Zadnje

051/ 305-224

a

Vaš pomočnik na poti v novo dobo

Vaš pomočnik na poti v novo dobo

Laluna Akademija za osebno in duhovno rast je nastala z željo, da ljudem pomaga, ko se znajdejo v različnih prelomnih življenjskih situacijah, stiskah in ne vedo, kako dalje ter iščejo odgovore, rešitve in poti naprej, si želijo spremembe v življenju, osebno in duhovno rasti ali pa si zgolj želijo v svojem življenju „nekaj drugače“, boljše, lepše in bolj izpolnjujoče.

Laluna Akademija je vaš pomočnik na poti v novo dobo. Pomagamo vam, ko se znajdete na razpotju, v stiski ali iščete nove življenjske poti in poslanstvo. Prav tako vam pomagamo odkrivati vaše notranje potenciale, darove in talente. Z nami boste odkrili KDO ZARES STE.

Laluna Akademija je vaš pomočnik na poti v novo dobo in ponuja:

- transpersonalno hipnoterapijo in hipnozo
- osvobajanje in čiščenje linij prednikov po metodi Marka Wolynna
- angelske readinge in seanse z angeli
- program za osebno in duhovno rast Transformirajte svoje življenje iz Šole Dine Cooper
- skupinske meditacije in delavnice
- razno ...

O USTANOVITELJICI

Sicer sem transpersonalna hipnoterapevtka (+hipnoza), certificirana angelska učiteljica in certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light), Eternal Light Healer®, profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS, pri Mark Wolynnu, priznanemu terapevtu in avtorju knjižne uspešnice Podedovane družinske travme, sem opravila izobraževanje za delo z metodo Podedovana družinska travma. Sicer sem tudi diplomirana varstvoslovka in vzgojiteljica predšolskih otrok.

Mnogo let sem delovala kot novinarka za številne (znane) slovenske revije. Pokrivala sem predvsem področja zdravja, medicine, alternativne medicine, zdravilstva, medosebne odnose ter psihološke tematike. Sodelovala sem s številnimi strokovnjaki iz področji.

Sicer pa je bila moja pot v preteklosti prepletena tudi z delom z otroki. Tako sem delovala v Montessori vrtcu in klasičnem vrtcu ter pripravljala sprostitvene delavnice za otroke. Danes to delo nadaljujem v Samorogovi zakladnici znanja za otroke za nove čase.

Na svojem osebnem razvoju delujem zdaj že več kot 15 let. V vseh teh letih mi je, do sedaj, življenje sestavilo zgodbo, ki mi pripoveduje o tem, da si je moja duša izbrala lekcije (in dušne dogovore) ter preizkušnje skozi katere sem preprosto morala iti, da lahko danes pomagam drugim. Zaradi narave lekcij, pri katerih je na videz delovalo vse v redu, mi „samo“ knjige in seminarji niso pomagali, zato sem morala za spremembe iti zelo globoko, s pomočjo vztrajnega in predanega dela na sebi. Kot vsak uspešen terapevt, imam za seboj več let osebne individualne psihoterapije ter ostalih skupinskih delavnic, seminarjev za osebno in duhovno rast ter duhovnih popotovanj.

Tako sta z leti intenzivnega dela prišli znanje in modrost, ki se rodi iz predanega raziskovanja življenja in procesov, ki se nam dogajajo skozi odnose in druge preizkušnje. Ko pa sem začela intenzivno delati in se povezovati z angeli in bitji svetlobe, se je v procesu preobrazbe zgodil ključen premik. Kajti prav delo z angeli mi je ponudilo širšo sliko o življenju (mojem in nasploh) in delovanju Univerzuma – znanje in modrost, ki ju je samo s knjigami in klasičnim izobraževanjem praktično nemogoče dobiti.

Vsakodnevno in redno povezovanje z angeli me je pripeljalo točke, ko sem spoznala, da lahko tako pomagam tudi vam. Z angeli. Vse to me je pripeljalo do šole Diane Cooper, kjer sem zaključila “šolanje” in postala angelska učiteljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light), kasneje pa še učiteljica programa Transformirajte svoje življenje, ki sloni na dveh knjižnih uspešnicah Diane Cooper in seveda njenem delu z ljudmi. Tako sem združila dva različna načina dela z ljudmi – Transformirajte svoje življenje je namreč program, ki se zelo konkretno loti spreminjanja negativnih prepričanj, vzorcev, delo z angeli pa daje širši pogled na življenjsko pot, izzive, situacije.

Opravila sem tudi izobraževanje iz transpersonalne hipnoterapije in hipnoze, in sicer pri priznanem in uveljavljenem Inštitutu za transpersonalno hipnoterapijo v ZDA, ki deluje že od leta 1990. Svoje znanje sem dopolnila tudi z izobraževanjem Podedovana družinska travma (Inherited Family Trauma) pri priznanem terapevtu in strokovnjaki na tem področju Mark Wolynnu in s tem pridobila zares bogato in dragoceno znanje za pomoč in podporo ljudem pri razreševanju družinskih vzorcev, karme in podedovane travme. Redno se izpopolnjujem preko različnih izobraževanj in seminarjev.

Vsi smo samo ljudje, ki smo na Zemljo prišli po izkušnjo življenja, vsak s svojimi lekcijami, pa tudi notranjimi darovi in potenciali, zato le pogumno na svoji poti in dobrodošli v Laluna Akademiji.

Laluna Akademija za osebno in duhovno rast

Je vaš pomočnik na poti v novi dobi in vam ponuja

Piši mi