051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Nas družinski vzorci, prepričanja in travme usodno zaznamujejo ali so naša pot do svobode?

Čas v katerem živimo, nam je odprl pomembna vrata: energije nam omogočajo in nas podpirajo, da lahko zaključimo z mnogimi družinskimi nefunkcionalnimi vzorci in prepričanji, celo travmami, ki se prenašajo iz roda v rod in našim zanamcem ponudimo nekaj lepšega …

Pa gremo od začetka …

Predpostavljajte, da se rodite, kot čista energija, čista brezpogojna Ljubezen v fizični obliki (novorojenček). Na svet pridete popolnoma opremljeni s čisto energijo, s čisto Ljubeznijo. To je krasno. V vas so odtisnjeni vsi vaši darovi, talenti in izkušnje preteklih življenj, znanja in modrosti iz preteklih življenj ter nedokončane lekcije iz prejšnjih življenj ter lekcije tega življenja.

Že v trebuhu se dogaja. Ampak, ko pridete skozi kanal in se rodite v neko družino se zares začne. Ta družina ima svoje vzorce in prepričanja, vzorce čustvovanja, mišljenja in odzivanja. Tako pozitivna in negativna. Žal, je pogosto negativnih več. Vse skupaj, iz vaših preteklih življenj, lekcije tega življenja in vzorci ter prepričanja družine, v katero se rodite, se povežejo in začne se….

Prevzamete in se navzamete vseh načinov delovanja v družini, vseh vzorcev in prepričanj in dodate še sami nekaj. V kolikor je družinsko okolje disfunkcionalno, nastane lahko cel kaos in kot odrasel človek ne razumete več dobro, kaj se dogaja. Običajno se dogaja obratno, kot si želite ali pa manjka prave pozitivne naravnanosti in volje do življenja. Rečete, da tako pač je. A čustva v vas v podzavesti brbotajo, so tempirana bombica. Hkrati pa želijo biti talenti in darovi izraženi. To, kar vi ste, želi biti izraženo. A, če je bilo vaše okolje nespodbudno, disfunkcionalno, vaša srčika, to kar ste, leži nekje zakopana, pod vsemi vzorci in prepričanji ter energijskimi gmotami.

In prepričanje ni samo to, da ste npr. prepričani, da je bela barva pač bela. Če so vas v otroštvu tako prepričali (z vedenjem do vas, dejanji ali besedami), ste lahko v sebi prepričani, da npr. niste vredni ljubezni, kar je precej uničujoče in v vaše življenje prihajajo osebe, ki vam z dejanji, vedenji in besedami kažejo, da niste vredni ljubezni – zrcalijo vaše nezavedno prepričanje. A dejstvo je, da ste vredni ljubezni, kot vsako živo bitje, le negativno prepričanje (ki je tudi kot program, ki deluje v vas) je potrebno transformirati. To ni dokončna „usoda“.

O čustvih in kako z njimi kreiramo

Zato je tukaj na mestu spregovoriti tudi o čustvih, ki se povežejo v prepričanja.

Čustva nam Božanske sile niso podarile v osnovi zato, da se z njimi navezujemo in postajamo odvisni in druge vežemo nase, ampak zato, da z njimi ustvarjamo in kreiramo, po možnosti ljubezen. Čustva so kot barvice, s katerim želimo ustvariti sliko. Čustva so energija, ki so nam dana za ustvarjanje.

Čustva se, v kombinacij s tem, v kaj verjamete (pogosto tudi nezavedno), povežejo v prepričanja, ki postanejo močna energijska gmota, ki pelje vaše življenje. Pogosto nezavedno in tja, kamor si morda vedno ne želite. Če pa se jih naučimo usmerjati, pa nas lahko peljejo tja, kamor si želimo. Prepričanja pa gradijo vas same. Vodijo vas in vam določajo v kaj verjamete (o sebi, drugih). Zaradi nekega prepričanja se vedete na določen način, reagirate na določen način, izbirate, se odločate.

Prepričanje je „sestavljeno“ iz neke vaše misli in čustva – torej, so prepričanja energijske tvorbe. In kot takšne lahko blokirajo ali odpirajo. Za nekatera prepričanja jasno vemo, kakšna so in jih poznamo – imamo jih v zavesti. Veliko pa jih imam v nezavednem in sploh za njih ne vemo, pa nam vseeno krojijo usodo. Ta prepričanja sicer lahko usmerjamo navzven in kažemo s prstom na drugega, a v resnici drugi prst kažemo nase oz. k sebi. Tam bomo prav zagotovo tudi sami imeli neke težave.

Je pa človeku od Božanskega dano še nekaj … Ker so na Zemlji vse lekcije iz Ljubezni, torej, tudi naša čustva in prepričanja, se nam bodo ponavljale iste neprijetne situacije toliko časa, da bomo dojeli lekcijo. Ponavljajo se iste situacije, iste reakcije in zapleti z ljudmi, podobni odnosi dokler ne opravimo lekcije in to lekcije Ljubezni. Človek je dobil še eno varovalo – če je predlogo časa negativen in v nizkih energijah, bo slej ali prej to načelo njegovo počutje in še kaj naprej, vse z namenom, da spozna Ljubezen v sebi.

VAM LAHKO KAKO POMAGAM?

Dobrodošli v program Transformirajte svoje življenje, ob podpori katerega boste lahko prepoznali nižje energije, jih osvobodili in stopili v svojo notranjo moč in pristnost. Na voljo so: 3-dnevni1-mesečni3-mesečni in pol-letni ter kontinuirani program.

Ali vabljeni na angelsko seanso TUKAJ.

Prav tako so vam na voljo BREZPLAČNE že posnete vodene meditacije. Najdete jih TUKAJ.

Vabljeni na dogodek: ČIŠČENJE LINIJ PREDNIKOV, OB PODPORI ANGELOV

Košarica