051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Transpersonalna hipnoterapija (90 minut) online

75,00

Status

Podrobnosti o dogodku

Transpersonalna hipnoterapija je oblika terapevtskega dela, ki na prijeten in sproščen način odpira pot do razreševanja čustvenih blokad, omejujočih prepričanj ter neprijetnih spominov iz otroštva, s T. Hipnoterapijo se predeluje strahove in travme, ki nam (še danes) povzročajo težave v življenju in odnosih. S pomočjo transpersonalne hipnoterapija lahko izboljšujemo kakovost svojega življenja, odnosov in osebnostno rastemo.

Način dela: s pomočjo pristopov iz transpersonalne hipnoterapije se povežemo s podzavestjo in jo nagovorimo (približamo se jeziku podzavesti, ki je malce drugačen od jezika naše zavesti, iz katere delujemo vsak dan), Šele na ravni podzavesti lahko zares razrešimo omejujoče podzavestne vsebine in tako dosegamo želeno notranje zadovoljstvo, mir, dobro počutje, uspeh, boljše odnose, osebnostno rastemo ter izboljšujemo celostno kakovost svojega življenja. Vse skupaj poteka v varnem, zaupnem in mirnem okolju.

Hipnozo, kot delno predhodnico hipnoterapije so uporabljale že starodavne civilizacije in sta se ohranili vse do danes. Uporabljali so jo tudi številni znani psihologi, psihiatri in psihoterapevti, kot npr. Erikson Milton.

O transpersonalni hipnoterapiji

Gre za edinstven hipnoterapevtski pristop, ki je sicer mednarodno uveljavljen in obstaja med nami že dolgo časa.

Transpesonalna hipnoterapija je nastala kot podaljšek transpersonalne psihologije. Sestavljajo jo štiri komponente: psihoanalitična, vedenjska, humanistična in transpersonalna psihologija.
Naslavlja človeka celostno (telo, čustva, um in duhovni aspekt). Beseda transpersonalno nam pove, da gre za pristop, ki pri posamezniku želi preseči osebnost in ga povezati z globljo duhovno esenco. Vodilo transpersonalne hipnoterapije je, da pravzaprav vse človeško trpljenje in neskladje izhajajo iz nepovezanosti in ločenosti od čiste esence znotraj nas. Ponoven stik z njo nas popelje na pot samo-celjenja in osvobajanja.

Poleg klasičnih hipnoterapevtskih pristopov transpersonalna hipnoterapija vključuje še edinstvene pristope za naslavljanje podzavestnih čustvenih vsebin in dela z nepredelanimi čustvi, odnosa s starši in drugih „težavnih“ odnosov, za delo z družinskimi vzorci, notranjim otrokom in notranjimi starši, arhetipi, vključuje tudi shadow work (delo s senco), regresijo v otroštvo in v pretekla življenja in še druge pristope. Katero pot in pristop uberemo je odvisno od same narave težave.

MEDNARODNO UVELJAVLJENA METODA

Je (tudi mednarodno) uspešna in preizkušena metoda dela na sebi, ki v krajšem času lahko ponudi daljnosežne učinke. S transpersonalno hipnoterapijo naslavljamo in razrešujemo predvsem podzavestne vsebine, ki posamezniku danes povzročajo različne težave (zaradi travme, strahov, pa depresija, tesnoba, težko doživljanje okolice in sebe, tudi prekomerna teža, težave v odnosih, različne odvisnosti …).

O neverjetni dobrobiti hipnoterapije priča tudi knjiga February Man, v kateri je Eriskon Milton opisal primer klientke iz prakse, ki je s pomočjo hipnoterapevtskih pristopov popolnoma odpravila večina duševnih težav.

V PRIJETNO SPROŠČENEM STANJU DO PREOBRAZBE PODAZVESTNIH OMEJUJOČIH VSEBIN

Transpersonalna hipnoterapija posameznika pelje v prijetno sproščeno (naravno) stanje in se tako poveže s svojo najglobljo esenco, podzavestjo in nezavednim, ki sta edini točki, kjer lahko naredimo resnične spremembe. To je stanje, ki je človeški psihi najbolj naravno in v tem stanju, je človek zmožen najgloblje preobrazbe.

Transpersonalna hipnoterapija je primerna praktično za težave, ki so takšne narave, da človeka tako ali drugače omejujejo pred tem, da bi bil zadovoljen, izpolnjen in srečen.

Pomembno: Transpersonalna hipnoterapije NE ZDRAVI. Namenjena je osebni in duhovni rasti ter izboljšanju kakovosti življenja in odnosov.

ZA KOGA?

TRANSPERSONALNA HIPNOERAPIJA JE PRIMERNA:

– za vpogled in razreševanje čustvenih ran iz otroštva in preteklosti

– za delo s travmami in različnimi strahovi

– pri osvobajanju čustvenih blokad

– za delo s fobijami in/ali pojavom tesnobe

– spreminjanje (negativnih) čustveno-mentalnih vzorcev, ki nam otežujejo življenje

– pri hujšanju

– pri različnih vrstah odvisnosti

– pri lajšanju (milejših) depresij in tesnobe

– za krepitev samozavesti in doseganje zastavljenih ciljev – nasploh v življenju ali pred konkretnimi izzivi (izpiti, projekti, nastopi …)

– za izboljšanje kakovosti življenja in odnosov

– za obvladovanje stresa, umiranje in doseganje dobrega počutja

– za osebno in duhovno rast

– in še …

INFORMATIVNI POGOVOR

Preden posameznik vstopi v proces transpersonalne hipnoterapije ima možnost udeležbe na informativnem pogovoru, ki traja 45 minut. Na informativnem pogovoru imate možnost izvedeti vse o hipnoterapiji, natančno predstaviti vašo zgodbo in zastaviti dodatna vprašanja, ki zahtevajo bolj obsežen odgovor. Po tem, v skupnem dogovoru sledi vstop v proces, če se tako odločite. Informativni pogovor poteka IZKLJUČNO PREKO SPLETA.

