051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Kreacija novega sveta je možna, ko spustite staro (strahove, zamere, nemoč itn.) … Nič prej.

V zadnjem času veliko govorimo o kreaciji novega sveta. Res je. Tu je in v naslednjih letih prihaja širiši razmah t.i. novih energij. Ampak! Prava kreacija novega sveta se lahko zgodi šele, ko zares zapustimo za seboj stara prepričanja in vzorce delovanja. Druge poti ni. Ne moremo ustvariti novega sveta s starim načinom delovanja, mišljenja in čustvovanja. Možganov, uma, univerzuma in svojega bitja ne moremo prelisičiti. Lahko si predstavljamo nov svet, a dokler zares ne zagrizemo v tista stara omejujoča prepričanja, zares novega, tistega resničnega in stabilnega novega sveta ne moremo ustvariti. Niti pri sebi, kaj šele kolektivno.

Kaj to pomeni?

To pomeni, da če v sebi držite strahove, zamere, obsojate, ste jezni, depresivni, zmedeni, čutite nemoč – da se tako ali tako nič ne da, da tako pač je, ne verjamete in ne zaupate – so v vas prevladujoči dvomi, ali nosite v sebi nekaj od naštetega (ali kaj drugega negativnega), in hkrati govorite o novem svetu, tega prav res ne boste ustvarili. Lahko si ga predstavljate, a resničen premik in korak v pravo smer se bo zgodil šele, ko se boste zares lotili negativnih prepričanj, programov, vzorcev, misli in čustvovanj in jih transformirali. Lahko boste enkrat gor in dol, a prav zares se bo vaša realnost spremenila in ostala takšna, kot si jo želite, šele, ko se boste soočili s starimi strukturami v sebi. Te se prav zares morajo zrušiti, da boste lahko postavili nekaj novega.

Predstavljate si vodo.

Na eni strani motna, umazana, od umazanije že stoječa voda – v njo ni prijetno stopiti, kaj šele plavati v njej, kajne da? Ne veš niti, kaj je spodaj, na kaj lahko stopiš ali na kaj naletiš, ker je tako temna in motna.

Na drugi strani kristalno čista, tekoča voda – uau, kar vabi, da se potopimo v njo in se zlijemo z njenimi zdravilnimi učinki.

Podobno je z našim energijskim poljem. V njem se „beležijo“ vse naše misli in čustva. Ko neko negativno čustvo gojimo dlje časa (stara struktura – motna voda) to vpliva na naše energijsko polje in energijsko polje oddajamo v svet in se z njim tudi povezujemo. Vaše energijsko polje vibrira na določeni frekvenci (torej, vi vibrirate na določeni frekvenci). Frekvenco določajo vaša čustva, misli in prepričanja. Če v energijskem polju prevladujejo čustva nizkih vibracij (negativna – npr. zamera, strah, nemoč …) bo vaše polje vibriralo nizko in še več, na nezavedni ravni se bo povezovalo z energijskimi polji drugih ljudi s podobno frekvenco. Dokler, dokler. Tega ne boste počistili iz vašega polja.

Enako je s pozitivnim nabojem, ki je sicer veliko močnejši. Če v vašem energijskem polju vibrirajo radost, ljubezen, zaupanje (kristalno čista voda) je vaša avra čista, kot kristalno čista voda, to oddajate, to privlačite k sebi in to energijsko mrežo krepite v svetu. Poleg tega se nam z višanjem vibracije spontano začnejo razkrivati svete skrivnosti našega Univerzuma, uživati začnemo v mističnosti življenja, začutimo Božansko v sebi, v drugih in na Zemlji …

Zato pravim, da svojega bitja ne moremo prelisičiti. Lahko govorimo o novem svetu, si ga predstavljamo (kar zagotovo je zelo pozitiven in prvi korak v pravo smer!), a zares se bo zgodil tisti želeni in ključen premik šele, ko boste počistili s staro navlako.

ZATO JE IZJEMNO POMEMBNO, DA DELUJEMO V SMERI ZAVESTNIH SPREMEMEB IN TRANSFORMACIJE STAREGA. Nič več čakati, da bo hudo, zares hudo in se šele takrat lotiti sprememb in dela na sebi, ampak se zavestno podati v samo-raziskovanje in na pot transformacije. Raziskujte, pridobivajte nova znanja, spoznavajte …

Svet, kjer živimo v miru, ljubezni, sodelovanju, podpori, obilju … OBSTAJA … a do njega je pot … naša pot … iz uma v srce …

Vam lahko kako pomagam?

Dobrodošli v objem angelskih energij, kjer se povežemo z vašimi angeli in duhovnimi vodniki za usmeritve in prebliske o vašem naslednjem koraku. Za več informacij kliknite TUKAJ.

Dobrodošli v program Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper, kjer odkrivamo vzorce in prepričanja, ki vas ovirajo na poti do poslanstva in ustvarimo pogoje oz. energijo, ki vas bo podprla na vaši poti (na voljo je 3-dnevni, 1-mesečni, 3-mesečni, 6-mesečni program ali več po dogovoru). Za več informacij kliknite TUKAJ.

Za več informacij nas kontaktirajte.

Mojca Koprivnikar, Certificirana Angelska učiteljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light). Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light).Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS. Eternal Light ®Healer. Vzgojiteljica predšolskih otrok

Košarica