051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

5D in univerzalni duhovni zakoni

5D in Univerzalni duhovni zakoni

5D in Univerzalni duhovni zakoni

Planet Zemlja in življenje na njej nikakor ne poteka po nekem golem naključju. Življenje tukaj je pod vplivom univerzalnih duhovnih zakonov. Ko jih poznamo, naše življenje postane lažje in zopet lahko stojimo v svoji notranji moči. Kar naenkrat spoznamo, da imamo v življenju v resnici ogromno izbire – izbiramo, kako se odzivamo, izbiramo, kako bomo razmišljali, v kaj bomo verjeli, izbiramo čustvovanje, izbiramo … S širitvijo zavesti in energije v bolj subtilne ravni spoznavamo, da smo zares veliko več, kot okvirji v katerih živimo. In 5D je širitev zavesti. S prehodom na 5D duhovni zakoni postanejo nekaj povsem naravnega.

In ljudje zelo radi živimo v okvirih, ki nam dajejo nekakšen občutek varnosti. Okvirjev se navadimo in navada postane železna srajca. Okvirji so naši načini čustvovanja in mišljenja, prepričanja in vzorci delovanja. Nekatera od teh nam koristijo in pomagajo, druga pa nas omejuje in zadržujejo. Žal je v našem svetu, zadnjih več. A dobra novica je, da jih lahko zamenjamo in ustvarimo nove, le poznati moramo način, kako.

Kako?

Univerzalni duhovni zakoni

Kdo človek v resnici je, spozna, ko začne zavestno živeti univerzalne duhovne zakone. To se začne postopoma dogajati nekje od majhnih korakov od 4. dimenzije dalje in seveda od 5D naprej, kjer so energije že zelo lahkotne in subtilne. Zavest se širi, odprti smo in k nam teče vse več vedenja …

Pot od nevednosti, do zavedanja je pot od starega k novemu. Pot zapuščanja starega in stopanja na novo pot. Pot od 3D do 5D. Univerzalni duhovni zakoni odgovorijo na mnoga vprašanja o našem življenju in kreaciji, vendar pa jih zares lahko začenjamo živeti šele, ko se osvobodimo starih, omejujočih energij. Ko moč vrnemo nazaj k sebi. Do takrat jih tudi težje razumemo. Pogosto rečemo, da smo npr. poskusili zakon privlačnosti ali zakon manifestacije, pa ni deloval. Dejstvo je, da oba zakona še kako močno delujeta in sta gradnika življenja, zato bi težko rekli da „ne delujeta“. Sta pa izjemno povezana s jasnostjo, namero, zaupanjem, prepričanjem in, ko stopimo na polje univerzalnih zakonov višje vibracije, se neka zadeva ne bo uresničila, če ni v skladu z višjo voljo. Ko to vse sprejmemo v svojem življenju, lahko v miru zaživimo in kar naenkrat se začnejo stvari postavljati.

Sama pri duhovnih zakonih izhajam iz znanj Diane Cooper oz. iz znanj Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light), kjer sem skozi proces učenja za učiteljico programa Transformirajte svoje življenje spoznavala tudi delovanje univerzalnih duhovnih zakonov na Zemlji.

Poznani so naslednji:

  • osnovni zakoni življenja na Zemlji

(zakon kot zgoraj, tako spodaj, zakon prošnje, zakon privlačnosti, zakon upora, zakon zrcala, zakon projekcije, zakon (ne)navezanosti, zakon kot znotraj, tako zunaj)

  • zakoni kreacije

(zakon pozornosti, zakon toka, zakon obilja, zakon jasnosti, zakon namere, zakon blaginje, zakon manifestacije, zakon uspeha)

  • zakoni višjega zavedanja

(zakon ravnovesja in polarnosti, zakon karme, zakon reinkarnacije, zakon odgovornosti, zakon presoje, zakon afirmacij, zakon molitve, zakon meditacije, zakon izziva)

  • zakoni višje vibracije

(zakoni frekvence, zakon čudežev, zakon zdravljenja, zakon čiščenja, zakon perspektive, zakon hvaležnosti, zakon blagoslova, zakon odredbe, zakon vere, zakon usmiljenja, zakon enosti)

O duhovnih zakonih bolj natančno pišem tudi na svojem FB profilu.

8.4. pa bo tudi srečanje na temo Duhovnih zakonov 1. del: obilje. Za več informacij klikni TUKAJ

Za konec pa še…

Je namenjeno ali ne, je usoda ali je ni?

To so vprašanja, ki si jih človek že od nekdaj postavlja. Življenje je mistično. Nihče prav zares ne ve, kaj bo. Lahko predvidevamo. Lahko imamo bolj ali manj natančne (jasnovidne) vpoglede v prihodnost, vendar pa nihče ne more z sto odstotno gotovostjo trditi, kaj bo prihodnost prinesla. Ravno to je ta mistika življenja in tukaj je jasna veličina Božanske volje.

Energijske časovnice so spreminjajoče in v veliki (a ne popolni) meri so odvisne od nas samih. Bolj se naša zavest razširja (beri: se vibracija dviguje) bolj subtilni in energijsko lahkotni postajamo, bolj samostojni in svobodni kreatorji postajamo. A hkrati s tem raste tudi naša „odgovornost“, da postajamo glasniki Božanske volje. Da delujemo z Ljubeznijo in iz srca. Od tukaj naprej sploh ni več potrebe, da bi vedeli, kaj prihodnost prinaša, ker zaupamo in verjamemo mistiki življenja, da nas vedno pripelje na pravo mesto ob pravem času.

Spremljaš me lahko tudi na Facebooku in Instagramu.

Te zanimajo še druge vsebine in članki?

Katere čakre so pomembne za prehod na 5D?

 

Košarica