051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

5D

5D: Kako se življenje spremeni, ko se začnemo povezovati s peto dimenzijo?

Večkrat sem že pisala o dimenzijah in kaj se dogaja na ravni, predvsem, tretje in četrte dimenzije. Prav tako sem tudi že pisala o 5D (peti dimenziji) ter da vse izhaja iz tega, da je v svoji čisti osnovi vse energija, ki vibrira na različnih frekvencah, ki se nahajajo v različnih frekvenčnih pasovih (dimenzijah).

Tokrat pa grem še malce globlje v peto dimenzijo. A hkrati vedno znova ponavljam, da je za daljnosežen dvig zavesti potrebno osvoboditi strahove, travme, čustvene blokade in preobraziti stara prepričanja, ki nam/vam enostavno ne služijo več. Namen vsebine, ki jih pišem ni, da bi vas marketinško prepričevala, da boste lahko v treh dneh spremenili svoje življenje ali da lahko stvari jaz naredim namesto vas. Nikakor ne! Povsem odkrito vam povem, da se je za resnično in dolgotrajno spremembo in dvig vibracije potrebno zares predati procesu dela na sebi, v tem vztrajati, ne glede na to, kako težko je. In to se ne zgodi v treh dneh. Prav tako je za resnične spremembe in premike zavesti potrebno vstopiti na podzavestno raven in podzavest nagovoriti tako, da bo povedano (novo) zgodbo/sugestijo sprejela. Zavedam se, da je delo na sebi včasih precej zahtevno. A hkrati izjemno osvobajajoče in vas nagradi z neprecenljivimi darovi življenja.

Pa gremo lepo naprej … k 5D 🙂 …

Osnovni koraki za prehajanje v polje pete dimenzije:

zavestno osvobajanje od starih destruktivnih prepričanj (iz polja 3D, 4D) – osvobajanje linij prednikov,
pozdravljeni ranjeni aspekti notranjega otroka,
prebujanje darov notranjega otroka – odkriti edinstvene darove in potenciale,
odpiranje srčne čakre in delovanje iz srčne čakre (ljubezni, enosti),
aktivacija 12. čaker in integracija le-teh na 5D,
udejanjanje poslanstva + darov,
mojstrstvo (zavedanje, da sem energija in zavestno ohranjanje visoke ravni energije)

Kako se življenje spremeni, ko se začnemo povezovati s 5D?

5D je proces, ki se je začel dogajati že preko leta 2000 in potem 2012 in naprej … Načrt za prehod Zemlje v 5D je bil ustvarjen že davno na ravni Univerzuma. O tem morda več, kdaj drugič.

Sedaj poglejmo, kaj se z nami dogaja ob prehajanju na 5D?

Ko se začnemo prebujati in se odpirati energijam 5D, se najprej sproži celosten proces čiščenja, predvsem tistih negativnih programov (negativnih energijskih kod, ki prihajajo iz polja 3D ali 4D) oz. bolj domače jim rečemo negativnih energij (nemoč, jeza, strah, krivda, sram, žalost…). Začnemo se osvobajati in moč jemati nazaj k sebi. Ključno pa je, da se ne vrtimo v teh krogih, ampak imam zares občutek, kot da se s čiščenjem prebujamo. Bolj, ko prepoznavamo negativne programe in jih nekako odklapljamo, bolj smo povezani s svojo čisto Božansko esenco in tem, kar v resnici smo. S tem umikamo tančice iluzij, se nam jasni resnica o nas samih. Skupaj se zdi, kot da je 5D že od nekdaj bila tu, a nam je bila zakrita (aha momenti). Ta faza je lahko daljša ali krajša. Odvisno tudi od našega dušnega poslanstva. Osvobajanje in čiščenje ne pomeni, da teh energij ni več ali jih nikoli več ne občutimo, doživimo, pomeni pa, da jih začnemo uravnavati in osvobajati v svojem energijskem polju. Prostor pa začenja dobivati vitalna življenjska energija.

Hkrati se počasi začnejo spreminjati tudi naše čakre. Rečemo tudi, da se nam širi zavest, nekateri temu rečejo tudi dvig vibracije. S tem se nam širi in poglablja tudi razumevanje življenja in smisel življenja in pa naše orientacije v njem – poslanstvo, namen, prebujanje darov itn. Potrebno je povedati, da ni nujno, da gre za najlažji proces, sploh če je negativnih kod več.

Peta dimenzija je Božanska dimenzija. Prosojne energije. Enost. Skozi Ljubezen.

