051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Preverite, ali je ZA VAS prišel čas za delo na sebi, osebno rast in spremembo?

Prepričana sem, da vsak izmed nas želi biti ljubljen, srečen, sprejet, svoboden, poln energije, zdrav in v miru. Hkrati pa vem, da je ogromno ljudi (rekla bi, da prevladujejo in vedno več jih je), ki so nezadovoljni, ki se počutijo neljubljene, nesrečne, ujete, utrujene, izčrpane, depresivne, brezvoljne, žalostne, osamljene, prestrašene in še bi lahko naštevala. Želijo si drugače. Želijo si spremembe. Želijo si torej biti srečni.

Vem tudi, da je ogromno ljudi, ki so nezadovoljni, nesrečni in vse, kar sem že opisala, pa v resnici spremembe ne želijo, kajti če bi se jo zares želeli, bi nekaj naredili za to. Nezadovoljstvo je očitno še vedno bolj „udobno“, kot pa odločitev za spremembo. Spet drugi za spremembo nebi naredili ali vložili nič, čakajo, da bo „usoda“ naredila svoje.

Potem imamo posameznike, ki čakajo, da se bodo spremenili drugi (ljudje ali sistem) in spremenil se bo svet. A vendar, edina sprememba se zgodi, ko se spremenimo sami. To je ena in edina rešitev – to je vstop v svojo notranjo moč.

Če čakate, da se bodo spremenili politiki in bo svet potem lepši, in s tem vaš svet, boste čakali do konca. Če čakate, da se spremeni vaš partner, ste verjetno obsojeni na dolgo čakanje. Če čakate, da se bo spremenil sistem, potem se boste načakali.

Edina sprememba ste VI sami, vaši odzivi, vaše dojemanje, vaše misli, čustva, prepričanja. Edino to lahko zares spreminjate. Vse ostalo je popolna iluzija, izguba in potrata vaše lastne energije in morda celo življenja.

Pa vendar časi pred nami prinaša prav to – potrebno bo zavestno stopiti v spremembo.

V resnici je zelo preprosto:

Želite si spremembo. Želite si občutiti ljubezen, srečo, radost. Želite si biti zdravi, živeti v obilju in miru.

Sedaj se vprašanje:

Koliko ste pripravljeni vložiti v spremembo?
Koliko svoje energije?
Koliko svojega časa?
Koliko predanosti in vztrajnosti?
In na koncu, koliko financ?

Ko si boste odgovorili, koliko, boste dobili odgovor na to, koliko spremembe v želeno smer lahko pričakujete v svojem življenju.

Potrebno je dati, če želimo prejeti. To je splošen univerzalni zakon, ki velja na Zemlji, kajti človek je krožno povezan z življenjem in okolico. Kar oddaja in daje, to se mu vrne in to velja prav na vseh področjih.

Kako vedeti ali je čas, da začnem delo na sebi?

Običajno so znaki zelo jasni in tudi glasni. Pa jih ljudje kar ignorirano.

Vprašajte se ali ste zadovoljni? Ste polni energije? Ste dobre volje in srečni? Ali zaupate življenju in veste, da bo vse v redu? Se vaše želje uresničujejo? Delate tisto, kar si želite? Ste v odnosih srečni? Čutite polnost življenja? Verjamete v obilje in da ga lahko imate v svojem življenju? Ste vitalni in polni energije?

Če ste na vse odgovorili DA, potem res ni potrebno delati na sebi. Vaše življenje je super in jadrate na oblaku visoke vibracije. In ste eden izmed redkih srečnežev.

Če je en odgovor ne, potem vsekakor je čas, da začnete ali nadaljujete z delom na sebi. Kajti vse gor opisano je med seboj povezano.

Potrebno je tudi povedati, da v končni fazi ne gre za to, da smo v rožicah in oblakih. Potrebno je realno pogledati, da npr. nezadovoljstvo ne bo kar izginilo in boste celo življenje zadovoljni. Gre za to, da se naučite prepoznavati in upravljati svoja doživljanja, čustva in misli in jih znate tako usmeriti, da bodo delovali za dobro vas. Torej, ne gre za to, da bo vse slabo izginilo, ko boste začeli z delom na sebi. Poanta je, da moč vzamete v svoje roke in znate manevrirati med enim in drugim tako, da vam bo dobro.

VAM LAHKO KAKO POMAGM?

Vabljeni v spremembo s programom osebne in duhovne rasti Transformirajte svoje življenje 

ali

vabljeni k terapiji Notranji otrok

ali na

angelski tretma&healing

Spremljate nas lahko tudi na Facebooku.

Košarica