Zadnje

051/ 305-224

Notranja moč

3-dnevni program Transformirajte svoje življenje (V ŽIVO ali ONLINE)

180,00

Tri-dnevni program Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light) je sestavljen iz treh srečanj, ki trajajo po 1 uro in pol. Namenjen je vsem, ki si želite spremembe v življenju, v odnosih, pri poslu, osebno in duhovno rasti, raziskati in spoznati svoje notranje darove in potenciale ter stopiti na pot srca in v svojo notranjo moč. Značilnost 3-dnevnega programa je usmeritev na točno določeno tematiko. Več o programu si lahko preberete spodaj.

Status

Podrobnosti o dogodku

Tri-dnevni program Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light) je sestavljen iz treh srečanj, ki trajajo po 1 uro in pol. Namenjen je vsem, ki si želite spremembe v življenju, v odnosih, pri poslu, osebno in duhovno rasti, raziskati in spoznati svoje notranje darove in potenciale ter stopiti na pot srca in v svojo notranjo moč.

Značilnost pri tri-dnevnem programu je, da je pomembno, da veste na katerem področju želite delati (konkreten odnos, iskanje poslanstva, določena sprememba, ki si jo želite, preseganje blokad in omejitev, čustev, vzorcev itd.). Pri tem programu se izrecno usmerimo na eno konkretno področje in se mu popolnoma posvetimo. Če niste povsem prepričani, kje se skriva težava, se o tem pogovorimo na uvodnem pogovoru.

Za več informacij, kateri program izbrati nas kontaktirajte.

Tri-dnevi program je sestavljen iz treh srečanj, po uro in pol: srečanja so popolnoma prilagojeno vam in področju, na katerem želite delati. Srečanja so sestavljena iz edinstvenih vaj po programu, meditacij, vizualizacij in pogovora. Potekajo v varnem in popolnoma zaupnem okolju. Srečanje je lahko v živo ali preko spleta.

Cena posameznega srečanja je 70 eur, v kolikor plačate celoten program treh srečanj v naprej, je cena srečanja 60 eur, skupaj 180 eur.

O PROGRAMU TRANSFORMIRAJTE SVOJE ŽIVLJENJE

Program osebne in duhovne rasti Transformirajte svoje življenje temelji na istoimenski knjigi avtorice, mednarodne govorke in učiteljice Diane Cooper ter knjigi “Little Light on a Spiritual Laws”.

Skozi srečanja po programu skupaj raziskujemo:

 • vaša prepričanja – kako nastanejo in kako jih spremeniti,
 • vaše notranje bitje – delo z notranjim otrokom (razumevanje, kako se notranji otrok oblikuje in kako deluje skozi nas danes, čiščenje blokad notranjega otroka),
 • notranje starše (vpogled v vaše notranje starše, njihov vpliv danes in ustvarjanje t.i. modrih staršev, ki vas podpirajo),
 • kako se naučimo zavestno izbirati naše odzive in vrnitev naše notranje moči,
 • odnose – kako delujejo ogledala v odnosih in naš senčni “jaz” – kako v odnosih deluje (prepoznava in predelava vzorcev),
 • odvezovanje v odnosih,
 • čustva,
 • kako do obilja v življenju (materialnega, čustvenega, duhovnega),
 • transformacije na telesnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju,
 • kako svete skrivnosti našega Univerzuma delujejo v naših življenjih.

Sam program vas vodi v intenzivno delo na sebi, preko razreševanja negativnih aspektov, vzorcev in senc do ustvarjanja in grajenja tistega, kar si v življenju želite, bodisi, da si želite:

 • prekiniti začarane kroge v katerih se vrtite,
 • se osvoboditi spon oz. raziskati, kaj vas ovira, omejuje in blokira v življenju ter to preseči,
 • ali pa si želite spremembe na področju odnosov, poslovne poti, poslanstva, iskanja vaše misije,
 • ali pa si želite zgolj boljšega počutja, več miru, lepšega doživljanja sebe in sveta,
 • ali pa natančno veste, kaj si želite, pa ne veste, kako do „tja“
 • individualna srečanja vam lahko tudi pomagajo, če doživljate različne stiske, stres, napetosti, strahove, tesnobo in negativna občutja in si želite spremembe na pozitivno,
 • pri razreševanju otroštva in izzivov s primarno družino,
 • preseganju čustvenih in miselnih vzorcev (žalost, jeza, krivda, strah…), ki vam ne služijo več.

Vodilo programa je, da je vse kar doživljamo v življenju “darilo” za naše učenje in napredek. Ko razumemo in sprejmemo in začnemo delati na tem “darilu”, lahko opustimo konflikte in notranje boje ter postopoma začenjamo živeti v ljubezni, svetlobi in harmoniji.

Transformirajte svoje življenje je zares edinstven program, ki združuje delo na čustveno-mentalni ravni, duševni in fizični, z globljim razumevanje delovanja Univerzuma in njegovih zakonov ter kako jih uporabiti v vsakdanjem življenju, da bomo srečni, zadovoljni in izpolnjeni.

V delo vključujem, poleg znanj iz programa, tudi svoje 15-letne izkušnje z delom na sebi, ki jih z veseljem delim z vami.

Dobrodošli!

Opomba

Različne oblike dela na sebi objavljene na tej spletni strani, ne spadajo  pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči (oz. v Sloveniji uradno priznane oblike). Gre za alternativne oblike, ki ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa oz. zdravljenja. Za obisk in udeležbo posameznik v  popolnosti sam prevzema odgovornost.

Opomba: Profesionalna sprostitvena terapija po SNHS,   je sicer terapija, ki je  akreditirana s strani številnih uglednih mednarodnih institucij.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “3-dnevni program Transformirajte svoje življenje (V ŽIVO ali ONLINE)”