051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Kako dvigniti vibracijo

Dvigniti vibracijo – je res tako enostavno? Kje sta potem mir&ljubezen? Kako pa jo res dvigneš?

Dvigniti vibracijo – je res tako enostavno? Kje sta potem mir&ljubezen? Kako pa jo res dvigneš?

Pogosto lahko slišimo, da je potrebno spremeniti (dvignit) samo vibracijo in svet okoli nas se bo spremenil. Pa je dvignit vibracijo zares tako enostavno? Zakaj potem še nismo vsi ali večina na ravni miru in ljubezni, ki sta obe visoki vibraciji, ob tolikšni količini duhovnih učiteljev in terapevtov? …

V praksi pri ljudeh, ki pridejo do mene žal pogosto vidim, da ni tako enostavno… Predvsem pa ne na hitro. Razlog je v tem, da je ogromno ljudi raslo v bolj ali manj disfunkcionalnih družinah in je potrebno urediti najprej te osnove – torej, primarno družino. Tu pa se pogosto zatakne, ker je potreben pogum, veliko volje, vere in pa predvsem čas. Resno delo na sebi je namreč pot, ki pogosto ni postlana z rožicami in na kateri se spoprijemamo z različnimi neprijetnimi resnicami. Razbijamo iluzije o družini, starših in predvsem je namen, da spremenimo disfunkcionalne vzorce, ki smo jih prejeli od prednikov, kar pa zopet zahteva od nas določeno „akcijo“, ki nas predvsem premakne iz cone poznanega…

Zato… dvigniti vibracijo?

Zelo pogosto naletim na ljudi, ki imajo ogromno vedenja o energiji, duhovnosti in so obiskali mnoge svetovalce in terapevte, ki so jim povedali, da imajo „posebne“ misije in naloge v tem življenju, da so tu tudi zato, da prekinejo določene vzorce prednikov, a se vseeno lovijo na osnovnih zatikih oz. se ne premikajo v smeri, v katero si želijo.

Kaj sestavlja vašo vibracijo in kaj je potrebno, če želimo dvigniti vibracijo?

Res je, da smo energija. Globlje kot gremo, vse bolj jasno postaja, da je vse okoli nas energija, frekvenca, in mi sami. To je pripovedoval že Nikola Tesla. Čeprav je svet okoli nas zelo snoven, in si z razumom težko predstavljamo, da je vse energija, ki vibrira na določeni ravni, je v najbolj čisti obliki vse energija.

Če pozornost umerite na sebe in se opazujete kot energijo, kaj opazite? Kdo v resnici ste?

Vašo vibracijo in frekvenco v tem trenutku in naslednjih določajo tudi čustva in misli. Vendar pa je dobro vedeti, da je misel brez čustvenega naboja zgolj misel. Moč dobi šele, ko se združi s čustveno energijo. Vašo vibracijo določajo tudi vaša prepričanja o sebi in svetu (oboje dobimo v otroštvu), pa duhovna energija (povezava z višjimi ravnmi) in koliko ste v stiku s čisto zavestjo v sebi. To vse skupaj tvori preplet energij, ki se na koncu povežejo v vibracijo.

Frekvenca, vibracija je lahko višja – lahkotnejša, bolj čista, jasna ali nižja – bolj gosta, motna, težka. Vibracija se lahko spreminja. Čez dan in celostno glede na vaš duhovni razvoj in glede na to, kako znate preobraziti nižje gostejše energije.

Čustva in dvigniti vibracijo

Kot sem prej omenila, so pomemben element čustva. Čustva so lahko pospeševalec dviga vibracije ali zaviralec. Načeloma velja: več je potlačenih čustev težje dvignemo vibracijo. Lahko imamo ideje o tem, kako čista brezpogojna ljubezen smo, a v odnosih bodo na plan prišla potlačena čustva, od jeze, nemoči, krivde, sramu, žalosti.

Tukaj pa pridemo na začetek: ali je zares tako enostavno dvigniti vibracijo?

Menim, da si je čim prej potrebno naliti čistega vina. Dokler ne razrešimo in predelamo potlačenih čustev in travm (iz otroštva) in spremenimo disfunkcionalnih družinskih vzorcev, pravega dviga vibracije ne bo. Ampak se bomo vrteli v kaosu ega.

Šele iz dobrih temeljev lahko zraste stabilna hiša.

In da bomo lahko stabilno stali in bili telo za visoke vibracije, je potrebno najprej počistiti tiste stare, težke. Se olupiti kot čebula, da bomo prišli do svoje čiste iskre.

Takrat bomo spoznali mir in ljubezen.

Pri osvobajanju potlačenih čustev (in dvigu vibracije) vam lahko pomaga…

TRANSPERSONALNA HIPNOTERAPIJA
Gre za edinstven hipnoterapevtski pristop, ki je sicer mednarodno uveljavljen in obstaja med nami že dolgo časa.

Transpersonalna hipnoterapija je nastala kot podaljšek transpersonalne psihologije. Sestavljajo jo štiri komponente: psihoanalitična, vedenjska, humanistična in transpersonalna psihologija.

Transpersonalna hipnoterapija naslavlja človeka celostno (telo, čustva, um in duhovni aspekt). Beseda transpersonalna nam pove, da gre za pristop, ki pri posamezniku želi preseči osebnost in ga povezati z globljo duhovno esenco. Vodilo transpersonalne hipnoterapije je, da pravzaprav vse človeško trpljenje in neskladje izhajajo iz nepovezanosti in ločenosti od čiste esence znotraj nas. Ponoven stik z njo nas popelje na pot samo-celjenja in osvobajanja.

Poleg klasičnih hipnoterapevtskih pristopov transpersonalna hipnoterapija vključuje še edinstvene pristope za naslavljanje podzavestnih čustvenih vsebin in dela z nepredelanimi čustvi, odnosa s starši in drugih „težavnih“ odnosov, za delo z družinskimi vzorci, notranjim otrokom in notranjimi starši, arhetipi, vključuje tudi shadow work (delo s senco), regresijo v otroštvo in v pretekla življenja itn. Katero pot in pristop uberemo je odvisno od same narave težave.

Več o transpersonalni hipnoterapiji si lahko preberete TUKAJ.

Želim več informacij in se prijaviti na brezplačni uvodni pogovor. KLIKNITE TUKAJ.

Spremljaš me lahko tudi na Facebooku in Instagramu

 

 

 

Košarica