Zadnje

051/ 305-224

Odkrivanje poslanstva

Odkrivanje poslanstva z ANGELI

65,00

Vaše poslanstvo je zapisano v vaših celicah, v vašem DNKa. Nadangel Gabriel razjasni našo pot pred nami, z usmeritvami in sporočili lahko pomaga pri odkrivanju poslanstva ali z namigi, kako stopiti na pot poslanstva. Deluje s kristalno belo energijo, ki v avričnem polju čisti miselne in čustvene energijske tvorbe, ki omejujejo in delajo zmedo. Nadangel Gabriel pravi, da nas do odkritja poslanstva loči kratka, pa vendar intenzivna pot: od uma do srca – tu so vaši odgovori.

 

Status

Podrobnosti o dogodku

Zemlja in mi z njo smo stopili na pot celostne transformacije. Pomembno bo delovanje iz srca in v skladu z našo dušo. Vse, kar bo prihajalo iz nižjega jaza ali ega, bo obsojeno na propad. To pravzaprav že lahko vidimo. Nezadovoljstva bodo vse večja, če ne bomo na svojem pravem mestu.

Angeli in Nadangeli vidijo naše darove, talente in poslanstvo iz višje ravni, zato vam lahko zelo jasno osvetlijo pot pred vami in vaš naslednji korak ter lekcije, izzive, s katerimi se je potrebno še spoprijeti. Usmerjajo vas, vam pošiljajo svetlobo in podporo, “navijajo” za vas.

Do odkritja poslanstva vas loči kratka, pa vendar intenzivna pot: od uma do srca – tu so vaši odgovori.

Vaše poslanstvo je zapisano v vaših celicah, v vašem DNKa. Potrebno ga je, torej, odkriti in aktivirati. Nekateri pa morda že slutite ali celo veste, kaj je vaše poslanstvo, pa iščete pogum in čakate. A čas je ZDAJ. Univerzum in angeli vedno podprejo tiste, ki sledijo svojemu srcu in se odločijo za dušno pot.

Je to za vas? 
– Ste se znašli na prelomnici nekje v svojem življenju, pa niste prepričani, kaj je naslednji korak,
– Potrebujete več jasnine in fokusa za spremembe,
– Se sprašujete, kako izpeljati spremembo,
– Ste zmedeni glede svojega poslanstva in ne veste, kaj in kako bi,
– Se sprašujete, kaj je vaše poslanstvo,
– Vam manjka malce poguma za “tisti” korak?
Dobrodošli v objemu ANGELOV, ki komaj čakajo, da vas podprejo pri odkrivanju poslanstva.
Seansa traja do dve uri.
Cena:  65 eur

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Odkrivanje poslanstva z ANGELI”
Košarica
  • No products in the cart.