Zadnje

051/ 305-224

Transpersonalna hipnoterapija

75,00

Status

Podrobnosti o dogodku

TRANSPERSONALNA HIPNOTERAPIJA

V osnovi je hipnoterapija oblika terapevtskega dela, pri kateri poenostavljeno povedano delamo s podzavestjo, kjer so shranjeni naši strahovi, travme, prepričanja, zamrznjena (zaustavljena, blokirana) čustva, oblikovani vzorci, spomini iz otroštva itn., ki nam (danes) povzročajo težave.  Bistveno pri hipnoterapiji je, da te vsebine naslavljamo tam, kjer so nastale (v podzavesti) in jih presegamo ter tako osebnostno rastemo ter izboljšujemo svoje počutje in notranje zadovoljstvo. Hipnozo, kot delno predhodnico hipnoterapije so uporabljale že starodavne civilizacije.

Transpesonalna hipnoterapija pa je nastala kot podaljšek transpersonalne psihologije (ki sestavlja štiri komponente: psihoanalitično, vedenjsko, humanistično in transpersonalno psihologijo).

Je (tudi mednarodno) uspešna in preizkušena metoda dela, ki v krajšem času lahko ponudi daljnosežne učinke. S transpersonalno hipnoterapijo (in njenimi komponentami) naslavljamo in razrešujemo (podzavestne) vsebine, ki posamezniku danes povzročajo različne težave (travme, strahovi, depresija, tesnoba, težko doživljanje okolice in sebe, prekomerna teža, težave v odnosih, različne odvisnosti …). Z njo naslavljamo rane iz otroštva in preteklosti, vedenjsko-mentalne in čustvene vzorce, če je potrebno se poslužimo tudi regresije v pretekla življenja, se povezujemo z arhetipi in še mnogo več.

Transpersonalna hipnoterapija posameznik pelje v prijetno sproščeno (naravno) stanje in se tako poveže s svojo najglobljo esenco, podzavestjo in nezavednim, kjer je edina točka, kjer lahko naredimo resnične spremembe. To je stanje, ki je človeški psihi najbolj naravno in v tem stanju, je človek zmožen najgloblje preobrazbe.

Primerna je praktično za večino težav, ki človeka tako ali drugače omejujejo pred tem, da bi bil zadovoljen, izpolnjen in srečen.

ZA KOGA?

Transpersonalna hipnoerapija je primerna:

– za celjenje ran iz otroštva in preteklosti

– za delo s travmami in različnimi strahovi

– pri osvobajanju čustvenih blokad

– za delo s fobijami in/ali pojavom tesnobe

– spreminjanje (negativnih) čustveno-mentalnih vzorcev, ki nam otežujejo življenje

– pri zdravem hujšanju

– pri različnih vrstah odvisnosti

– pri lajšanju (milejših) depresij in tesnobe, anksioznosti

– za krepitev samozavesti nasploh v življenju ali pred konkretnimi izzivi (izpiti, projekti …)

– za izboljšanje kakovosti življenja in odnosov

– za obvladovanje stresa in umniranje

– za osebno in duhovno rast

– in še in še…

Vodilo transpersonalne hipnoterapije pravi, da bistvo vsega trpljenja, nezadovoljstva, neizpolnjenosti … leži v nepovezanosti, odklopljenosti od svojega najčistejšega duhovnega vira moči… Zato je bIstvo transpersonalne hipnoterapije, da vas poveže z vašo najglobljo esenco, inteligenco znotraj vas, duhovnim potencialom, ki vas vodi v proces duševnega samozdravljenja.

O hipnozi in delno hipnoterapiji so nekoč veljali stereotipi, ki pa nikakor niso resnični. Kaj je res? Med terapijo se povežete z vašo čisto esenco in ste v človeku najbolj naravnem stanju, prijetno sproščeni, v stanju te prijetne globoke sproščenosti se vsega zavedate in to stanje lahko KADARKOLI PREKINITE. Prav tako lahko na svojo podzavest vplivate samo vi in na koncu zgolj samo vi odločite in dovolite – terapija je vaša odločitev, hipnoterapevt ali hipnotizer je vodnik skozi to vaše potovanje

Preden posameznik vstopi v proces tanspersonalne hipnoterapije, opravimo najprej (neobvezujoč) uvodni pogovor (do 30min), potem v dogovoru sledi vstop v proces …

Število hipnoterapij je odvisno od narave in teže težave in vaših želja. Svetuje se vsaj tri srečanja.

Transpersonalna hipnoterapija traja od 1,5  do 2. uri. Lahko se izvaja v živo ali preko spletna. V primeru osebnega srečanja se cena dvigne za 10 eur.

V primeru več srečanj, je možno plačilo na obroke (o dokončni ceni se dogovorimo na uvodnem srečanju!).

Certifikat transpersonalne hipnoterapevtke sem prejela pri priznanem Inštitutu za transpersonalno hipnoterapijo iz Združenih držav Amerike (Institut for Transpersonal Hypnotherapy), z izjemnimi referencami, ki deluje že od leta 1990. Prav tako sem se izobrazila iz hipnoze.

HIPNOZA

Možna je tudi samo hipnoza za izpostavljeno težavo.

Ali učenje samohipnoze za domačo uporabo in samopomoč. V tem primeru vam lahko napišem tudi osebni skript za izpostavljeno težavo.

Transpersonalna hipnoterapija ni primerna za osebe z osebnostnimi ali drugimi duševnimi motnjami.

Informacije: info@mojcakoprivnikar.si/ 051 305 224

Druge vsebine:

Vabljeni tudi na SKUPINSKE TRANSFORMATIVNE DOGODKE

Spremljaš me lahko tudi na Facebooku in Instagramu

Seanse bodo na voljo od 20.8.2022 naprej. Prijave pa se že zbirajo. Prav tako je že na voljo 30- minutni brezplačni online pogovor.

Košarica