Zadnje

051/ 305-224

Odkrivanje poslanstva

Odkrivanje poslanstva z Nadangelom Gabrielom (V ŽIVO ali ONLINE)

65,00

Vaše poslanstvo je zapisano v vaših celicah, v vašem DNKa. Nadangel Gabriel razjasni našo pot pred nami, z usmeritvami in sporočili lahko pomaga pri odkrivanju poslanstva ali z namigi, kako stopiti na pot poslanstva. Deluje s kristalno belo energijo, ki v avričnem polju čisti miselne in čustvene energijske tvorbe, ki omejujejo in delajo zmedo. Nadangel Gabriel pravi, da nas do odkritja poslanstva loči kratka, pa vendar intenzivna pot: od uma do srca – tu so vaši odgovori.

 

Status

Podrobnosti o dogodku

Zemlja in mi z njo smo stopili na pot celostne transformacije. Pomembno je delovanje iz srca in v skladu z našo dušo. Angeli in Nadangeli nosijo svetlobne kode za aktivacijo 5D potencialov. Nadangel Gabriel razjasni našo pot pred nami, z usmeritvami in sporočili vam lahko pomaga pri odkrivanju vašega poslanstva ali z namigi, kako stopiti na pot poslanstva ter aktivaciji in integraciji energije v skladu s 5D. Nadangel Gabriel deluje s kristalno belo energijo, ki v avričnem polju čisti miselne in čustvene energijske tvorbe, predvsem na področju korenske in sakralne čakre.

Nadangel Gabriel pravi, da nas do odkritja poslanstva loči kratka, pa vendar intenzivna pot: od uma do srca – tu so vaši odgovori.

Vaše poslanstvo je zapisano v vaših celicah, v vašem DNKa. Potrebno ga je, torej, odkriti in aktivirati. Nekateri pa morda že slutite ali celo veste, kaj je vaše poslanstvo, pa iščete pogum, čakate. Pri tem imejte v mislih, da v življenju brez tveganja ne gre, zato le pogumno. Univerzum in angeli vedno podprejo tiste, ki sledijo svojemu srcu in se odločijo za dušno pot.

Je to za vas? 
– Ste se znašli na prelomnici nekje v svojem življenju, pa niste prepričani, kaj je naslednji korak,
– Potrebujete več jasnine in fokusa za spremembe,
– Se sprašujete, kako izpeljati spremembo,
– Ste pogosto zmedeni in ne veste, kaj in kako bi,
– Si želite več mentalne jasnine
– Se sprašujete, kaj je vaše poslanstvo
– Si želite povezave s čisto belo energijo in Nadangelom Gabrielom.
Dobrodošli v objemu Nadangela Gabriela.
Seansa traja do dve uri.
Cena:  65 eur

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Odkrivanje poslanstva z Nadangelom Gabrielom (V ŽIVO ali ONLINE)”
Košarica
  • No products in the cart.