051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

hipnoterapija

Transpersonalna hipnoterapija

TRANSPERSONALNA HIPNOTERAPIJA

Transpesonalna hipnoterapija je nastala kot podaljšek transpersonalne psihologije (ki sestavlja štiri komponente: psihoanalitično, vedenjsko, humanistično in transpersonalno psihologijo).

Je izjemno uspešna in preizkušena metoda dela, ki v krajšem času lahko ponudi daljnosežne učinke. S transpersonalno hipnoterapijo (in njenimi komponentami) naslavljamo in razrešujemo (podzavestne) vsebine, ki posamezniku danes povzročajo različne težave (travme, strahovi, depresija, tesnoba, težko doživljanje okolice in sebe, prekomerna teža, težave v odnosih, različne odvisnosti …). Z njo naslavljamo rane iz otroštva in preteklosti, vedenjsko-mentalne in čustvene vzorce, če je potrebno se poslužimo tudi regresije v pretekla življenja, se povezujemo z arhetipi in še mnogo več.

Transpersonalna hipnoterapija posameznik pelje v prijetno sproščeno (naravno) stanje in se tako poveže s svojo najglobljo esenco, podzavestjo in nezavednim, kjer je edina točka, kjer lahko naredimo resnične spremembe. To je stanje, ki je človeški psihi najbolj naravno in v tem stanju, je človek zmožen najgloblje preobrazbe.

Primerna je praktično za večino težav, ki človeka tako ali drugače omejujejo pred tem, da bi bil zadovoljen, izpolnjen in srečen.

ZA KOGA?

Transpersonalna hipnoerapija je primerna:

– za celjenje ran iz otroštva in preteklosti

– za delo s travmami in različnimi strahovi

– pri osvobajanju čustvenih blokad

– za delo s fobijami in/ali pojavom tesnobe

– spreminjanje (negativnih) čustveno-mentalnih vzorcev, ki nam otežujejo življenje

– pri zdravem hujšanju

– pri različnih vrstah odvisnosti

– pri lajšanju (milejših) depresij in tesnobe, anksioznosti

– za krepitev samozavesti nasploh v življenju ali pred konkretnimi izzivi (izpiti, projekti …)

– za izboljšanje kakovosti življenja in odnosov

– za obvladovanje stresa in umniranje

– za osebno in duhovno rast

– in še in še…

Vodilo transpersonalne hipnoterapije pravi, da bistvo vsega trpljenja, nezadovoljstva, neizpolnjenosti … leži v nepovezanosti, odklopljenosti od svojega najčistejšega duhovnega vira moči… Zato je bIstvo transpersonalne hipnoterapije, da vas poveže z vašo najglobljo esenco, inteligenco znotraj vas, duhovnim potencialom, ki vas vodi v proces duševnega samozdravljenja.

Preden posameznik vstopi v proces tanspersonalne hipnoterapije, opravimo najprej (neobvezujoč) uvodni pogovor (do 30min), potem v dogovoru sledi vstop v proces …

Število hipnoterapij je odvisno od narave in teže težave in vaših želja. Svetuje se vsaj tri srečanja.

Transpersonalna hipnoterapija traja do 2. uri. Lahko se izvaja v živo ali preko spletna. V primeru osebnega srečanja se cena dvigne za 10 eur.

Certifikat transpersonalne hipnoterapevtke sem prejela pri priznanem Inštitutu za transpersonalno hipnoterapijo iz Združenih držav Amerike (Institut for Transpersonal Hypnotherapy), z izjemnimi referencami, ki deluje že od leta 1990. Prav tako sem se izobrazila iz hipnoze.

HIPNOZA

Možna je tudi samo hipnoza za izpostavljeno težavo.

Ali učenje samohipnoze za domačo uporabo in samopomoč. V tem primeru vam lahko napišem tudi osebni skript za izpostavljeno težavo.

Transpersonalna hipnoterapija in podedovana družinska travma

Za poglobljeno delo in razreševanje preteklosti, družinske dediščine, pa lahko poleg hipnoterapije vključim v proces tudi delo s predniki, in sicer po metodi Podedovana družinska travma Marka Wolynna.

Sodobna epigenetika pripoveduje, da od svojih prednikov podedujemo več, kot le barvo oči, konstitucijo telesa in ostale fizične značilnosti. Od prednikov prejmemo tudi nerazrešene vsebine (trpljenja, razočaranja, zamere, travme, strahove itn.) in čustveno-mentalne vzorce (družinske vzorce) ter prepričanja. Lahko bi rekli, da v vaših stiskah, tesnobi, depresiji itn. živijo tudi vaši predniki. Zato vse to strokovnjaki imenujejo podedovana družinska travma.

Epigenetika pojasnjuje, da na nas vplivajo intenzivno vsaj tri generacije za nazaj (a vpliv ima do sedem generacij) in njihova življenja – težke usode, preizkušnje in predvsem čustvene vsebine povezane z njimi. Vaša zgodba se je tako začela že v maternici, kjer ste prejeli prve energijske zapise in odtise. Slabša novica je, da imate najverjetneje določene stiske in težave, zato ste se znašli na tej strani – nekaj vas kliče na pot razreševanja in osvobajanja. Dobra novica pa je, da si lahko pomagate in razrešite stisko in bremena iz preteklosti ter ZAŽIVITE ŽIVLJENJE, KI VAM JE NAMENJENO PO DUŠNEM NAČRTU. Čas je, da prekinete cikle, povežete manjkajoče delčke in sestavite sestavljanko in stopite v svobodo. Tudi čas nas energijsko izjemno dobro podpira, da razrešimo mnoge disfunkcionalne družinske vzorce, travme, strahove itn.

Transpersonalna hipnoterapija ni primerna za osebe z osebnostnimi ali drugimi duševnimi motnjami.

Informacije: info@mojcakoprivnikar.si/ 051 305 224

Spremljaš me lahko tudi na Facebooku in Instagramu

TE ZANIMAJO ŠE DRUGE VSEBINE?

4. načini, kako okrepiti svojo notranjo moč v težkih časih?

 

Košarica