051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

POSLANSTVO: Zakaj je ta čas naravnost popoln za to, da stopite na pot svojega poslanstva?

V resnici si nebi mogli želeti boljšega časa, kot je sedaj, da stopimo na pot svojega poslanstva.

Zakaj?

Star sistem se ruši in razpada. Hkrati pa se v ozadju formira nov svet. Vodnarjeva doba, peta dimenzija, nova doba, kakorkoli želite. Ne bo nam ušla. Z njo prihajajo spremembe na kolektivni ravni, kot tudi individualni. V starem sistemu smo bili usmerjeni navzven, dali smo mu moč in bili od njega odvisni. Nova doba prinaša vrnitev k sebi, iz uma v srce in v svojo resnično notranjo moč. Posameznik prehaja od odvisnosti do neodvisnosti. Ustvarja iz sebe in za sebe, a v višje dobro in kot takšen ustvarja novo realnost in opogumlja druge, da stopijo v svojo moč in na pot svojega poslanstva, ki mu je zapisano po dušnem načrtu.

Trenutno smo v prehodnem obdobju

Obdobje, v katerem smo, je prehodno obdobje, ki nam ponuja priložnost, da razrešimo stare vzorce in načine razmišljanja ter se dvignemo nad omejitve ter se učimo in spoznavamo, kako za nas pomeni delovanje v novi energiji – kaj to za nas pomeni, v katero smer? Zato še lahko precej nihamo med starim in novim. Počasi. Ključno je, da razrešujete stare vzorce in načine delovanja, mišljenja, tudi čustvovanja. Počasi pa tudi že razmišljate, kaj je vaše poslanstvo.

Veliko ljudi me sprašuje, kako naj najdejo svoje poslanstvo. Do takšnih informacij najlažje pridemo, ko se povežemo s svojim Višjim jazom, Višjim vodstvom, tudi s svojim angelom varuhom oz. angeli. Tudi te povezave se vse bolj krepijo, ko se osvobajamo od starih omejujočih vzorcev (ki prihajajo iz otroštva ali od prednikov).

Zato je res KLJUČNO, DA SE LOTITE RAZREŠEVANJA PREDVSEM NEZAVEDNIH VSEBIN IN PA HKRATI POSTAVLJANJA NOVEGA NAČINA DELOVANJA. To ne pomeni, da se kompletno vse postavi na glavo. To zgolj pomeni, da je potrebno pogledati, katere misli in čustva vas omejujejo in kako jih popeljati na višjo raven – da vas bodo podpirala v življenju in na vaši poti. Običajno nas pri tem omejuje le cona udobja, no, pa um vedno najde način, kako nas obdržati v tej coni udobja. Modreci pravijo, da moramo narediti tisto, česar nas je najbolj strah in potem spoznamo, da je strah res votel.

V resnici je enostavno, ko se enkrat zares odločimo in energije stečejo v smeri sprememb. Iz izkušenj vem, da je težje nič narediti in biti na mestu. Ko se enkrat lotimo strahov, zadržkov, se energija že začne premikati in počasi se prebujamo …

Kakšna je razlika med starim svetom in udejanjanjem poslanstva v novem svetu?

V starem sistemu smo odvisni od njega, delamo za sistem, namesto za sebe in iz sebe. Naša kreativnost in ustvarjalnost sta omejeni na tisto, kar ponuja sistem. V starem sistemu nam drugi določajo, kaj bomo delali, kako in koliko bomo zaslužili. Poslušati moramo in se prilagoditi, četudi to pomeni, da moramo na stran potisniti svoje ideje, kreativnost. Borimo se za več, namesto, da bi nam lahkotno prihajalo.

V novem svetu smo neodvisni. Delujemo iz Srca. V višje dobro. Naša kreativnost, ustvarjalnost se širita neomejeno. Rojevata se od znotraj. Naši potenciali zacvetijo in zaživijo. Izražamo se lahko v polnosti. Mi smo mojstri, mi izbiramo, mi se odločamo. Zaslužek se spremeni v obilje, kajti nič več ni cilj denar, ampak postanemo magnet za Obilje. Obilje prihaja iz srčnega delovanja – ni cilj, je posledica. V novem svetu uresničujemo svoje poslanstvo. V novem svetu ne gre nič več za velika podjetja, temveč za neodvisne, samostojne in suverene srčne posameznike, ki hodijo po poti svojega poslanstva in tej poti zaupajo.

Za konec pa še…

Ko se podamo na to pot naše življenje ni več borba – v nas se naseli lahkotnost in življenje nas začne peljati po poteh, ki so za naše višje dobro. Imamo vse več poguma, da sledimo sebi in nič več nas zunanje okoliščine ne sprehajajo gor in dol, ampak vse bolj postajajmo mi mojstri sebe… vse več imamo prebujene vitalne življenjske energije … vse bolj nam je jasno, da nas Življenje maksimalno podpira.

Napisala Mojca Koprivnikar

Certificirana angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Inherited Family Trauma (Podedovana družinska travma) po Mark Wolynn

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

VAM LAHKO KAKO POMAGAM?

Vabljeni v program individualnega dela Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (DCSWL) ali v program dela na sebi Podedovana družinska travma ali v objem angelov na individualni angelski healing.

Več na: https://mojcakoprivnikar.si/storitev-kategorija/individualne-seanse/

Košarica