Cena informativnega pogovora je 30 eur

ŠTEVILO HIPNOTERAPIJ

Število hipnoterapij je odvisno od narave in teže težave in vaših želja (težko se opredeli število pred pogovorom). Svetuje pa se za začetek vsaj tri srečanja.

V primeru, da se takoj odločite za tri hipnoterapije skupaj se vam prizna 10% popust
V primeru, da se odločite za enkratno srečanje (ne glede na razlog) velja cena za enkratno srečanje.
V primeru, da se po enkratnem srečanju odločite za 3 hipnoterapije skupaj vam pripada 10% popust.
Če po treh terpaijah nadaljujete s še tremi novimi (skupaj šestimi), se vam za nove tri nadaljuje 10% popust, ki ostane tudi v primeru še dodatnih srečanj.
Za vse informacije o cenah preverite zavihek “STORITVE“.

IZKUŠNJE UDELEŽENCEV:

” Terapije z Mojco so mi podale globlji vpogled v mojo podzavest, bolj sem spoznala sama sebe. Ozavestila sem, zakaj počnem nekatere stvari na način, kot jih počnem in kako jih spremeniti. Predvsem pa sem zelo hvaležna za ves smeh in oporo na poti. Delo z Mojco sedaj gledam nekako tako, da mi je podala roko in me pogumno pospremila na poti, mi pomagala osvetliti pomembne stvari. Hvaležna za ves čas in vloženo energijo.” KATARINA

“Mojca, hvala za pomoč pri ponastavljanu novih pogledov nase v situacij,  v kateri sem. Z občutkom si me popeljala v zanimivo raziskovanje svojih občutkov, razčiščevanje vzorcev delovanja, ki mi ne ustrezajo, da jih lahko zavestno spreminjam. Pri tvojih meditacijah se vedno presenetljivo globoko sprostim. Izkušnja s somatsko hipnoterapijo pa mi, poleg transpersonalne hipnoterapije, najbolj pomaga pri drugačnih, do sebe bolj prijaznih odzivov na (neželjene) situacije.” BARBARA

“Mojca si je pred terapijo vzela temeljit čas za pogovor. Takoj sem opazila, da se je na terapijo prehodno dobro pripravila. Pogovor je potekal zelo prijetno, Mojca me je nato skozi celoten proces vodila počasi, počutila sem se slišano in varno. V trenutku sem se odprla, in v kolikor je nastala kakšna težava, blokada je ostala z menoj in mi držala prostor. Prejela sem točno to, kar mi je bilo namenjeno. Dela z občutkom in z velikim srcem.” TJAŠA

ČAS TRAJANJA IN LOKACIJA

Transpersonalna hipnoterapija traja do 1,5 ure. Lahko se izvaja v živo ali preko spleta. V primeru osebnega srečanja se cena dvigne za 10 eur.

OPOMBA: Transpersonalna hipnoterapija in hipnoza na tej strani nista uradno priznani terapevtski metodi, zato nista primerni za osebe z osebnostnimi ali drugimi duševnimi motnjami. Nikakor ne nadomeščata uradnega zdravljenja in psihoterapevtske ali psihiatrične obravnave -pri odločitvi za vstop v proces hipnoterapevtske obravnave, ki je opisana na tej strani se posameznik zaveda tega dejstva in sprejema polno odgovornost, da se je za hipnoterapevtsko obravnavo odločil na podlagi razumevanja zgoraj navedenega.

CERTIFIKAT

Certifikat hipnoterapevtke sem prejela pri priznanem Inštitutu za Transpersonalno Hipnoterapijo in Zvezi za Transpersonalno psihologijo in hipnoterapijo, iz Združenih držav Amerike, z izjemnimi referencami, ki deluje že od leta 1990. Prav tako sem se izobrazila iz hipnoze. Certifikate je bil izdan s strani Zveze za Transpersonalno psihologijo in hipnoterapijo (The Association for Transpersonal Psychology & Hypnotherapy ® ). Moja mentorica in supervizorka je dr. Anne Salisbury, ki je ustanoviteljica omenjene zveze in inštituta ter so-avtorica metode Transpersonalne hipnoterapije.

Izvajam tudi hipnoterapijo z elementi somatske prakse. V Somatsko hipnoterapijo vnašam pristope somatske tehnike. Zaključila sem izobraževanje iz metode Somatic Healing pri šoli joge, ki je akreditirana s strani Mednarodne zveze jogijskih terapevtov (izobraževanje sem opravila pri šoli joge My VinYyasa Practise iz Združenih držav Amerike).

Dodatna izobraževanja:

Recovery from abuse (Zveza za Transpersonalno psiholgijo in hipnoterapijo),

Somatic Healing Certification (My Vinyasa Practise),

Travma and Limbic system, National Institute for Clinical Application of Behavioral Medicine

Podedovana družinska travma (metoda Marka Wolynna)

Intuitive Skills (Barkley Institut)

PRIJAVA: info@mojcakoprivnikar.si ali na tel. 051 305 224.

Košarica