051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Najbolj težavne so tiste energije – negativni programi, vzorci, misli in čustva, ki se jih ne zavedamo. Kako jih prepoznati?

Nedolgo časa nazaj sem v tujem mediju nekje prebrala (avtorja ni bilo, če ne bi ga navedla): negativna misel – tako močno ste verjeli v njo, da je postala resničnost, pozitivna misel – tako močno ste verjeli v njo, da je postala resničnost.

Višja vibracija … Nizka vibracija

To je zelo preprosto, vendar zelo resnično. Enostavna in globoka resnica, ki nam na koncu usmerja naše celo življenje ali področje življenja – pozitivna misel ali negativna misel. Ljudje se sprašujejo, zakaj jim ne gre, zakaj se jim ne zgodi, zakaj je toliko teže, negativnega v njihovem življenju. Ne razumejo. V samem bistvu pa verjamejo ali negativnemu ali pozitivnemu.

V sliki življenja je vse samo energija. Energija sem jaz, energija ste vi. Višja vibracija je energija, nizka vibracija je energija. Četudi stvari izgledajo in delujejo še tako trdne in materialne, je v resnici vse samo energija. In ker jaz mislim in čutim in ker vi mislite in čutite, ste energija, kajti misel in čustva so v osnovi energija. Iz misli in čustev nastajajo vzorci in načini delovanja, prepričanja. Prav misli in čustva pa so tista, ki peljejo naše življenje in ga usmerjajo. Lahko tudi popolnoma nezavedno in prav tega je največ (nezavednega), zato tudi ne gre – ker vaše življenje usmerjajo nezavedne misli in čustva in če je nezavednih (negativnih, iz nižjega vibracijskega polja) več, ki so potlačena, potem ne gre, počutje je slabo, lahko pride tudi do težav na sami fizični ravni (bolezni, depresije itn.). Že sama beseda „nezavedno“ opiše, zakaj se pravzaprav gre – ne zavedamo se.

Naj vam simbolno ponazorim, kaj se dogaja s čustvi, ki ne tečejo in se ne izrazijo in samodejno plavajo v našem nezavednem: predstavljajte si odtok vode, ki se zamaši? Si predstavljate? Kakšne so posledice, če odtoka ne odmašimo? … razložite si sami. A zelo podobno je z našimi čustvi, če jih ne izrazimo …

Šele, ko misel+čustvo obelodanimo, se lahko začne proces preobrazbe – pot v visoko vibracijo. Misli in čustva so torej energija. Vibracija je energija. Vas in vaše življenje ustvarjajo vaše misli in čustva in ustvarja se vibracija – visoka vibracija ali nizka vibracija, ta privlači – oddajate in pritegnete.

Kako razkriti nizko vibracijo in jo preobraziti v visoko vibracijo?

Nizka vibracija: strah, nemoč, ujetost, jeza, krivda, sram … 3. in4. dimenzije

Visoka vibracija: ljubezen, notranja moč, svoboda, jasnost, mir , enost … 5. dimenzija

Kot sem napisala zgoraj, so najbolj težavne tiste energije, tisti vzorci in negativni programi, ki se jih ne zavedamo. Te smo pridobili v otroštvu ali celo prejšnjem življenju. Vendar ostanimo pri tem življenju danes, torej, otroštvu. Vse, kar smo prejeli v otroštvu se avtomatično zrcali v odraslost. Vse bolečine, vzorci, travme in tudi pozitivne stvari. Kaj bo prevladalo, je odvisno, kaj prevladuje v nezavednem.

Lahko bi rekli, da smo v prvih letih življenja posneli ploščo, ki se predvaja še vsa naslednja leta. Predvajajo se tako vzorci odnosov, doživljanje življenja samega, bolezni, naravnanost itn.

Ko se ta plošča vrti in vrti, brez da bi se vprašali, kaj se to sploh vrti, govorimo o avtopilotskem načinu življenja – naše življenje je na „repeat“. Veliko ljudem to ustreza in se niti ne sprašujejo, samo živijo in kompletno naprej prenašajo na svoje potomce pozitivne in negativne načine delovanja in vzorce, travme itn. Vedno več pa je tistih posameznikov, ki se sprašujejo, kaj se to dogaja in si želijo drugače, lepše, ki se začenjajo zavedati, da obstaja še kaj več in se podajo v raziskovanje, spuščanje, odpuščanje in končno kreacijo nečesa novega, lepšega, ljubečega.

Če dobro pomislite: le kdo si želi biti v strahu, obremenjen s krivdo, jezo, zamero, žalostjo?

Zakaj je zadnji čas za preporod in transformacijo starih vzorcev, travm in nizkih energij?

Ker je v proces izjemne transformacije vstopila tudi naša Mati Zemlja, ki je živ organizem, enako kot smo tudi mi, ljudje. Ta transformacija in pot Zemlje v visoke vibracije pomeni, da se bo Zemlja v naslednjih letih intenzivno očistila vseh starih energij, kompletno. Vstpa namreč in 3. in 4. dimenzije v peto dimenzijo. Lahko ji pomagamo, tako da se osvobajamo starih energij tudi mi. Zemlja bo postala dom visoke vibracije, zato je izjemno pomembno, da se tudi mi ljudje intenzivno očistimo vseh starih energij – nižjih misli, čustev, vzorcev, travm … IN v tem nismo sami. Višje Božanske sile so nam dobesedno podarile podporo, da to v tem deset-letnem obdobju naredimo lažje …

Dobro – došli

VAM LAHKO KAKO POMAGAM?

Vabljeni:

v program Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (DCSWL), ki je bil ustvarjen prav z namenom, da vam pomaga pri transformaciji, preobrazbi otroštva in vzorcev, prepričanj, čustev, misli, ki vas omejujejo na poti do tistega, kar si iz srca želite. Prav tako nudi znanja o delovanju duhovnih zakonov na Zemlji.

v program Čiščenje linij prednikov

na angelski tretma in healing

Mojca Koprivnikar

Certificirana angelska učiteljica in učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper, profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS, vzgojiteljica predšolskih otrok

Košarica