Zadnje

051/ 305-224

Pot srca

Tri-mesečni program Transformirajte svoje življenje (V ŽIVO ali ONLINE)

200,00

Tri-mesečni program Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light) je sestavljen iz 12. srečanj. Namenjen je vsem, ki si želite globlje spremembe, globlje raziskati in spoznati svoje notranje darove, potenciale ter stopiti na pot srca, v svojo notranjo moč. Več o programu si lahko preberete spodaj.

Status

Podrobnosti o dogodku

Tri-mesečni program Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light) je sestavljen iz 12. srečanj. Namenjen je vsem, ki si želite globlje spremembe, globlje raziskati in spoznati svoje notranje darove, potenciale ter stopiti v svojo notranjo moč. Si želite globlje spremembe na izbranem področju. Več o programu si lahko preberete spodaj.

Namen srečanj po programu je, da prepoznate notranje omejitve, blokade in negativne vzorce, misli, čustva in prepričanja ter nižje energije, se jih osvobodite ter se jih naučite transformirati v višje energije in tisto, kar si zares želite. Srečanja nudijo tudi znanja in orodja, kako v svojem življenju ustvariti tisto, kar si želite. Bodisi v odnosih, partnerstvu, pri iskanju poslanstva, počutju itn.

Za več informacij, kateri program izbrati nas kontaktirajte.

Tri-mesečni program je sestavljen iz 12. srečanj: srečujemo se enkrat/teden, eno srečanje traja uro in pol in je popolnoma prilagojeno vam in področju, na katerem želite delati. Srečanja so sestavljena iz edinstvenih vaj po programu, meditacij, vizualizacij in pogovora. Prejmete tudi usmeritve za delo doma. Srečanja potekajo v varnem in popolnoma zaupnem okolju. Srečanje je lahko v živo ali preko spleta.

CENA: 720 eur celoten program (v primeru plačila na obroke se plača akontacija 200 eur)

Cena posameznega srečanja je 60 eur, skupaj 720 eur. Možno se je dogovoriti za plačilo na obroke, v tem primeru se najprej plača akontacija v višini 200 eur! Za plačilo na obroke nas kontaktirajte: 051 305 224/lalunaangelacademy@gmail.com.

O PROGRAMU TRANSFORMIRAJTE SVOJE ŽIVLJENJE

Program osebne in duhovne rasti Transformirajte svoje življenje temelji na istoimenski knjigi avtorice, mednarodne govorke in učiteljice Diane Cooper ter knjigi “Little Light on a Spiritual Laws”.

Skozi srečanja po programu skupaj raziskujemo:

 • vaša prepričanja – kako nastanejo in kako jih spremeniti,
 • vaše notranje bitje – delo z notranjim otrokom (razumevanje, kako se notranji otrok oblikuje in kako deluje skozi nas danes, čiščenje blokad notranjega otroka),
 • notranje starše (vpogled v vaše notranje starše, njihov vpliv danes in ustvarjanje t.i. modrih staršev, ki vas podpirajo),
 • kako se naučimo zavestno izbirati naše odzive in vrnitev naše notranje moči,
 • odnose – kako delujejo ogledala v odnosih in naš senčni “jaz” – kako v odnosih deluje (prepoznava in predelava vzorcev),
 • odvezovanje v odnosih,
 • čustva,
 • kako do obilja v življenju (materialnega, čustvenega, duhovnega),
 • transformacije na telesnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju,
 • kako svete skrivnosti našega Univerzuma delujejo v naših življenjih.

Sam program vas vodi v intenzivno delo na sebi, preko razreševanja negativnih aspektov, vzorcev in senc do ustvarjanja in grajenja tistega, kar si v življenju želite, bodisi, da si želite:

 • prekiniti začarane kroge v katerih se vrtite,
 • se osvoboditi spon oz. raziskati, kaj vas ovira, omejuje in blokira v življenju ter to preseči,
 • ali pa si želite spremembe na področju odnosov, poslovne poti, poslanstva, iskanja vaše misije,
 • ali pa si želite zgolj boljšega počutja, več miru, lepšega doživljanja sebe in sveta,
 • ali pa natančno veste, kaj si želite, pa ne veste, kako do „tja“
 • individualna srečanja vam lahko tudi pomagajo, če doživljate različne stiske, stres, napetosti, strahove, tesnobo in negativna občutja in si želite spremembe na pozitivno,
 • pri razreševanju otroštva in izzivov s primarno družino,
 • preseganju čustvenih in miselnih vzorcev (žalost, jeza, krivda, strah…), ki vam ne služijo več.

Vodilo programa je, da je vse kar doživljamo v življenju “darilo” za naše učenje in napredek. Ko razumemo in sprejmemo in začnemo delati na tem “darilu”, lahko opustimo konflikte in notranje boje ter postopoma začenjamo živeti v ljubezni, svetlobi in harmoniji.

Transformirajte svoje življenje je zares edinstven program, ki združuje delo na čustveno-mentalni ravni, duševni in fizični, z globljim razumevanje delovanja Univerzuma in njegovih zakonov ter kako jih uporabiti v vsakdanjem življenju, da bomo srečni, zadovoljni in izpolnjeni.

V delo vključujem, poleg znanj iz programa, tudi svoje 15-letne izkušnje z delom na sebi, ki jih z veseljem delim z vami.

Dobrodošli!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tri-mesečni program Transformirajte svoje življenje (V ŽIVO ali ONLINE)”
Košarica
 • No products in the cart.