051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Kako prepoznati iluzije nižjih dimenzij (3D, 4D) in jih transformirati v višje (5D)?

Dimenzije in iluzije.

Kako prepoznati iluzijo?

Kaj so dimenzije? Kaj je peta dimenzija?

Človek je dolgo časa živel v prepričanju, da je le tisto, kar lahko vidi in fizično prime, dokaže resnično. Ostalo pa ne. Človek je pozabil, da je v resnici energija, da je sam na najgloblji ravni energija in, da je vse okoli njega energija. Počasi se nam to spoznanje vrača. Spoznali bomo, da je pravzaprav ravno obratno, da je nesnovni svet pravzaprav bolj resničen in, da je snovni svet iluzija, nekateri mu pravijo tudi privid.

Kajti svoje življenje v celoti ustvarjamo z nesnovnim (z energijo) in šele iz nesnovnega lahko nastane snovno (materija). Človek je torej krožno povezan z življenjem – kar oddaja se mu vrti nazaj. In to je edina resnica. Človek sam (zavedno ali nezavedno) ustvarja svoje življenje. In kot takšnega ga lahko tudi spreminja, tako, da spremeni energijo, ki jo oddaja. To pa je danes postalo težko, iz dveh razlogov: polni smo negativnih, nižjih energij in ravno te iste energije nas „prepričujejo“, da to ni res.

Resnica je zelo enostavna: če te je strah, boš strah ustvaril, če oddajaš ljubezen, boš ljubezen ustvaril. Zatakne se, ker ljudje mislijo, da jih ni strah, govorijo, da so ok, a v svojem življenju konstantno ustvarjajo situacije, ki potrjujejo strah. Kje je poanta? Strah leži nekje v podzavesti (morda iz otroštva, preteklosti) in oddaja svoj energijski naboj, ki je močnejši od zavestnih (pozitivnih) misli. Enako se lahko dogaja z drugimi čustvi, ki jih imamo.

Kako se osvoboditi strahu ali kateregakoli negativnega čustva? Najprej si je potrebno priznati. Potem se z njim soočiti in potem toliko časa trenirati pozitiven naboj, da bo ta postal močnejši.

Iz te točke lahko upamo na vhode v višje dimenzije, peto dimenzijo npr.

Kajti izkušnje kažejo, da se resnična sprememba v zavesti in sprememba v frekvenci lahko zgodi le, ko se osvobajamo od negativnih (čustveno-miselnih) blokad. Naša zavest se tako štiri in stopamo na polje bolj subtilnih energij.

Tukaj pridemo do dimenzij.

Kaj so dimenzije?

Naj to ponazorim s preprostim in praktičnim primerom: predstavljajte si stolpnico z veliko nadstropji. V prvem, drugem, tretjem nadstropju je razgled slab, vidite le tisto, kar je neposredno pred vami, ko pogledate skozi okno nadstropja, v katerem ste. Ko greste višje, npr. v četrto nadstropje je razgled že širši, ko pa ste v petem nadstropju imate zares že lep razgled in vidite vse, kar je nižje in višje.

To je torej, 5. dimenzija – širiš razgled in pogled. Ampak ta se zgodi šele, ko stopimo iz tretjega nadstropja (se osvobodimo nižjih energij iz 3d), v četrto nadstropje in se še naprej osvobajamo in tako izpolnimo „pogoje“ za peto nadstropje.

Dimenzije si lahko predstavljate tudi kot razrede v šoli. Ko opravite tretji razred, z vsemi testi, lahko vstopite v 4. razred in nato v peti razred.

Razred je učenje – osvobajanje od nižjih, negativnih energij in test pride v življenju – ali ste se v razredu zares vse naučili, da lahko greste naprej. Ali ste zares predelali zamere, jezo, strah, nemoč itn. in ste spoznali, da je vse zrcalo vas samih in, da le s tem spoznanjem lahko spreminjate, transformirate svoja čustva – energijo? Zdaj lahko gremo naprej, v naslednji razred.

Peta dimenzija? Da. Ko se osvobodimo nižjih energij in jih transformiramo v višje. Ko naredimo 3. in 4. razred. Takrat sledi 5. razred.

Samo prebiranje knjig in občasne meditacije ne bodo dovolj. Potrebno bo globlje delo na sebi.

A Božanske sile nas trenutno izjemno močno podpirajo, zato so ti prehodi precej lažji, kot leta nazaj.

Zato pa le pogumno in samo naprej …

Z zaupanjem, vero in ljubeznijo … Božanske sile so z nami.

VAM LAHKO KAKO POMAGAM?

Dobrodošli v program Transformirajte svoje življenje, ob podpori katerega boste lahko stopili v svojo notranjo moč in pristnost. Na voljo so: 3-dnevni1-mesečni3-mesečni in pol-letni ter kontinuirani program.

Ali vabljeni na angelsko seanso TUKAJ.

Prav tako so vam na voljo BREZPLAČNE že posnete vodene meditacije. Najdete jih TUKAJ.

Košarica