051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Iz Uma v Srce in kaj pomeni delovati iz SRCA?

Ali nam bo uspelo pogledati skozi iluzijo strahu in odvisnosti, skozi iluzijo ega (uma) in vstopiti v srce – svobodo, ljubezen, enost – to kar je človeku Naravno dano in kar je poanta časa pred nami … t.i. NOVE DOBE.

A naj takoj na začetku povem, da ni problem sam ego, kajti brez ega bomo težko shajali, težave se pojavijo, ko je senčni ego glavni in preglasi srce.

Poanta je, da srce vodi, ego pa zgolj sledi, kot najbolj zvesti pomočnik.

Srce je življenje, skozi srce se pretaka Božanska sila, Ljubezen. Ego pa je zgolj suhoparen računalnik, ki deluje tako, kot se ga „programira“ in programiranje se začne že v otroštvu …

A dokler ga „programiramo“ mi sami zavestno, s svojimi mislimi, je še relativno v redu, ko pa programiranje prihaja od zunaj, pa postane zadeva precej bolj težavna, saj smo na milost in nemilost prepuščeni drugim, da z nami upravljajo. Kar je še najhuje je, da se pogosto niti ne zavedamo ali celo mislimo, da smo mi že tako dolgo na duhovni poti, da nam je vse jasno.

Takšna programiranja prihajajo najprej iz otroštva preko vzorcev, prepričanj in načinov delovanja, ki jih prejmemo preko staršev in prednikov, kasneje pa preko sistema samega, skozi katerega se šolamo in kasneje iz medijev, ki jih spremljamo itn. To vse nam naloži, kaj moramo in kako moramo, da bomo sprejemljivi. A vse to za ceno tega, da nekam globoko zakopljemo tisto, kar zares smo in zakopljemo tudi svoje edinstvene darove in potenciale.

Delovanje iz srca je pravzaprav danes velik izziv za posameznika, saj ima določene vzorce in načine delovanja (še iz otroštva in prednikov) tako globoko, da je pozabil na klice srca in notranjega bitja. A notranje bitje nikakor ne pozabi – to kliče še naprej in nas vabi, da mu prisluhnemo. Dlje časa skušamo utišati notranje klice, več težav se nam pojavlja, od depresije, tesnobe, konfliktov, slabega počutja … Vse več stvari nam kaže, da nismo na pravi poti …

Ko iz nas deluje senčni del ega in ta prevladuje imamo občutek, da se stalno borimo, zaletavamo v steno, ponavljajo se nam isti krogi, isti ljudje, konflikti, obsojamo, vse je težko in slej ali prej se izčrpamo, kajti vse je borba in kdo se v borbi nebi izčrpal?

Ko počasi vstopamo v srce, pa iluzije začnejo padati in začutimo olajšanje, začne se odpuščanje, resnično globoko zdravljenje vzorcev in povezav z ljudmi sprejemanje, ljubezen in začutimo osvoboditev, dobesedno lahko rečemo, da smo zadihali s polnimi pljuči in v sebe zajeli (novo) življenje, se odprli Življenju … začutimo lahkotnost in počasi začnemo zaupati življenju – zdaj modro in zrelo vemo, da je življenje na naši strani in mu lahko popolnoma zaupamo, saj vemo, da bo poskrbelo za nas … vedno …

Življenje v resnici vedno poskrbi za nas, le senčni del ega najde tisoč in eno besedo, da vse to ruši.

Kako vstopiti v srce?

Ko prvič zares prisluhnemo srcu in mu sledimo, se začne rojevati magična zgodba. Prvič se odločimo zares za sebe. Prvi trenutki so zares čarobni … Rodi se ljubezen in s tem se rodijo priložnosti, da začnemo odpuščati drugim in sebi in z odpuščanjem smo vedno bolj svobodni, vse več vitalne energije nam je na voljo in počasi začnemo ustvarjati v skladu z našo edinstvenostjo … prebudijo se naši najgloblji darovi in potenciali. Čutimo vse več notranje moči in stik z Božansko silo je vse močnejši. Vse bolj in bolj smo povezani z Univerzumom, Stvarstvom, Življenjem in vsem … Prebujati se nam začnejo dolgo zakopana duhovna znanja, ki čakajo (v našem DNK), da se prebudijo in zaživijo …

Dobrodošli na poletu iz srca …

VAM LAHKO KAKO POMAGAM?

MOŽNOSTI DELA NA SEBI:

DRUŽINSKI VZORCI, KARMA, DAROVI PREDNIKOV IN PODEDOVANA DRUŽINSKA TRAVMA – TERAPEVTSKE SEANSE

Kaj pa, če od naših prednikov podedujemo več, kot le mamine zelene oči in očetove kodraste lase? Kaj pa, če so težave, s katerimi se soočamo, in načini, kako se zatikamo v življenju, povezani s trpljenji, zamerami in razočaranji naših staršev in starih staršev? Lahko bi rekli, da v naši depresiji, tesnobi, stiskah, težavah v odnosih itn. živijo naši predniki. Na nas intenzivno vplivajo vsaj 3 predhodne generacije. Čas je, da povežemo delce in sestavimo sestavljanko, povežemo manjkajoče delčke in prekinimo cikel ter poiščemo načrt za osvoboditev in čustveno vzdržljivost.

Dobra novica torej je, da lahko vse to prekinemo. Prvi korak je, da povežemo izgubljene delce in razrešimo čustva, tako dobimo širši pogled, zbudi se olajšanje in upanje. Z ustreznimi vajami in orodji nato začnemo ustvarjati novo zgodbo in končno zaživimo svoje življenje, kot si ga želimo.

Za več informacij in prijave klikni TUKAJ

TRANSFORMIRAJTE SVOJE ŽIVLJENJE – INDIVIDUALNA SREČANJA PO PROGRAMU IZ ŠOLE DIANE COOPER (DIANA COOPER SCHOOL OF WL)

Namen srečanj po programu je, da prepoznate notranje omejitve, blokade in negativne vzorce, misli, čustva in prepričanja ter nižje energije,  jih osvobodite ter se jih naučite transformirati v tisto, kar si zares želite. Srečanja nudijo tudi znanja in orodja, kako v svojem življenju ustvariti tisto, kar si želite. Bodisi v odnosih, partnerstvu, pri iskanju poslanstva, počutju itn.

Med srečanji se ustvari varen prostor za pogovor, srečanja pa so sestavljena tudi iz vaj po programu, meditacij, vizualizacij – obsegajo praktično in energijsko delo.

Za več informacij in prijave klikni TUKAJ

INDIVIDUALNI ANGELSKI TRETMAJI & HEALINGI

Delo z angeli bo vaše življenje dvignilo na višjo raven, vas napolnilo z energijo in vam ponudilo širšo sliko izziva, s katerim se soočate. Začutili boste iskrico življenja, upanja in se povezali z Božanskim. Angelske seanse in srečanja z njimi vas opolnomočijo in povežejo s svetlobo ter svetimi skrivnostmi našega Univerzuma. Vse to pa vam lahko pomaga do lahkotnejšega doživljanja življenja, odnosov in soočanja z življenjskimi izzivi in situacijami.

Za več informacij in prijave klikni TUKAJ

Mojca Koprivnikar

Certificirana angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Inherited Family Trauma (Podedovana družinska travma) po Mark Wolynn

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Izvajalka progrma goStrenghts za otroke

Košarica