051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Ni vam usojeno biti v “slabi” koži. Dobro počutje je stvar VAŠE odločitve – vi izbirate!

Vsem skupaj nam je verjetno že postalo jasno, da smo zakorakali v čas intenzivnih sprememb. A šele začeli smo.

Kar bi na tem mestu zares podarila je, da se v tem času ni priporočljivo oklepati starih stvari in se vračati k delovanju na star način, kajti nove energije, ki se rojevajo na Zemlji nas nagovarjajo in vabijo k novemu. Na nov način. Potujemo od starega k novemu. Ustvarjamo pravzaprav novo in Univerzum nas pri tem povsem podpira – vsem, ki ste pripravljeni in odprti se v vas sidrajo nove energije in prebujajo v vas dolgo časa speča sveta znanja in modrosti – počasi se vam odpira spomin na Božansko in zdaj je na vas, da dejansko vstopite v spremembo nove dobe, 5. dimenzije. Dimenzije enosti in Božanske mreže Ljubezni, ki vse povezuje …

In v zadnjem času opazim, da ste ljudje vedno bolj pripravljeni na spremembe. Na terapije, seanse prihajajo dušice, posamezniki, ki vedo, da želijo drugače, da želijo lepše, da se želijo osvoboditi od spon preteklosti, spustiti zamere, jezo, žalost, dovolj imajo depresije in slabe volje, ker so prišli do zavesti, zavedanja, da je lahko drugače in da je to drugače vaša odločitev in da vam ni usojeno biti v „slabi“ koži ali nositi bremena, ki niso vaša. Vse več takšnih posameznikov opažam in prihajajo.

Če začutiš, da je tudi zate prišel ta čas klikni TUAKJ in poglej, če bi ta program dela na sebi bil tudi zate.

Zelo je priporočljivo, da svoje življenje na novo ovrednotite in tam, kjer opazite, da ne gre, tudi nekaj spremenite.

Kako vedeti, da ne gre in je čas, da nekaj naredite?

Včasih to preprosto samo vemo. Včasih nismo prepričani. Včasih imamo vsega dovolj in enostavno si želimo drugače. Zelo glasen in jasen znak, da je prišel čas sprememb za vas, pa so različna neprijetna doživljanja, ki so pomešana z negativnimi mislimi, čustvi, dvomi, zmedo itn. Prav tako ni dobro, da ste (dlje časa) brez pravega fokusa. Ko govorim o fokusu, imam v mislih čiste in jasne misli o tem, v katero smer ste naravnani v življenju. Brez fokusa ste namreč, kot ladja, ki jo morje in veter odnašajo sem in tja. Potrebno je vzeti moč nazaj k sebi. In v tem trenutku to dela mnogo posameznikov …

Peta dimenzija je tudi dimenzija, kjer ima človek tako razširjeno zavest, da preprosto lahko zavestno usmerja svoje energije. A 5. dimenzija ima še eno značilnost – dejansko se udejanjajo le energije, ki so v skladu z Božansko voljo. Vendar najprej, najprej … je potrebno razpustite notranje nižje energije in blokade….

VAM LAHKO KAKO POMAGAM?

Dobrodošli v program Transformirajte svoje življenje, ob podpori katerega boste lahko stopili v svojo notranjo moč zakorakali v višje energije.

Na voljo so: 3-dnevni1-mesečni3-mesečni in pol-letni ter kontinuirani program

Ali vabljeni k terapiji Notranji otrok.

Košarica