051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Kdo so angeli okoli vas?

Angeli in Nadangeli so izjemno čudovita, lepa in čista bitja, ki »bivajo« na precej višji frekvenci kot človek. Njihova naloga na Zemlji, je pomoč ljudem in Zemlji pri prehodu v višje vibracije. Angeli prinesejo modrost, mir, brezpogojno ljubezen, milino. Ko smo pripravljeni nas povežejo s svetimi skrivnostmi našega Univerzuma. Človeku se “oglašajo” preko odprtega srca in to je tudi most, kjer se srečajo človek in angeli.

Domnevno naj bi angeli vibrirali na sedmi dimenziji in višje. In res je njihova energija tako lepa in svetla, da deluje zelo nad – zemeljsko. Subtilno. Čisto, sočutno in nežno. Za razliko od nas, ki imamo tu na Zemlji svobodno voljo, se sami odločamo in izkušamo različna čustva, imajo angeli le eno misijo – pomagati. Zato vedno, ko angela ali nadangela samo v mislih pokličemo na pomoč, se ta brezpogojno in vedno odzove, a vedno v skladu z našim najvišjim dobrim. Zato se lahko zgodi, da si naš razum in ego na vsak način želita nekaj, nekoga ali točno določen izid situacije, v kateri smo se znašli, vendar pa je v skladu z našim višjim (dušnim) namenom namen drugačen in angeli to vidijo, imajo pregled našega celotnega obstoja in vedo, kaj je v naše višje dobro.

Angel varuh

Prav poseben angel, ki je bil še pred vašim rojstvom dodeljen samo vam, je vaš angel varuh. Je vaš najbolj zvest in predan prijatelj, kar si ga lahko predstavljate. Vedno je z vami, ko ste radostni, se radosti z vami, ko ste slabe volje, je z vami in vas tolaži in vas na vse mogoče načine skuša pomiriti. Velikokrat si rečem, ko bi le vsi ljudje vedeli, da nikoli, ampak res nikoli nismo sami in, da je z njimi vedno najboljši prijatelj, kot si ga sploh lahko predstavljajo, bi bil svet zagotovo lepši in svoja »bremena« bi lažje nosili. Zato naj del vašega vsakdana postane tudi komunikacija z vašim angelom varuhom. Pokličite ga v mislih in ga poprosite naj vas vodi čez cel dan in zahvalite se mu.

Poleg svojega angela varuha, pa se lahko povezujete tudi z različnimi nadangeli, kot so: Nadangel Chamuel za brezpogojno ljubezen in odpuščanje, Nadangel Metatron za božansko modrost, Nadangel Gabriel za jasnost in dušno poslanstvo, Nadangel Uriel za mir, Nadangel Michael za zaščito, notranjo moč in pogum, Nadangel Rafael za zdravljenje in obilje, Nadangel Zadkiel, Nadangel Jofiel … je samo nekaj nadangelov, ki so predani pomoči človeštvu in Zemlji ter aktivno delujejo skozi različne »kanale« na Zemlji.

Angeli zares komaj čakajo, da vam lahko priskočijo na pomoč. To je njihovo poslanstvo…  Vse, kar za začetek naredite je, da zaprete oči, naredite globok vdih in izdih, pozornost premaknite v srce in zopet vdihnite in izdihnite v srce … nato v mislih recite ime angela in nadangela, ki ga želite za pomočnika …

… in angel je že tu….

Spremljaš me lahko tudi na Facebooku in Instagramu

Katere čakre so pomembne za prehod na 5D?

Košarica