051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

a

Vaš pomočnik na poti v novo dobo

TVOJ MIR SE ZAČNE TUKAJ

Laluna Akademija za osebno in duhovno rast je nastala z željo pomagati vam, ko se znajdete na različnih življenjskih prelomnicah in/ali ne najdete izhoda iz življenjskih tegob in stisk. V iskanju poti naprej iščete odgovore, rešitve in usmeritev za vašo prihodnost.

Naše delo želi podpreti vas, ki želite preseči disfunkcionalne družinske vzorce in se osvoboditi od družinske karme. Ste tukaj zato, da zgodbe, ki so jo živeli vaši predniki in primarna družina, spremenite in preoblikujete v ljubezen in mir.

Prav tako je naša želja podpreti vse, ki si želite izboljšati kakovost svojega življenja, se podati na pot osebne in duhovne rasti in želite od življenja več, kar nudi le materialni svet.

Od osvobajanja od starih, disfunkcionalnih vzorcev primarne družine in prednikov, do svoje avtentične poti, ki je zapisana globoko v vas. To je pot na katero vas vabita vaše srce in duša.

Želimo vam pomagati pri iskanju svoje avtentične življenjske poti in poslanstva.

Vaša avtentična iskra in življenjska pot je v resnici edina, ki vas bo napolnila z notranjim mirom, srečo in zadovoljstvom ter omogočila kakovostne medosebne odnose.

V Laluna Akademiji:

- Transpersonalno hipnoterapija in hipnoza
- Somatska hipnoterapija (hipnoterapija z elementi somatske prakse)
- Učenje samohipnoze
- Metoda za osvobajanje prednikov Marka Wolynna Podedovana družinska travma
- Razvijanje intuitivnih darov in odkrivanje avtentične življenjske poti po metodi Intuitive Skills (iz Barkley Instituta)
- Skupinske meditacije in delavnice
- Zdravljenje notranjega otroka in notranjih staršev
- Shadow Work
- Hipnotične regresije

O USTANOVITELJICI (več tudi pod zavihkom O meni):

Mojca Koprivnikar, ustanoviteljica je certificirana hipnoterapevtka z dodatnim certifikatom iz hipnoze, ter pridobljenimi dodatnimi znanji iz somatske prakse, ki jo vključuje v hipnoterapijo. Izvaja Transpersonalno hipnoterapijo in Somatsko hipnoterapijo ter ostale oblike svetovanja za osebno in duhovno rast. Je tudi profesionalna sprostitvena terapevtka, pri Mark Wolynnu, priznanemu terapevtu in avtorju knjižne uspešnice Podedovane družinske travme je opravila izobraževanje za delo z metodo Podedovana družinska travma. Certifikat za somatsko prakso je pridobila pri jogijski šoli My Vinyasa Practise (ZDA), ki je akreditirana s strani Mednarodne zveze jogijskih terapevtov.

Formalna izobrazba: diplomirana varstvoslovka (s poudarkom na znanjih iz posttravmatske stresne motnje) in vzgojiteljica predšolskih otrok. Več o njej lahko preberete s klikom na povezavo O MENI.

Mnogo let je delovala kot novinarka in urednica za številne (znane) slovenske revije.

Njena pot v preteklosti je bila prepletena tudi z delom z otroki. Delovala je v Montessori vrtcu in klasičnem vrtcu ter pripravljala sprostitvene delavnice za otroke.

Na svojem osebnem razvoju deluje zdaj že več kot 15 let. Tako sta z leti intenzivnega dela na sebi, poleg formalnih izobraževanj in pridobljenih znanj ter izkušenj pri deli s klienti, prišli znanje in modrost, ki se rodi iz predanega raziskovanja življenja in procesov, ki se nam dogajajo skozi odnose in druge preizkušnje. Pot jo je preko različnih izobraževanj in učenj vodila do svoje lastne terapevtske prakse. Redno se izobražuje in izpopolnjuje preko različnih izobraževanj in seminarjev.

Vse, kar uči in predaja na terapevtskih svetovanjih, je prej izkusila tudi sama.

CERTIFIKATI IN IZOBRAŽEVANJA

Certifikat hipnoterapevtke je prejela pri priznanem Inštitutu za Transpersonalno Hipnoterapijo in Zvezi za Transpersonalno psihologijo in hipnoterapijo, iz Združenih držav Amerike, z izjemnimi referencami, ki deluje že od leta 1990. Prav tako se je izobrazila iz hipnoze. Certifikate je bil izdan s strani Zveze za Transpersonalno psihologijo in hipnoterapijo (The Association for Transpersonal Psychology & Hypnotherapy ® ). Njena mentorica in supervizorka je dr. Anne Salisbury, ki je ustanoviteljica omenjene zveze in inštituta ter so-avtorica metode Transpersonalne hipnoterapije.

Izvaja tudi hipnoterapijo z elementi somatske prakse. V Somatsko hipnoterapijo vnaša pristope somatske tehnike. Zaključila je izobraževanje iz metode Somatic Healing pri šoli joge, ki je akreditirana s strani Mednarodne zveze jogijskih terapevtov (izobraževanje je opravila pri šoli joge My VinYyasa Practise iz Združenih držav Amerike).

Dodatna izobraževanja:

Recovery from abuse (Zveza za Transpersonalno psiholgijo in hipnoterapijo),

Somatic Healing Certification (My Vinyasa Practise),

Travma and Limbic system, National Institute for Clinical Application of Behavioral Medicine

Podedovana družinska travma (metoda Marka Wolynna)

Intuitive Skills (Barkley Institut)

Vsi smo samo ljudje, ki smo na Zemljo prišli po izkušnjo življenja, vsak s svojimi lekcijami, pa tudi notranjimi darovi in potenciali, zato le pogumno na svoji poti in dobrodošli v Laluna Akademiji.

Laluna Akademija za osebno in duhovno rast

Je vaš pomočnik na poti v novi dobi in vam ponuja

Piši mi

    Košarica