Pri 5D  ni v ospredju manifestacija “zame”, ampak v višje, skupno dobro. Se pravi, ko manifestiramo, nas vodi želja po skupnem dobrem. Tore, ne gre se za to, kaj lahko zase manifestiram, ampak tako, da bo v skupno, višje dobro. V bistvu se ne gre več zato, kako naj poskribm zase, ampak najdem rešitve, ki bodo dobre za vse nas. Iz individualizma se premikamo v skupnost. Iz ločenosti v enost. Iz jaz v mi. Iz ega v Božansko.

5D so božanske energije. Je sodelovanje na božanski ravni. To pomeni, da je potrebno “vzgojiti” 🙂  svoj ego, ki večinoma gleda samo nase. Zato je potrebno uravnovesit tudi karmo – to se sedaj intenzivno dogaja. Z namenom, da se bomo našli ljudje, ki smo si po duši sorodni (ne po egu, če tako rečem). Duša = božansko.

Pomeni da vstopimo v mojstrstvo.

Ok. Kaj to pomeni? Mojstrstvo v tem pogledu, je sposobnost, da upravljamo s svojo energijo in ohranjamo visoko vibracijo (5D) ne glede na to, kaj se dogaja okoli nas. Ne najlažje delo, kajne da? Zato toliko ponavljam, da je najprej potrebno skozi predan proces, ki se ne zgodi čez noč. Da bi ohranili visoko vibracijo, se je potrebno najprej dobro spoznati tudi z nižjimi energijami in vedeti, kako delujejo – le tako bomo spoznali njihovo naravo in jih uravnavali. In kako boljše lahko to naredimo, kot tako, da jih spoznamo iz svojega življenja – kako vplivajo na naše življenje, kje, na kakšen način. Šele, ko jih dobro prepoznavamo v svojem življenju in se z njimi spoznamo, lahko mi postanemo njihov gospodar. Šele v tej točki pa imamo izbiro: ali nižje ali višje? Dokler ne poznamo, izbire nimamo. Ko se začne ozaveščanje, so lahko tudi trenutku zmede in nejasnosti. Kot bi šli malce naprej in nazaj. Gre za uravnavanje in naravnavanje.

Tukaj počasi prihajamo do točke, ko lahko začnemo aktivno delovati v smeri kreacije tistega, kar je naš namen in v skladu z božanskim, našo dušo in iz srca.

Pri tem nam lahko pomaga povezovanje z angeli in komunikacija z njimi. Nadangel Metatron (v paru z Seraphino Seraphin) je eden izmed krovnih nadangelov, ki orkestrira prehajanje Zemlje na 5D. Z njim se lahko povezujete za karkoli v zvezi s 5D. Prihaja z zlato-oranžno energijo/žarkom in njegova prisotnost je običajno zelo intenzivna in odločna.

Na drugi strani se lahko povežete z nadangelom Chamuelom, ki skupaj z Lady Charity pomagata pri preobrazbi srčne čakre na 5D. Njuna energija je zelo zelo mila, mehka – od mehkobe in nežnosti se lahko prebudijo solze. Prihajata s snežno belo energijo/žarkom.

Nadangel Sandalphon in Lady Raquiel sta varuha čakre zemeljska zvezda.

Nadangel Gabriel in Lady Hope sta varuha korenske in sakralne čakre ter popkovne čakre.

Nadangel Uriel in Lady Aurora sta varuha solarnega pleksusa.

Nadangel Mihael in Lady Faith varuha grlene čakre.

Nadangel Rafael in Lady Mary sta varuha tretjega očesa.

Varuha kavzalne čakre: Lady Mallory in Christiel.

Kronska čakra: nadangel Jofiel in Lady Christine.

Dušna zvezda: Nadangel Zadkiel in Lady Ametist.

Zvezdan vrata: Nadangel Metatron (že opisano zgoraj).

KAKO NAPREJ?

Več o tem, kako se osvoboditi čustev, družinskih vzorcev, travm, TUKAJ.

Te življenje kliče na pot preobrazbe? Vabljeni v program transformacije in Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Morda te kliče Aktivacija 12. čaker … KLIKNI TUKAJ

Vabljeni tudi na SKUPINSKE TRANSFORMATIVNE DOGODKE

Spremljaš me lahko tudi na Facebooku in Instagramu

DRUGE VSEBINE:

Podzavest je ključ do spremembe, a jo moraš znati nagovoriti

Košarica