051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Notranjo moč

4. načini, kako okrepiti svojo notranjo moč v težkih časih?

Kako okrepiti svojo notranjo moč v težkih časih?

V teh časih, bolj kot kadarkoli prej, hrepenimo po lepšem svetu. Zdi se, da še nikoli nismo tako zelo hrepeneli po lepšem svetu, a hkrati se zdi, kot da je ta isti, lep svet, še bolj, kot kadar koli prej, oddaljen. Želimo si obilja, a se nam ta vse bolj oddaljuje. Želimo si miru, a se zdi, da ga je vse manj…

Pri vsem tem je dobro vedeti, da se morda naše predstave o obilju in lepšem svetu ne skladajo popolnoma s tem, kar naš prelep planet Zemlja je in morda so nam stvari postale preveč samoumevne. Bolj so nam stvari samoumevne in jih ne cenimo, bolj se nam izmikajo.

Naš planet Zemlja nam daje vse, kar potrebujemo za življenje. Hrano, vodo, zrak, svetlobo in tudi druge stvari, ki so morda manj življenjsko nujne. Naši predniki so to izjemno dobro vedeli. Vedeli so tudi, kako ustvariti prostor in delovati, da bodo vse to imeli.

Naš planet Zemlja nam ponuja tudi vse možnosti za duhovno so-bivanje in to na visoki ravni, če želite. Imamo vse možnosti in potenciale, da se razvijemo v visoko razvita duhovna bitja. Seveda pa je potrebna transcendenca obstoječega stanja, sistema 3d, 4d. Obe dimenziji sta dimenziji odvisnosti in materialnosti. Za duhovni razvoj, pa je potrebno postati nenavezan.

Vse to je mogoče… ne samo mogoče… Še živeči potomec Hopi Indijancev je že nekaj časa nazaj povedal, da bo na Zemlji preživel le tisti, ki bodo razvili duhovno povezanost z Zemljo.

Trenutno pa smo v fazi čiščenja in uravnavanja več-tisoč letne karme… Ta faza bo dolga cca 10 let (+/-).

V tej fazi je zelo pomembna krepitev notranje srčne moči in temu je namenjen ta zapis…

Okrepiti notranjo moč …

Pot čez divjo reko je razburkana. A le tisti, ki splavajo čez divje brzice, jih čaka mirna voda. Pot čez divjo reko je negotova, neznana, nestabilna. Divja reka je simbol za preseganje destruktivnih sil (nižjih, negativnih). Destruktivne sile so energijski programi in kode 3d in 4d, so naši strahovi, travme in druga omejujoča prepričanja. Potrebno jih je preplavati, da lahko pridemo do mirne reke.

Verjetno za plovbo čez brzice potrebujemo čoln oz. nekakšno plovilo, s katerim se bomo podali čez. Plovilo je ZAUPANJE. Dobro je tudi, da si približno začrtamo smer, po kateri bomo šli. Smer je naš FOKUS. Morda bomo potrebovali še plavuti, ki naj predstavljajo NOTRANJO MOČ, POGUM IN VOLJO. Ob tem pa je ključno odprto SRCE. Morda bo komu na poti potrebno pomagati, ga spodbujati naj ne obupa… odprto srce nas bo povezalo in skupaj smo/bomo močnejši… Skupaj nam bo lažje. Pred nami je čas, ko bomo skupaj pluli po divji reki.

Kaj v praksi ti pomeni?

V praksi to pomeni, da bomo luščili stara, omejujoča prepričanja, osvobajali travme (naše in od prednikov), strahove in celili rane iz preteklosti (otroštva). .. da bomo prišli v stik s svojo notranjo močjo.

Zakaj se pravzaprav vse bolj ljudem dogaja, da stare energije, zastareli čustveno-miselni vzorci, strahovi, travme, čustvene blokade, rane prihajajo tako intenzivno na plan? Ker energije postajajo zelo prozorne in čiste, hkrati s tem zelo aktivno razpadajo in pokajo iluzije in pravzaprav vse, kar ni resnično in ogromno tega, kar smo živeli in bili naučeni, žal, ni resnično. Resnično, pa je edino Božansko (svetloba, čista ljubezen) in Božanska povezava z Zemljo. In ta proces čiščenja in razpadanja iluzij se bo še nadaljeval, dokler celotna iluzija ne bo razkrita. Tako na individualni ravni, kot tudi kolektivno. Z razpadanjem iluzij pa vse bolj vstopamo v svojo notranjo moč.

Kaj vam pri tem procesu lahko pomaga?

Osvobajanje notranjega otroka

Notranji otrok je naš aspekt. Del nas. Njegov dom je srčna čakra. Čista ljubezen, kar tudi otrok je. Vaš notranji otrok nosi vse, kar ste doživeli v otroštvu. Prijetno in neprijetno. Nosi odgovor o vašem poslanstvu, namenu in hkrati o vaših darovih in talentih. Nujno je, da pozdravimo rane notranjega otroka, da bi odprli srce in se povezali s svojo resnično bitjo in vsem, kar smo ter našim namenom na Zemlji.

Ko vas pokliče celjenje ran notranjega otroka… vabljeni TUKAJ.

Celostno čiščenje starih travm, strahov, vzorcev, čustev in preseganje omejujočih prepričanj, misli…

Za res kakovostno delo na sebi je tu Transpersonalna hipnoterapija in ali hipnoza. Za korenit potop v globine in očiščenje, pa sem k transpersonalni hipnoterapiji dodala še metodo Podedovana družinska travma (po Mark Wolynn).

Čiščenje in odpiranje srčne čakre

Ko celimo rane notranjega otroka, se hkrati počasi celi tudi naša srčna čakra, srce. Vse bolj odpuščamo in spuščamo zamere, razočaranja. Počasi vse bolj zaupamo življenju. Prihajamo v stik s seboj, s svojimi najglobljimi deli. Počasi se začnemo dotikati mističnosti življenja. Rane se celijo. Srce se odpira. Pogum. Iz srca se začne v svet zlivati ljubezen.

NADANGEL CHAMUEL VAS VABI V SRČEN BOŽANSKI OBJEM…TUKAJ

Dihalne vaje in meditacija sedanjega trenutka

Veliko je že bilo povedanega o koristih meditacije in dihalnih vaj, zato na tem mestu ne bom izgubljala besed. Veliko je tudi raziskav o izjemno pozitivnih učinkih. Ni potrebno veliko. Za začetek se usedamo, dihamo in opazujemo dih in samo v tišini opazujemo tudi svoje telo, dogajanje, zvoke in samo SMO. Sprejemamo, kot je.

Za poglobljeno transformacijo… KLINITE TUKAJ

Angeli

Angeli prihajajo iz sedme dimenzije in višje. So „v službi“ Božanskega in so prinašalci svetlobe. Z angeli lahko komuniciramo, ko smo v srcu. Vedno so sicer z nami. Le težjih jih zaznamo, če nismo v srcu (ampak egu). Samo pomislimo na angela in že je z nami. Angeli pridejo takoj. Povezovanje z njimi nam lahko pomaga ohranjati visoko vibracijo.

KRASNI ANGELI VAS ČAKAJO … INDIVIDUALNE ANGELSKE SEANSE

Spremljaš me lahko tudi na Facebooku in Instagramu

VAS ZANIMA VEČ VSEBIN?

5D: Kako se življenje spremeni, ko se začnemo povezovati s peto dimenzijo?

 

Košarica