051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

negativne energije

Čiščenje negativne energije in energijska zaščita

Več ali manj nam je jasno, da obstajajo negativne energije in pozitivne energije. Sama jim rada rečem tudi neprijetne in prijetne ali energije z višjo vibracijo ali nižjo vibracijo.

Zelo poenostavljeno bi lahko rekli, da so višje energije tiste, ki nas navdihujejo, nam vdahnejo življenje in nas opolnomočijo, dvignejo razpoloženje. Ko smo v višjih vibracijah smo polni življenjske energije. Nasprotno pa se dogaja, ko so okoli nas negativne energije ali smo sami v teh nižjih vibracijah – čutimo težko, slabo voljo, kot bi nekaj iz nas ropalo življenjsko energijo in moč.

Kaj je tisto, kar „določa“ ali bodo prevladovale negativne energije ali pozitivne?

Ko govorimo o energijah skoraj vedno pridemo do čustev. Čustva in misli so v čisti osnovi energija. Mi jim damo „ton“. In čustva so v resnici ena izmed najmočnejših (kreativnih) energij na Zemlji. Čustva so, torej, lahko vir negativne energije ali pozitivne oz. so lahko višjih vibracij ali nižjih. Vsako čustvo ima svojo frekvenco. Žalost, veselje, jeza, moč, radost, sram, strah, ljubezen … Ali smo v višji frekvenci ali nižjih lahko prepoznamo po tem, kako se počutimo.

Kako negativne energije sčistimo?

Ko govorimo o čiščenju negativne energije, v osnovi torej govorimo o čiščenju čustev in misli.

Če v svojem energijskem polju držimo toksična čustva, bomo pritegnili toksične ljudi in situacije. Rekli smo: čustva so energija, npr. jeza je energija. Če imam veliko (potlačene) jeze, nam bo le-ta nižala vibracijo in se bomo znašli v situacijah, ki nam bodo to pokazale. Kaj torej narediti? Potrebno je priti do potlačene jeze, vzroka bi rekli. Jo prepoznati ter jo ozavestiti do te mere, da nas ne bo imela jeza v primežu, ampak bomo mi njen gospodar, če tako rečem. To so prvi, osnovni koraki. Prepoznati, da v jezi leži moč, naša moč in da ni potrebno, da nas jeza drži v primežu.

Lastnost negativnih energij je tudi ta, da zaradi njih hitro lahko začnemo manipulirati, pademo v vlogo žrtve – vse to so situacije, ki so prazne tiste prave življenjske moči in energije. Tam, kjer je negativne energije (pre)več bo nekdo vedno prizadet, izkoriščen, prikrajšan … Saj so, torej, brez življenja, destruktivne in nas „vlečejo dol“.

Zakaj le, potem takem, bi sploh izbirali negativne energije?

Nevednost. Ljudje, ki izbirajo negativne energije običajno drugega ne poznajo in živijo v majhnem kalupu …

Čiščenje

Verjetno boste naleteli na mnoge metode, ki ponujajo čiščenje energije. Če je proces narejen zares s strani posameznika, ki ve kaj dela in je povezan z Božansko silo, potem bo čiščenje zagotovo delovalo. Vendar pa je pri tovrsten energijskem delu težava v tem, ker to deluje le nekaj časa, potem običajno stopimo nazaj v svoje ustaljene tirnice, srečujemo se z istimi ljudmi in pristajamo zopet v istih situacijah. Vse to od nas, po čiščenju, zahteva, da ravnamo drugače, če želimo ohraniti, kar se da, očiščeno stanje.

Sicer pa vsak dan lahko pokličete angele na pomoč. Okoli sebe ustvarite zlat ovoj skozi katerega lahko pride le najvišja in najčistejša energija. Lahko poskusite tudi z belim ovojem.

Ali pokličete Nadangela Mihaela, da okoli vas ustvari energijsko zaščitni ovoj.

Opazujte se. In zavestno ohranjajte energije (misli, čustva) višjih vibracij. Ne tlačite negativnih ali se jih izogibajte, ko se dvignejo na površje. Le objemite jih z ljubeznijo in stopile se bodo in transformirale s višje…

Če bi se rad-a okopala v zares visokih božanskih energijah, te vabim na angelski healing in reading. Prejmeš tudi usmeritve za naprej ..

Več o tem, kako se osvoboditi čustev, družinskih vzorcev, travm, TUKAJ.

Te življenje kliče na pot preobrazbe? Vabljeni v program transformacije in Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Morda te kliče Aktivacija 12. čaker … KLIKNI TUKAJ

Spremljaš me lahko tudi na Facebooku in Instagramu

Podzavest je ključ do spremembe, a jo moraš znati nagovoriti

Košarica