Zadnje

051/ 305-224

Družinski vzorci, otroštvo in podedovana družinska travma – terapevtske seanse

60,00

Status

Podrobnosti o dogodku

Družinski vzorci, otroštvo in podedovana družinska travma – terapevtske seanse

“Ti si tisti, ki sta ga tvoji liniji prednikov čakali.”

Sodobna epigenetika pripoveduje, da od svojih prednikov podedujemo več, kot le barvo oči, konstitucijo telesa in ostale fizične značilnosti. Od prednikov prejmemo tudi nerazrešene vsebine (trpljenja, razočaranja, zamere, travme, strahove itn.) in čustveno-mentalne vzorce (družinske vzorce) ter prepričanja. Lahko bi rekli, da v vaših stiskah, tesnobi, depresiji itn. živijo tudi vaši predniki. Zato vse to strokovnjaki imenujejo podedovana družinska travma.

Epigenetika pojasnjuje, da na nas vplivajo intenzivno vsaj tri generacije za nazaj in njihova življenja – težke usode, preizkušnje in predvsem čustvene vsebine povezane z njimi. Vaša zgodba se je tako začela že v maternici, kjer ste prejeli prve energijske zapise in odtise. Slabša novica je, da imate najverjetneje določene stiske in težave, zato ste se znašli na tej strani – nekaj vas kliče na pot razreševanja in osvobajanja. Dobra novica pa je, da si lahko pomagate in razrešite stisko in bremena iz preteklosti ter ZAŽIVITE ŽIVLJENJE, KI VAM JE NAMENJENO PO DUŠNEM NAČRTU. Čas je, da prekinete cikle, povežete manjkajoče delčke in sestavite sestavljanko in stopite v svobodo. Tudi čas nas energijsko izjemno dobro podpira, da razrešimo mnoge disfunkcionalne družinske vzorce, travme, strahove itn.

KAJ NA INDIVIDUALNI SREČANJIH DELAMO?

Terapevtske seanse so sestavljene iz metod dela po programu Podedovana družinska travma Marka Wolynna ter iz programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper.

V osnovi najprej naredimo sprostitveno vajo, ki nam pomaga, da se globlje sprostimo, vrnemo v svoj center moči ter smo prisotni tukaj in zdaj, kjer je moč za transformacijo. V nadaljevanju sledijo različni terapevtski procesi skozi katere vas vodim:

  • procesi za uravnavanje in razreševanje odnosa z mamo in/ali očetom
  • procesi za delo z linijam prednikov ali konkretno izbranim prednikom
  • osvobajanje notranjega otroka in delo z notranjimi starši
  • vaje za odpuščanje, spuščanje
  • procesi za krepitev ljubezni in spoštovanja do sebe
  • odpiranje srčne čakre
  • razno…

Predvsem prisluhnem, kaj potrebujete in sledim usmeritvam za vaše najvišje dobro.

ZA KOGA?

Najbolj enostavno lahko rečem, da so terapevtske seanse za tistega, ki ga pokličejo oz. začutijo, da bi prišli. Sicer pa dajejo dobre rezultate pri preseganju disfunkcionalnih družinskih vzorcev, razreševanju družinskih odnosov in celjenju ran iz otroštva, krepitvi samozavesti in lastne vrednosti, pri tesnobi, blažji depresiji, delu s strahovi, celjenju preteklosti, ki nas je tako ali drugače prizadela, pri lajšanju čustvenih stisk in trpljenja, pri razreševanju težavnih odnosov, ki se ponavljajo, itn.

Ali čutite, da je prišel čas, da prekinete določene družinske vzorce, osvobodite otroka v sebi in odkrijete neprecenljive darove?

Vabljeni v program individualnega energijsko-terapevtskega dela.

Priporoča se od obisk vsaj treh terapij – srečanja potekajo vsak teden 1-krat od ure in pol do dve uri, preko spleta. Med srečanji prejemate naloge in vaje vezane na temo dela. Število srečanj ni pogoj – tempo lahko določite tudi sami.

Cena posameznega srečanja je 60 eur.

Srečanja so možna v živo in online. V živo potekajo v Ljubljani. V primeru, da se odločite za osebno srečanje, je cena storitve za 10 eur višja.

Terapevtske seanse se izvajajo po programu Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper in Inherited Family Trauma (Podedovana družinska travma), po metodi priznanega terapevta Marka Wolynna.

Program ni primeren za posameznike z (diagnosticirano) osebnostno ali drugo psihotično motnjo.

Pred prvo terapijo vam je na voljo 30 – minutni brezplačni spoznavni pogovor preko spleta.

Za več informacij nas kontaktirajte: 051 305 224 ali lalunaangelacademy@gmail.com

Vas zanimajo drugi naši programi? Kliknite TUKAJ

Mojca Koprivnikar

Certificirana angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Inherited Family Trauma (Podedovana družinska travma) po Mark Wolynn

OSTALA IZOBRAŽEVANJA: Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS, Izvajalka progrma goStrenghts za otroke, Travma in limbični sistem (National Institut for the Clinical Appllication of Behavioral Medicine) …

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Program ni primeren za posameznike z osebnostno ali drugo psihotično motnjo. Metode terapevtskega dela na tej strani ne sodijo med, v Sloveniji, uradno priznane, zato vsak sam prevzema odgovornost za udeležbo.

Košarica
  • No products in the cart.