051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Univerzum: na največ odpora naletim, ko ljudem povem, da je vse okoli njih zrcalo njih samih. Tisti, ki sprejmejo, doživijo preobrazbo

Univerzum nam kaže zelo natančno in precizno ogledalo. Vedno in povsod. Ko to spoznamo, postanemo najprej zavestni opazovalci, učimo se, potem počasi, pa se mojstrimo in lahko začnemo zavestno upravljati svojo energijo. Namen je, da je le-to usklajeno z Božansko voljo. Edino to človeka zares bogati …

Na daleč največ odpora pri ljudeh naletim, ko povem, da je vse okoli nas zrcalo, odsev nas samih oz. naših delov, aspektov. Zrcalo je namreč edini način preko katerega z nami komunicira Univerzum in nam sporoča, kaj so naše lekcije, kaj se moramo naučiti in kje je čas za osebno in duhovno rast.

Ego se pri večini upre do te mere, da tega ne sprejme. Pa vendar, ko zares sprejmemo, da je vse ogledalo nas samih, se zgodi ključen in izjemno pomemben korak pri razvoju zavesti. Ko to zares sprejmemo, se nam prvič zares razširi zavest in odprejo se nam vrata v višje, finejše energije. Zanikanje zrcala, je domena prvih treh čaker (ego, materialni svet), ko vstopamo v finejše energije srčne čakre in višje, se začnemo zavedati enosti in zrcala.

Če želimo stopiti v 5. dimenzijo, je Univerzalni zakon zrcala in projekcije osnova, ki jo je potrebno osvojiti. Gre preprosto za premik v zavesti. Dokler smo osredotočeni na zunanji svet (3D in tudi nižje frekvence 4D) in kažemo na druge, resnični premik, po mojem zaznavanju energij, ni mogoč.

Spominjam, ko sem imela leta nazaj tudi sama velik odpor, ko sem prvič slišala za to in mi je bilo prvič zelo neposredno povedano, da je vse okoli mene zrcalo mene same. Huh, izjemno težko sem sprejela, da so „tiste“ negativne stvari in stvari, o katerih imam toliko za povedati pravzaprav del mene in da govorim o sebi – kazale so na stvari, ki sem jih pri sebi zanikala, na dele sebe, ki jih nisem hotela sprejeti, tiste, kjer je bilo potrebno delati na sebi. Ko sem zrcalo zares sprejela in videla, da je to popolna in zelo natančna resnica, se je zgodil ključen premik in hkrati se je zgodilo veliko olajšanje, priključila pa se je tudi odgovornost, da s tem nekaj začnem delati. In začelo se je pravo in globoko delo na sebi.

Ker si ljudje ne priznajo, da je vse odsev njih samih, se vrtijo v življenju in ponavljajo ene in iste zadeve, vrtijo se in vedno najdejo koga od zunaj, da ga „krivijo“ – ego ne popusti in najde mnoge prefinjene načine, da prelisiči in znova in znova zakrije resničnost…

Prepričana sem, ko človek ponotranji, da življenje in odnosi delujejo v skladu z Univerzalnim duhovnim zakonom zrcala in projekcije in, da Univerzum tako komunicira z nami, lahko začne delati zares velike premike v svojem življenju.

Da je vse zrcalo nas samih ni samo „new age“ floskula, kot nekateri radi rečejo, vse bolj dokazuje tudi znanost.

VAM LAHKO KAKO POMAGAM?

Dobrodošli v program Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (DCSWL), ob podpori katerega boste lahko stopili v svojo notranjo moč zakorakali v višje energije.

Na voljo so: 3-dnevni1-mesečni3-mesečni in pol-letni ter kontinuirani program

Ali vabljeni k terapiji Notranji otrok.

Spremljate me lahko tudi na Facebook strani

Košarica