051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Kako najti svoje poslanstvo? In stopiti na pot poslanstva?

Sama iz izkušenj vem, da je ena izmed najtežjih stvari v življenju hoditi na delo (v službo), ki te izčrpava in, kjer ne moreš izživeti svojih potencialov. Nezadovoljstvo raste, prav tako utrujenost. Vse težje sklepamo „kompromise“ znotraj sebe. Slej kot prej je potrebno poiskati pot naprej.

Posebno v Sloveniji smo kolektivno zelo nagnjeni k temu, da imamo nekje v sebi prepričanje, da je osem-urno redno delo, od ponedeljka do petka, za drugo podjetje, edina pot, ki se jo je potrebno držati čim dlje ali celo do konca. Žal, ima tovrstno delo tudi svoje, pogosto velike posledice, od zanikanja svojih potencialov do zanikanja tega, kar si zares želita vaše srce in duša, pogosto se, zaradi popolnoma iluzorne finančne varnosti, povsem oddaljimo od sebe in postanemo ujetniki sistema, ki nas izčrpava in jemlje energijo. Običajno veliko dajemo, prejemamo pa malo.

Kaj je vaše poslanstvo?

Pomembno poudariti, da tovrsten način dela, ki ga imamo v Sloveniji tako zelo radi (osem-ur) ni v skladu z novo rojevajočo se vodnarjevo dobo in energijo, ki prihaja.

Rdeča nit nove energije in zavesti je prav opravljanje poslanstva, tistega klica duše, ki vam je bilo zapisano že ob rojstvu in je odtisnjeno v vašem DNK. Je edinstveno in samo VI LAHKO TO IN TAKO TO OPRAVLJATE, kar bo k vam pripeljalo “vaše” ljudi, situacije, dogodke. Lahko je nekaj zelo preprostega. Lahko je bolj kompleksno. Ljudje radi zapletamo stvari – vaš um rad zapleta stvari in mislimo, da bo naše poslanstvo nekaj bombastičnega, čakamo ta dogodek, kot nekaj izjemnega, ekskluzivnega, pa morda je to nekaj popolnoma preprostega. Poslanstvo je nekaj naravnega. Je to, kar vi v svoji srčiki ste. Je tisto, kar delite svetu iz srca. Je tisto, kar vas polni. Poslanstvo se popolnoma zlije z vašo bitjo, esenco. Lahko pomeni, da prinese tudi popolnoma drug življenjski slog, lahko pa da ne. To je na vas, da odkrijete.

Do odkritja vas loči kratka pot: od uma do srca – tu so odgovori.

A kljub vsemu, vaše poslanstvo je zapisano v vaših celicah, v vašem DNKa. Potrebno ga je, torej, odkriti in aktivirati. Nekateri pa morda že slutite ali celo veste, kaj je vaše poslanstvo, pa iščete pogum, čakate. Pri tem imejte v mislih, da v življenju brez tveganja ne gre, zato le pogumno. Univerzum in angeli vedno podprejo tiste, ki sledijo svojemu srcu in se odločijo za dušno pot.

Zagotovo je vaše poslanstvo Ljubezen, kajti vse lekcije na Zemlji so v prvi vrsti lekcije Ljubezni. Strah na eni strani (kaj bo, kako bom, kaj če…) in ljubezen na drugi (ljubim, dajem, zaupam…). Vprašajte Ljubezen, kaj vam sporoča o poslanstvu? Kaj je tisto, kar bi dali Ljubezni iz srca?

Je pa ob tem dobro vedeti, da izzivi ostajajo tudi, ko sledimo srcu. Kljub vsemu je razlika velika – ko opravljate svoje poslanstvo, vas to naravno polni in vam daje energijo. Tudi, če pridejo izzivi, se energija uravnovesi in še vedno se polnite. Nasprotno pa se dogaja, ko ste “nekje”, kjer ni vaša dušna pot.

Kako torej stopiti na pot poslanstva?

Pogumno. Enostavno je potrebno narediti tisti odločilni korak.

Vam morda lahko pomagam?

Dobrodošli v objem angelskih energij, kjer se povežemo z vašimi angeli in duhovnimi vodniki za usmeritve in prebliske o vašem poslanstvu. Za več informacij kliknite TUKAJ.

Dobrodošli v program Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper, kjer odkrivamo vzorce in prepričanja, ki vas ovirajo na poti do poslanstva in ustvarimo pogoje oz. Energijo, ki vas bo podprla na vaši poti (na voljo je 3-dnevni, 1-mesečni, 3-mesečni, 6-mesečni program ali več po dogovoru. Za več informacij kliknite TUKAJ.

Za več informacij nas kontaktirajte.

Mojca Koprivnikar, Certificirana Angelska učiteljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light). Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light).Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS. Eternal Light ®Healer. Vzgojiteljica predšolskih otrok

Tags:
Košarica