051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Obilje ali pomanjkanje

Tisti, ki spremljate moje objave in delo, veste, da veliko govorim in pišem o duhovnih zakonih na Zemlji. In ker je obilje zares privlačna tema, bom tudi tokrat pozornost usmerila prav na oblije in pomanjkanje, kot nasprotju obilja.

Torej, dokler je naša energija še vpeta v 4. dimenzijo (upajmo, da ne nižje) imamo opravka z dualnostjo. Četudi si tako močno želimo v 5. dimenzijo, pa tudi dualnosti, kot lekcije, ne moremo kar preskočiti. To lekcijo je najverjetneje potrebno osvojiti in jo preseči za vstop v enost – 5D.

Lekcija dualnosti pravi, da vse prihaja s svoji drugim polom

Pozitivno:negativno, noč:dan, svetloba:tema, strah:ljubezen, moč:nemoč, veselje:žalost, obilje:pomanjkanje … itn. Izkušamo eno in drugo stran. Izkušanje obeh strani nas opremi z znanjem in modrostjo, da znamo v sebi ob pola uravnovešati, postanemo zavestni opazovalci, nevtralni in naše življenje lahkotnejše. Težava pa nastane, ko smo v eni ali drugi skrajnosti. Pademo iz ravnovesja in težave so na obzorju. Preveč obilja, brez dajanja nas lahko naredi hladne skopuhe in/ali pohlepneže, preveč pomanjkanja, brez sprejemanja, pa reveža, v vlogi žrtve, ki je stalno nemočen. Ne eno, ne drugo ni v redu. Dajanje in sprejemanje naj bo v ravnovesju, vendar iskreno in iz srca.

Tako obilje in pomanjkanje moramo znati ceniti

Kajti pomanjkanje nas uči obilja, obilje pa nas uči ponižnosti ob vedenju, da obstaja tudi pomanjkanje. Človek, ki živi v obilju se lahko znajde v pomanjkanju in človek, ki živi v pomanjkanju se lahko znajde v obilju.

Obilje ali pomanjkanje sta pravzaprav energiji – ena je usmerjena v obilje, druga pa v pomanjkanje in ker na Zemlji velja duhovni zakon, ki pravi, kamor usmerjaš svojo pozornost tisto raste, vam v življenju lahko raste bodisi obilje, bodisi pomanjkanje. Potrebno pa je vedeti, da je obilje vaša rojstna pravica, pomanjkanje pa vam je bilo nekako vsiljeno že dooolgooo časa nazaj (govorim tudi o preteklih življenjih in tudi o pretekli zgodovini človeštva in Zemlje). Pomanjkanje je v resnici iluzija – negativni program, ki vam jemlje vitalno življenjsko energijo in kot takega, ga je potrebno čim prej odstraniti.

A najprej je potrebno razjasniti, da obilje ni povezano zgolj z denarjem in materialnimi dobrinami. Obilje je v prvi vrsti zavest in notranje vedenje, da živimo v obilju in hkrati to ne pomeni, da imamo milijone na bančnem računu. Obilje je najprej občutek notranje polnosti in izpolnjenosti, šele nato finančno obilje, kot možna posledica, ni pa nujno.

Da obilje ni mogoče za vse, je zelo velika iluzija in laž. Kot smo že ugotovili, je oblije energija in stanje zavesti. Lahko ste že prišli na svet z stanjem zavesti, ki podpira večje ali manjše obilje, lahko ste prišli z zavestjo pomanjkanja. Lahko ste v preteklem življenju trpeli pomanjkanje in ste hkrati bili vseeno velikodušni, pa vam je v tem življenju dano obilje – temu se reče dobra karma. Lahko, da ste v preteklem življenju živeli v obilju in niste bili velikodušni, ste stiskali in v tem življenju izkušate pomanjkanje, da se naučite lekcije dajanja.

Lekcija dajanja, sprejemanje in obilje

Dajanje in sprejemanje sta osnovni lekciji, kjer se učimo obilja ali pomanjkanja. Tako dajanje, kot sprejemanje morata biti v ravnovesju. Če ne dajete, ne morete prejeti in če preveč dajete in ne sprejemate, boste postali izčrpani Lekcija pravi, dajte, kar želite prejeti. AMPAK. Če boste dali samo zato, da bi prejeli ali iz strahu, vseeno niste osvojili lekcije. Dajanje mora biti iz srca.

Obilje je odločitev.

Pomanjkanje je odločitev.

Oboji sta lekciji.

Sedaj imamo možnost predelati te lekcije in se osvoboditi.

Osvobodite se … in stopite v obilje.

VAM LAHKO KAKO POMAGAM?

Vabljeni v individualni program Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper

SKOZI SREČANJA PO PROGRAMU SKUPAJ RAZISKUJEMO: vaša prepričanja – kako nastanejo in kako jih spremeniti, vaše notranje bitje – delo z notranjim otrokom (razumevanje, kako se notranji otrok oblikuje in kako deluje skozi nas danes, čiščenje blokad notranjega otroka), notranje starše (vpogled v vaše notranje starše, njihov vpliv danes in ustvarjanje t.i. modrih staršev, ki vas podpirajo), kako se naučimo zavestno izbirati naše odzive in vrnitev naše notranje moči, odnose – kako delujejo ogledala v odnosih in naš senčni “jaz” – kako v odnosih deluje (prepoznava in predelava vzorcev), odvezovanje v odnosih, čustva, kako do obilja v življenju (materialnega, čustvenega, duhovnega), transformacije na telesnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju, kako svete skrivnosti našega Univerzuma delujejo v naših življenjih.

Vabljeni na dogodek 8.4. 2021 Duhovni zakoni na Zemlji 1. del: obilje in uspeh

Košarica