Zadnje

051/ 305-224

Nadangeli

Božanske svetlobne kode z Nadangelom Metatronom (V ŽIVO ali ONLINE)

70,00

Nadangel Metatron je mogočni nadangel in mojster transformacije. Nosi najglobljo Božansko Modrost in Božansko znanje. Če čutite, da je prišel čas, da se povežete z Nadangelom Metartonom in njegovo Božansko modrostjo za najvišje dobro Zemlje, vabljeni na seanso. Prav tako je ta seansa za vas, če ste pripravljeni na transformacijo nižjih energij v višje in si želite na pot vašega dušnega poslanstva.

Status

Podrobnosti o dogodku

Zemlja je že pričela svoj prehod na višje frekvence. V naslednjih letih se nam zato obetajo velike spremembe. Naravnavo Zemlje na višje frekvence čutimo, tako ali drugače, vsi – stare, nizke energije se intenzivno čistijo še naprej, vse kar se ne bo “posodobilo” bo razpadlo.

Svet bo s prihajajočimi leti dobil novo obliko in s širitvijo zavesti (t.i. 5D zavest) imamo vsi skupaj priložnost, da se poglobimo v svoje duhovne Božanske darove, potenciale in prisluhnemo svojemu srcu. Čas pred nami vsekakor prinaša priložnost in potencial, da zacvetite od znotraj navzven, vzamete svojo moč nazaj in s srcem stopite na pot, ki je zapisana na vaši osebni energijski časovnici, kot življenjska pot, ki vam prinaša srečo, svobodo, radost …

Nadangel Metatron

Nadangel Metatron je mogočni nadangel in mojster transformacije. Nosi najglobljo Božansko Modrost in Božansko znanje. Nadangel Metatron je bil so-ustvarjalec naše prelepe izvorne Zemlje. Je tudi kreator in nosilec svetlobe in svetlobnih kod v našem Univerzumu, svetlobo na Zemljo prinaša neposredno iz Centralnega sonca. Usmerja in orkestrira množična povezovanja ljudi za zdravljenje Zemlje, prav tako povezuje ljudi, ki so pripravljeni delovati v najvišje dobro našega planeta, vsega in vseh. Nosi 5D svetlobne kode.

Če čutite, da je prišel čas, da se povežete z Nadangelom Metartonom in njegovo Božansko modrostjo za najvišje dobro Zemlje, vabljeni na seanso. Prav tako je ta seansa za vas, če ste pripravljeni na transformacijo nižjih energij v višje in si želite na pot vašega dušnega poslanstva.

Seansa traja do 2 uri. V živo ali preko spleta.

Cena: 70 eur

 

Opomba

Različne oblike dela na sebi objavljene na tej spletni strani, ne spadajo  pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči (oz. v Sloveniji uradno priznane oblike). Gre za alternativne oblike, ki ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa oz. zdravljenja. Za obisk in udeležbo posameznik v  popolnosti sam prevzema odgovornost.

Opomba: Profesionalna sprostitvena terapija po SNHS,   je sicer terapija, ki je  akreditirana s strani številnih uglednih mednarodnih institucij.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Božanske svetlobne kode z Nadangelom Metatronom (V ŽIVO ali ONLINE)”