051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Medsebojni odnosi in 5. dimenzija

Kot vedno ponavljam: če se želite naravnati na energije 5. dimenzije, potem se je potrebno osvoboditi nižjih (negativnih) energij. To še posebno velja za medsebojne odnose. To seveda ne pomeni, da bomo, kar naenkrat brez ene negativne misli in vse bo super, v odnosih bomo srečni in vse bo teklo. To pomeni, da prepoznamo nižje energije v sebi, jih predelamo, razširimo svojo zavest do točke, ko končno začutimo notranjo moč, da se odločimo za tisto, kar si želimo.

Prav odnosi so tisti najtežji poligon učenja in vir lekcij, ki nam prinašajo osebnostno rast in duhovni razvoj. A dejstvo je tudi, da se prav skozi odnose lahko največ naučimo. Predvsem, kako odpustiti, spustiti in stopiti v svojo notranjo moč ter si dovoliti biti to, kar zares smo. Zaupati in sprejeti. Prav v odnosih naletimo na največja zanikanja in zatike, nestrinjanja, neravnovesja, slepe ulice. In prav v odnosih nam je najtežje spustiti ego.

Pa vendar, bo potrebno, saj nas nove energije nagovarjajo na drugačen pristop v odnosih. Čas je, da postanemo in si dovolimo biti, kar zares smo. Prav tukaj se vračam na začetek tega teksta – potrebno se je osvoboditi nižjih energij in odnosi nam jih najbolje pokažejo.

Pet pravil, ki nam skozi odnose kažejo nižje energije

Odnosi nam seveda vedno, brez izjemen, kažejo tudi višje energije in pozitivne aspekte nas samih. Popolnoma enako, kot velja to za nižje. A ker si nižje tako ne redi priznamo in jih raje zatajimo ali projiciramo na drugega, jih bom tokrat bolj izpostavila, saj ravno na njih je potrebno delati.

Torej, pet pravil, ki vam kažejo nižje energije, ki jih morate predelati:

Projekcija in zrcaljenje

  1. resnica je, da vedno in povsod lahko vidite le sebe
  2. resnica je, da vedno in povsod lahko slišite le sebe
  3. resnica je, da vedno in povsod lahko govorite le s seboj
  4. resnica je, da lahko kritizirate le sebe
  5. resnica je, da pohvalite le sebe

Kajti nikoli zares ne moremo vedeti, kako se drugi počuti. Vse, kar vidite v drugem je ogledalo nekega vašega aspekta (lahko podzavestno delujočega). Zrcaljenje je edini način preko katerega vam Univerzum kaže, kaj je tisto, kar se morate o sebi naučiti.

To se morda na začetku sliši malce nenavadno „kako le, če gledam, slišim, se pogovarjam, vidim, kritiziram in hvalim njega/njo“. Pa vendar …

Bistvo je, da je vsak odnos zrcalo odnosa do samega sebe. Kajti tudi v osnovi je vse samo energija in to, kar oddajamo, to se nam obrne nazaj. Kajti smo krožno povezani z življenjem in ljudmi.

Osmislimo zgornjih pet točk: odnosi so ogledalo vas samih ali vaših delčkov, aspektov. Včasih je prav to najtežji korak pri delu na sebi in transformaciji – težko si je priznati, da nam nekdo kaže naše neprijetne dele – ne želimo jih videti in si jih priznati. A dokler tega ne naredimo, se ne bomo mogli premakniti naprej. Energija bo ostala ujeta in Univerzum vam bo še naprej kazal ogledalo – tisto, kar ne želite videti, vam bo življenje še naprej prinašalo, dokler ne boste pripravljeni videti. Takrat boste lahko dvignili vibracijo in lekcija bo opravljena.

Prav tako lahko slišite le sebe – kritičen glas šefa ali sodelavca – kaj vam zrcali – je bil nekdo v preteklosti kritičen do vas in se ta aspekt sedaj kaže preko šefa? Ste morda vi sami kritični?

Tretja točka nam govori o tem, da ko z nekom ali o kom govorimo slabo, govorimo o sebi in sebe potiskamo dol. Govorite iz srca spodbudno in pozitivno in ljudje vam bodo to vrnili … Pohvalite ljudi iz srca in pohvalili vas bodo nazaj.

To, da je vse zrcalo nas samih, je ključna točka, znanje, ki je potrebno, če se želimo uskladiti s 5D energijami. Le tako bomo lahko dvignili raven odnosov, da bodo postali bolj ljubeči, topli in kjer bodo odnosih polni spodbud, podpore, povezanosti. Ljubezni, spoštovanja in miru. Težko bi grdo ravnali še s kom, če bi si v globini priznali, da pravzaprav, ko grdo ravnamo z drugim, grdo ravnamo s seboj.

Na takšen način bomo lahko dvignili svojo vibracijo – ko preko zrcala (druge osebe) vidimo svoje nižje energije, si jih priznamo, jih osvobodimo, ljubeče sprejmemo z ljubeznijo. Tako drugemu odpremo prostor, da stori enako ali pa se odloči da ne … in vse to je ok … kajti vsak ima svojo pot.

Tako so partnerski odnosi 5. dimenzije odnosi, kjer z roko v roki hodita dva prebujena mojstra energij in se zavedata, da sta zrcalo drug drugemu in iz tega razloga sta ljubeča, topla in spoštujoča drug do drugega, se sprejmeta in si dovolita biti to, kar zares sta drug ob drugemu. Točka, ki povezuje odnose na 5. dimenziji je srce, odloča duša. Ego nima več moči, ne glavne vloge. Seveda, lekcije so in učenje tudi, a sedaj je zavedanje, da samo skupaj zmoremo … odnos dobi popolnoma drugo raven.

To so odnosih prihodnosti. Že so prisotni. Ni jih še veliko. A vse več. To je tudi razlog, da številni odnosi pokajo po šivih in razpadajo ali nimajo več prve energije. Razlog: ker povezava ni na relaciji srce, duša ali, ker se energije v odnosu niso uskladile z novimi energijami ali nekdo v odnosu.

Smo v točki preobrazb in transformacije. Zato je prva točka osvobajanje nižjih energij. Čim prej, tem bolje …

VAM LAHKO KAKO POMAGAM?

Dobrodošli v program Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (DCSWL), ob podpori katerega boste lahko stopili v svojo notranjo moč zakorakali v višje energije.

Na voljo so: 3-dnevni1-mesečni3-mesečni in pol-letni ter kontinuirani program

Ali vabljeni k terapiji Notranji otrok.

Spremljate me lahko tudi na Facebook strani

Košarica