051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Kako do obilja s poznavanjem univerzalnih duhovnih zakonov?

Zanimivo je, kako v naši zahodni družbi obilje skoraj vedno praviloma povezujemo z denarjem in materialnimi dobrinami. Pa ni vedno tako. Pravzaprav duhovni zakoni, ki veljajo na Zemlji pravijo, da je zunanje oblije pravzaprav posledica notranje izpolnjenosti in občutka polnosti – notranjega občutka obilja. Se pravi je formula enostavna: če se počutimo izpolnjeni in polni, bomo praviloma imeli obilje. Skoraj vedno pa je oblije povezano z višjimi kvalitetami življenja – radost, lahkotnost, zaupanje …

Pri vsebini, ki vam jo predstavljam izhajam iz znanj Diane Cooper oz. iz Šole Diane Cooper, pri kateri sem tudi sama dobivala znanja in iz programa rasti Transformirajte svoje življenje.

Kaj pravi duhovni zakon o obilju?

Obilje je pravzaprav Božanski tok energije. Pripada nam. Obilje je tesno povezano z našim občutenjem veselja, blaginje, vitalnosti, velikodušnosti in drugimi višjimi kvalitetami.

Predstavljajte si, da vam na vrtu rastejo lepe vrtnice. Kar naenkrat vrtnice začne napadati škodljivec in iz njih izčrpavati življenjsko energijo. Vrtnice začno propadati.

Enako je z vami. Rodite se. Ste vesel in radosten otrok, lahkotni igrivi, zaupate. Ste v stiku z višjimi kvalitetami življenja. Okolje v katerem ste vas začne napadati z negativnimi vzorci in prepričanji – ne zmoreš, nisi vreden, nisi pomemben itn – to so škodljivci, ki sesajo vitalno življenjsko energijo in slej ali prej se boste počutili prazno. Za oblije pa je potreben občutek polnosti. Hm … razumljivo, kajne da?

Zakon obilja v resnici deluje zelo preprosto: če želite več prijaznosti in topline v življenju, dajte prijaznost in toplino drugim. Še prej pa odstranite škodljivce – nezaupanje, nevero, dvome – vse to blokira tok prijaznosti in velikodušnosti …

Ko prebudimo zavest obilja, začne prihajati tudi materialno obilje.

Zaradi škodljivcev – vzorcev in prepričanj, ki smo jih pridobili v otroštvu ali v preteklem življenju in so lahko zelo trdovratni, imamo iluzoren občutek pomanjkanja … odstranite škodljivce in oblije bo steklo …

Z zakonom obilja so sicer tesno povezani še zakon uspeha, jasnosti, namere, manifestacije, pozornosti in uspeha. A o tem več drugič.

Pridi na dogodek Duhovni zakoni na Zemlji 1. del: oblije

Košarica