051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

samohipnoza

5D: Kako se čakre spremenijo pri prehodu na 5D?

Prav zares je pomembno uravnovešeno delovanje vseh čaker. Še posebno pa, v povezavi s 5D, izstopa srčna čakra. Zakaj, o tem bom več napisala kasneje, kot tudi, kaj jo zapira in blokira ter seveda, kako jo ohraniti odprto.

Ko govorimo o 5D je potrebno izpostaviti, da čakre na ravni pete dimenzije začenjajo spreminjati barve, oblike in hkrati postajajo energije vse bolj fine in subtilne. Čakre v povezavi s peto dimenzijo tako pridobijo bolj pastelne barve, saj nas povezujejo z višjimi energijskimi ravnmi. Za vsem tem pravzaprav stoji duhovna, mentalna, čustvena in telesna transformacija. Človek, ki se prebuja v peto dimenzijo postaja vse bolj v stiku s tem kar v resnici je in Božanskim v sebi. Prebuja in aktivirajo se strukture DNK, ki so bile prej speče. O tem sem več pisala tudi v članku, kjer sem bolj pojasnila več o peti dimenziji.

Peta dimenzija tako pomeni širitev zavesti. Zelo poenostavljeno bi lahko rekli, da se iz nižjega nadstropja premikamo v višje. Iz tretjega nadstropja gremo v petega in višje kot smo, širši je naš pogled na pokrajino oz. področje pred nami.

Čakre … Od sedmih čaker do 12 čaker

S prehodom na 5D se nam prav tako aktivira pet predhodno, več ali manj, spečih čaker: čakra zemeljska zvezda, popkovna čakra, kavzalna čakra, čakra dušna zvezda in zvezdna vrata. Spodnje nas povezujejo z življenjem v notranjosti Zemlje in preko njih prizemljujemo svoje božansko poslanstvo na Zemlji, zgornje pa nas povezujejo z drugimi planeti, modrostmi iz planetov ter visoko-razvitimi bitji (samorogi, angeli …) in seveda Univerzumom in njegovimi svetimi skrivnostmi.

Kaj pa srčna čakra?

Odprta srčna čakra je ključ, da se lahko povežemo z energijami 5D. Odprta, očiščena in uravnovešena srčna čakra. Takrat se počasi začnemo naravnavati na vibracijo srca. Ko začnemo stopati po poti srca, pa se nam življenje lahko začne zares spreminjati in preobražati. Zgodi se nam preporod. Vse bolj se nam jasni naš namen in vse bolj nam je jasno, kaj je za nas in kaj ne. Hkrati se nam krepi zaupanje v življenje in našo pot.

Seveda je srčna čakra sedež čiste ljubezni, enosti, kjer se dualnost spremeni v enost.

Ko imamo odprto srčno čakro, so stvari IZJEMNO PREPROSTE. Predvsem pa bi rada povedala, da ni vse tako hitro in zlahka, kot pripoveduje današnji „new age“. Čeprav bi si vsi želeli osvoboditi vseh tistih neprijetnih stvari v treh dneh, z enim seminarjem in občasnim meditiranjem, žal ne gre tako. Sprememba je proces, ki predvsem želi od nas, da smo vztrajni, predani in da moč vzamemo nazaj v svoje roke ter hodimo neomajni po tej poti, ne glede na to, na kaj naletimo. Pot spremembe je pogosto obarvana tudi s tem, da moramo spustiti ljudi, situacije … ki jih sicer najraje nebi. Predvsem pa se podamo na neznan teren, ki je na nek način negotov in neudoben. Tukaj se mnogi ustavijo in čakajo v udobnosti starih navad in vzorcev …

SRČNA ČAKRA.

Še enkrat, ko imamo srce odprto, so stvari v življenju sila preproste in življenje teče. Prav zares so vse čakre pomembne, a srčna čakra ima ključen pomen.

Zakaj je srčna čakra pomembna za 5D? Ker je sedež čiste ljubezni in enosti. Ko iz našega srca v svet teče čista ljubezen, se stvari same po sebi urejajo, kot je v skladu z nami. Zaupamo življenju. Ko je srčna čakra odprta dajemo brez strahu in odprti smo za sprejemanje. Zaupamo, da življenje uravnoveša. Ko je naše srce odprto je pot do vsega odprta: do obilja, pozdravljenega notranjega otroka, povezanosti, miru … Ko dajemo iz odprtega srca, enostavno vemo, da se nam ni treba bati pomanjkanja, globoko v sebi vemo, da nam bo življenje dano pripeljalo v neki obliki nazaj k nam in bo za nas poskrbelo. To seveda ne pomeni, da mi sedimo križem rok in čakamo, da življenje kar nasuje – v resnici smo zelo aktivni in življenje v pravem pomenu se šele začne …

Težava danes je, da imajo ljudje množično zaprto ali blokirano srčno čakro. Pa tudi neuravnovešene ostale čakre. To se zgodi, zaradi destruktivnega otroštva, travm, zlorab, družbenega programiranja itn. Ljudje pogosto menijo, da delajo iz srca, pa gre za strast, ki prihaja iz prvih treh čaker (ego) in to je vedno podvrženo dualnosti. Srčna čakra pa je polje enosti. Odgovor se torej skriva v odprti srčni čakri.

Ko se to zgodi, se začne pot proti bolj finim energijam (tudi 5D) in spoznavati začnemo, kdo zares smo … to so v resnici zelo ganljivi in globoki trenutki, ko vstopamo vse globlje v stik s seboj in življenjem…

Srčno čakro odpiramo s čiščenjem in odpuščanjem zamer, žalosti, razočaranj, strahov … Z zdravljenjem notranjega otroka, kajti prav „dom“ našega notranjega otroka je srčna čakra – otrok je čista brezpogojna ljubezen, kot je v srcu. In naš otrok nosi vse izkušnje, zaradi katerih se je srce zaprlo in tudi tistih lepih, zaradi katerih odpira srce vedno znova… Pogosto se ob tem začnejo harmonizirati tudi ostale čakre.

Več o tem, kako se osvoboditi čustev, družinskih vzorcev, travm, TUKAJ.

Te življenje kliče na pot preobrazbe? Vabljeni v program transformacije in Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Morda te kliče Aktivacija 12. čaker … KLIKNI TUKAJ

Vabljeni tudi na SKUPINSKE TRANSFORMATIVNE DOGODKE

Spremljaš me lahko tudi na Facebooku in Instagramu

MORDA PA TE ZANIMAJO DRUGI ČLANKI?

Kaj so čustva?

 

 

Košarica