051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Kako se uskladiti z novimi energijami in kreirati iz Njih?

Značilnost časa pred nami je, da mnogo stvari ne bo več delovalo (ali delovalo na isti, star, način) oz. že ne deluje več.

Prav verjetno ste že opazili, da sta razlika in razkorak med starimi in novimi energijami (starim in novim svetom) vse večja. Edina lastnost, ki nekako ostaja skupna starim in novim energijam, je hitra podvojena manifestacija. V praksi to pomeni, da če delujete iz nižjih energij (strahu, nemoči, krivde, jeze, zamere itn.), se vam bodo le-te še bolj okrepile in povsem enako velja, če delujete in ustvarjate iz višjih energij (iz ljubezni, miru, zaupanja, notranje moči, odpuščanja …) – le rezultat bo povsem drugačen – kreacija iz višjih energij, vam bo prinesla še več lepega, iz nižjih, pa ne bo delovala ali pa vam bo prinesla še več neprijetnega. To seveda ne pomeni, da nižje energije, kar izbrišemo ali odrinemo na stran in bomo 24 ur/dan le pozitivni in srečni, pomeni pa, da se jih naučimo prepoznati in z njimi ustrezno ravnati, jih uravnovešati – to nam prinese želeno sprostitev, ravnovesje in osvoboditev ter višjo zavest.

In zaradi vse hitrejše manifestacije energij, je izjemno pomembno, da osvobodimo nižje energije iz svojega energijskega polja (to pomeni predvsem čustveno-miselnih vzorcev, blokad, prepričanj, ki nas blokirajo … ), jih uravnovesimo in se zavestno odločimo ter krepimo energije višjih vibracij.

Pri tem vam lahko pomaga tudi delo na sebi po programu Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (DCSWL). Kako vstopiti v program in več o njem: TUKAJ

NOVE ENERGIJE PRIHAJAJO IN Z NJIMI SE BO POTREBNO USKLADITI

Nove energije nam prinašajo širjene zavesti, globlje zavedanje sebe, življenja in Univerzuma ter zavestno „mojstrstvo“ svoje energije. Kar v praksi pomeni, da pripeljemo moč nazaj k sebi in delujemo iz srca ter spoznamo svoje edinstvene darove in talente.

Vsak je na svet prišel opremljen z vsem, kar potrebuje za samouresničitev in radostno življenje – le prebuditi se je potrebno iz tisočletnega „sna“, ki ga je ustvarila 3. dimenzija.

Eden izmed spečih znanj so Duhovni Univerzalni zakoni, ki veljajo za življenje na Zemlji. Poznavanje in delovanje v skladu z njimi je bistvo 5. dimenzije. Gre pravzaprav za to, da se naučimo, kako delati s svojo energijo s pomočjo zakonitosti Duhovnih zakonov.

Predstavljajte si “šolo duhovnih zakonov” in kako z njimi živeti na Zemlji” – vsak univerzalni zakon predstavlja en predmet v tej šoli in vsakega je potrebno poznati in obladati, da bi z njim lahko delovali in kreirali.

Zato sem pripravila prvo delavnico z meditacijami in praktičnimi vajami, kjer bomo v teoriji in praksi pogledali Duhovne Univerzalne zakone in se še posebej osredotočili na Duhovne zakone, ki veljajo za kreacijo – ko nekaj želimo ustvariti.

Obstajajo sicer 4. sklopi Univerzalnih Duhovnih zakonov: osnovni univerzalni zakoni, zakoni kreacije, zakoni višjega zavedanja, zakoni višje vibracije/frekvence.

Zelo praktično bomo pogledali Zakone kreacije:

kateri so, kako delujejo, zakaj ne delujejo …

Preko posebnega „vprašalnika“ bomo raziskali, kateri vzorci in programi (v podzavesti) v nas ovirajo in naš pretok energij in seveda pogledali, kako jih osvobodimo.

Zakoni kreacije so tisti, s katerimi praktično ustvarimo tisto, kar si želimo.

Vsak pri sebi bo raziskal, kaj ga ovira ali omejuje, da energija morda ne steče. Kateri (podzavestni) vzorci so morda v ozadju. In vse to bomo imeli priložnost preseči. To bomo delali s posebnimi vajami, vizualizacijami in meditacijami. Podprli nas bodo tudi angeli in nadangeli.

Obeta se krasen (praktičen) večer, kjer boste spoznali veliko novega o sebi in se lahko uskladili z novo energijo.

Če pa imate raje ena-na-ena srečanja, pa vabljeni tudi v objem čiste angelske energije. Več o tem TUKAJ,

VSEBINA DOGODKA:

  • univerzalni duhovni zakoni kreacije in 5. dimenzija (zakon pozornosti, zakon toka, zakon obilja, zakon jasnosti, zakon namere, zakon blaginje, zakon manifestacije, zakon uspeha)
  • stara vs. nova energija – zakaj staro ne deluje več
  • vaje in meditacije za osvobajanje starega iz osebne matrice (od nižjih do višjih energij)
  • uskladitev z novimi 5D energijami
  • praktično delo – kako duhovne zakone udejanjati v svojem življenju
  • vodene meditacije in vizualizacije za odpiranje srca in uskladitev z dušo
  • angelske meditacije

Pri vsebini delavnice izhajam iz znanj Diane Cooper in programa za osebno in duhovno rast Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (DCSWL).

Delavnica bo potekala preko spleta/ udobja vašega doma ( kolikor se ukrepi popolnoma sprostijo, bo delavnica možna tudi v živo). Ob prijavi prejmete vse nadaljnje informacije.

KDAJ? V soboto, 21. avgusta 2021, od  9:30 do 13:00

CENA: 40 eur

PRIDRUŽIŠ se lahko tudi Mali šoli Duhovnih zakonov, ko bomo imeli prvo uvodno srečanje in govorili, o čem drugem, kot Duhovnih zakonih na Zemlji. Več o tem TUKAJ

Vodim:

Mojca Koprivnikar

Certificirana angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper (DCSWL)

Certificirana učiteljica/izvajalka programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (DCSWL)

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Vzgojiteljica predšolskih otrok

 

Košarica