrtcu in klasičnem vrtcu ter pripravljala sprostitvene delavnice za otroke. Danes to delo nadaljujem v Samorogovi zakladnici znanja za otroke za nove čase.

Na svojem osebnem razvoju delujem zdaj že več kot 15 let. V vseh teh letih mi je, do sedaj, življenje sestavilo zgodbo, ki mi pripoveduje o tem, da si je moja duša izbrala lekcije (in dušne dogovore) ter preizkušnje skozi katere sem preprosto morala iti, da lahko danes pomagam drugim. Zaradi narave lekcij, pri katerih je na videz delovalo vse v redu, mi „samo“ knjige in seminarji niso pomagali, zato sem morala za spremembe iti zelo globoko, s pomočjo vztrajnega in predanega dela na sebi.

Tako sta z leti intenzivnega dela prišli znanje in modrost, ki se rodi iz predanega raziskovanja življenja in procesov, ki se nam dogajajo skozi odnose in druge preizkušnje. Ko pa sem začela intenzivno delati in se povezovati z angeli in bitji svetlobe, se je v procesu preobrazbe zgodil ključen premik. Kajti prav delo z angeli mi je ponudilo širšo sliko o življenju (mojem in nasploh) in delovanju Univerzuma – znanje in modrost, ki ju je samo s knjigami in klasičnim izobraževanjem praktično nemogoče dobiti. Angeli pomagajo na različne čarobne načine, v skladu z edinstvenostjo osebe. Angeli pomagajo pri dvigu vibracije, pošiljajo prebliske in ideje, kako lahko k življenjskim izzivom pristopimo drugače. A točka, skozi katero angeli delujejo, je srce.

Vsakodnevno in redno povezovanje z angeli me je pripeljalo točke, ko sem spoznala, da lahko tako pomagam tudi vam. Z angeli. Vse to me je pripeljalo do šole Diane Cooper, kjer sem zaključila “šolanje” in postala angelska učiteljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light), kasneje pa še učiteljica programa Transformirajte svoje življenje, ki sloni na dveh knjižnih uspešnicah Diane Cooper in seveda njenem delu z ljudmi. Tako sem združila dva različna načina dela z ljudmi – Transformirajte svoje življenje je namreč program, ki se zelo konkretno loti spreminjanja negativnih prepričanj, vzorcev, delo z angeli pa daje širši pogled na življenjsko pot, izzive, situacije.

Seveda pa so tukaj še 15-letne dragocene izkušnje iz svojega dela na sebi, ki ga vnašam k pomoči ljudem. Svoje znanje sem dopolnila tudi z izobraževanjem Podedovana družinska travma (Inherited Family Trauma) pri priznanem terapevtu in strokovnjaki na tem področju Mark Wolynnu in s tem pridobila zares bogato in dragoceno znanje za pomoč in podporo ljudem pri razreševanju družinskih vzorcev, karme in podedovane travme.

Vsi smo samo ljudje, ki smo na Zemljo prišli po izkušnjo življenja, vsak s svojimi lekcijami, pa tudi notranjimi darovi in potenciali, zato le pogumno na svoji poti in dobrodošli v Laluna Akademiji.

learn 4226965 1920

Dogodki

Srčno vabljeni na naše navdihujoče dogodke. Za več informacij o aktualnih online in v živo dogodkih kliknite tukaj.
ascension 1568162 1920

Storitve

Spoznajte svoje (notranje) potenciale in darove ter se z nami odpravite na pot osebne in duhovne rasti.
a

Blog

Prostor, kjer boste našli veliko koristnih nasvetov, usmeritev in kanalizirana sporočila ter poučno vsebino za nove čase