051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Kaj imajo skupnega nerazrešene vsebine iz otroštva, družinski vzorci in trenutno stanje?

Vedno se ujamemo se na tiste zunanje energije (triggerje), ki jih imamo nerazrešene v nezavednem. Res, da se dogaja t.i. duhovno prebujenje, a hkrati se v vseh nas dvigujejo tudi nerazrešene vsebine iz preteklosti, ki jih je dobro predelati in osvoboditi – to je del celostnega prebujenja. To velja tako za odnose, nasploh v življenju, kot tudi za trenutno situacijo. To nam prinese dobro počutje in notranjo osvoboditev.

V zadnjem času me prav tako ljudje veliko sprašuje, kaj nam prinaša čas pred nami in moram povedati, da bom kar konkretna z odgovorom 🙂 Kajti opažam, da ljudje še vedno nekako čakate in upate, da bo “rešitelj” prišel nekje od zunaj. Ne bo. Rešitelji smo mi sami. Rešila nas bo kratka pot od Uma do Srca. Vendar pa se ta ne bo zgodila sama po sebi. Potrebna je odločitev in delo na sebi.

Moj odgovor je zelo jasen: vse je odvisno od nas samih in kolektivne zavesti. Vendar pa je potrebno vedeti, da to kolektivno zavest sestavljamo mi vsi skupaj. Ne sestavlja jo naš partner, sosed, brat, sestra, prijatelj itd. ampak mi vsi skupaj. To pomeni, da se začne pri meni in pri tebi – tukaj se začne delo na sebi in moje mnenje je, da trenutno ni človeka, ki bi bil izvzet iz tega, četudi je prehodil že dolgo pot osebne in duhovne rasti. Res je, da imamo veliko energijske podpore in ravno zaradi te podpore procesi preobrazbe potekajo veliko hitreje in globlje. Ali boste to znali izkoristiti, je na vas. Mi smo tukaj, da vam pomagamo, da vas podpremo, predamo znanja in orodja, vendar pa je odločitev na vsakem posamezniku. In vedite, da je za trajen in daljnosežen učinek potrebno vložiti svoj čas in svojo energijo.

Iz svojih izkušenj vam povem, da spremembe v pozitivno smer vsekakor lahko dosežete, ob predpostavki, da se procesu predate, vztrajate, se angažirate in vložite svoj čas in energijo vanj.

Ta proces pogosto primerjam s telesno vadbo. Ste že kdaj koga videli, da je pridobil mišice in shujšal brez da je kaj naredil za to? No, ti procesi so podobni, le da potekajo na energijski ravni (čustveno-mentalni) in so malce bolj kompleksni – če za spremembo vložite minimalno, bodo takšni tudi rezultati in seveda obratno – bolj se angažirate, boljše rezultate si lahko obetate.

Zato so programi, ki jih ponujam vedno sestavljeni tako, da vam v skupnem času trajanja programa nudim vso energijsko podporo, predam vam vaje in orodja ter nasvete, kako si pomagati tudi, ko ste sami, med srečanji.

Ljudje, ki se zares angažirajo, dosežejo želeno spremembo. Ljudje, ki se ne ali ne povsem, pa pa so tudi rezultati sorazmerni vložku. Na koncu je vse energija.

Možnosti dela na sebi:

DRUŽINSKI VZORCI, KARMA, DAROVI PREDNIKOV IN PODEDOVANA DRUŽINSKA TRAVMA – TERAPEVTSKE SEANSE

Kaj pa, če od naših prednikov podedujemo več, kot le mamine zelene oči in očetove kodraste lase? Kaj pa, če so težave, s katerimi se soočamo, in načini, kako se zatikamo v življenju, povezani s trpljenji, zamerami in razočaranji naših staršev in starih staršev? Lahko bi rekli, da v naši depresiji, tesnobi, stiskah, težavah v odnosih itn. živijo naši predniki. Na nas intenzivno vplivajo vsaj 3 predhodne generacije. Čas je, da povežemo delce in sestavimo sestavljanko, povežemo manjkajoče delčke in prekinimo cikel ter poiščemo načrt za osvoboditev in čustveno vzdržljivost.

Dobra novica torej je, da lahko vse to prekinemo. Prvi korak je, da povežemo izgubljene delce in razrešimo čustva, tako dobimo širši pogled, zbudi se olajšanje in upanje. Z ustreznimi vajami in orodji nato začnemo ustvarjati novo zgodbo in končno zaživimo svoje življenje, kot si ga želimo.

Za več informacij in prijave klikni TUKAJ

TRANSFORMIRAJTE SVOJE ŽIVLJENJE – INDIVIDUALNA SREČANJA PO PROGRAMU IZ ŠOLE DIANE COOPER (DIANA COOPER SCHOOL OF WL)

Namen srečanj po programu je, da prepoznate notranje omejitve, blokade in negativne vzorce, misli, čustva in prepričanja ter nižje energije,  jih osvobodite ter se jih naučite transformirati v tisto, kar si zares želite. Srečanja nudijo tudi znanja in orodja, kako v svojem življenju ustvariti tisto, kar si želite. Bodisi v odnosih, partnerstvu, pri iskanju poslanstva, počutju itn.

Med srečanji se ustvari varen prostor za pogovor, srečanja pa so sestavljena tudi iz vaj po programu, meditacij, vizualizacij – obsegajo praktično in energijsko delo.

Za več informacij in prijave klikni TUKAJ

INDIVIDUALNI ANGELSKI TRETMAJI & HEALINGI

Delo z angeli bo vaše življenje dvignilo na višjo raven, vas napolnilo z energijo in vam ponudilo širšo sliko izziva, s katerim se soočate. Začutili boste iskrico življenja, upanja in se povezali z Božanskim. Angelske seanse in srečanja z njimi vas opolnomočijo in povežejo s svetlobo ter svetimi skrivnostmi našega Univerzuma. Vse to pa vam lahko pomaga do lahkotnejšega doživljanja življenja, odnosov in soočanja z življenjskimi izzivi in situacijami.

Za več informacij in prijave klikni TUKAJ

Mojca Koprivnikar

Certificirana angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Inherited Family Trauma (Podedovana družinska travma) po Mark Wolynn

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Izvajalka progrma goStrenghts za otroke

 

 

Košarica