051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Čakre

Aktivacija 12. čaker (V ŽIVO ali ONLINE)

65,00

V naslednjem obdobju ima vsak izjemno priložnost za duhovni in osebni razvoj in napredek. Aktivacija 12. čaker je korak pri postopnem usklajevanju s 5-dimenzionalnimi energijami in sidranju le-teh na Zemljo ter aktivacija notranjih potencialov. To so Božanske energije miru, svobode, obilja, harmonije, sodelovanja. Več kot se nas bo usklajevalo z novimi energijami, širša bo ta energijska mreža.

Status

Podrobnosti o dogodku

V naslednjem obdobju ima vsak izjemno priložnost za duhovni in osebni razvoj in napredek. Aktivacija 12. čaker je korak pri postopnem usklajevanju s 5-dimenzionalnimi energijami in sidranju le-teh na Zemljo. To so Božanske energije miru, svobode, obilja, harmonije, sodelovanja. Več kot se nas bo usklajevalo z novimi energijami, širša bo ta energijska mreža.

Prišel je čas, da se ponovno spomnimo, kdo smo

Poleg tega človek v resnici nosi izjemne duhovne sposobnosti in darove. Zapisane oz. odtisnjene so v našem DNK (potrebno jih je prebuditi in aktivirati). Čas pred nami prinaša prav to – obuditev le-teh. Vedenje o duhovnih sposobnostih in resnico o planetu Zemlja imamo, torej, globoko v sebi vsi zapisano. Shranjena imamo vsa znanja, sposobnosti, zmožnosti in smo veliko več, kot trenutno mislimo, da človek je lahko. Takšen človek je v duhovnem smislu zelo napreden in duhovno povezan z Zemljo (razvite zunaj-čutne zaznave, telepatija, sposobnost samozdravljenja itn.) – nekaj, kar bo v naslednjih letih postalo neizbežno za bivanje na Zemlji. Angeli in druga bitja svetlobe nam v tej kritični točki razvoja izjemno pomagajo, da bi zopet prebudili vsa ta znanja in se povezali z Božanskim in Zemljo.

Aktivacija 12. čaker je naslednji korak

To seveda ne pomeni, da bomo z aktivacijo 12. čaker kar naslednji dan postali svobodni in duhovno napredni. Ničesar se ne da preskočiti v življenju in določeno pot je potrebno prehoditi. Je pa čas trenutno takšen, da procese preobrazb in preporoda izjemno podpira in so energijski skoki precej hitrejši, kot pred leti. Sama aktivacija vas popelje z energijskim “pospeškom” na pot preobrazbe in transformacije in vas podpre pri nadgradnji vašega energijskega sistema (čakre na 5. dimenziji so namreč energijsko drugačne kot na 3. ali 4. dimenziji) v skladu z energijami 5D. Aktivacija poteka z Nadangeli. Priporočljivo je redno ponavljanje aktivacij vsaj tri tedne po aktivaciji na srečanju.

Aktivacije potekajo ena-na-ena preko spleta ali v živo. Srečanje traja do ene ure in pol.

Cena je 55 eur.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Aktivacija 12. čaker (V ŽIVO ali ONLINE)”
Košarica