051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Podedovana družinska travma

Ali je vaše poslanstvo prekiniti vzorce prednikov in razkriti darove prednikov?

Danes že dobro vemo, da otroci (kasneje odrasli) razvijejo podobne (ali enake) čustvene konflikte, kot jih imajo starši in vemo tudi, da se na otroke prenesejo nerazrešeni čustveni vzorci staršev. Ti jih živijo naprej in prenašajo naprej ali pa zgodba pride do svojega konca in zaključka – nekje globoko v sebi veste, da boste vi drugače. Veste, da pravzaprav “morate” drugače, druge izbire ni. Tako čutite in v sebi veste. Kaj sedaj? Kako sedaj? Kaj sploh narediti? Kajti to je pot razpuščanja in razreševanja …

A danes vemo še nekaj, da se tukaj (pri nas in naših starših) ne konča oz. začne. Vemo, da gredo stvari še globlje oz. dlje – čustvena stanja in energije se prenašajo iz generacije v generacijo. To pa zato, ker čas, kot ga poznamo mi, na tej stopnji razvoja zavesti, v resnici ne obstaja. Nerazrešene in skrite stvari, tabuji, travme in zlorabe se prenesejo na naslednjo generacijo in „plavajo“ v prostoru in času. Dokler ne pride nekdo, ki je pripravljen s tem za vedno podelati in ustvariti nekaj novega. Po možnosti lepšega, kar je tudi poanta.

Si ti med njimi? Je to vaše poslanstvo, ki vas na koncu pelje po drugi poti?

Vem, da je čiščenje vzorcev, prepričanj in programov prednikov energijsko izjemno zahtevno „delo“. Včasih se ti zdi, kot da si sam v vsem in da edino ti razumeš, kaj se dogaja. Ostali pa so kot noj, ki tišči glavo v pesek in ne vidijo. In res ne vidijo. A vidiš ti in to je darilo, to je pogumno poslanstvo, ki zahteva notranjo moč, voljo, srčnost in še enkrat pogum. Posamezniki, ki ste prišli tudi s tem poslanstvom, imate v ozadju vso podporo Božanski sil in nikakor niste sami.

Veliko posameznikov (dušic) se je že odločilo, da bo prekinilo mnoge škodljive vzorce in načine delovanja svojih prednikov, mnogi so prišli na Zemljo s tem poslanstvom, mnogo pa se jih bo v prihajajočem obdobju za to odločilo, kajti naslednjih deset let so nam Božanske sile odprle energijske portale, z namenom, da se osvobodimo vzorcev in programov, travm, skritega in nerazrešenega, ki nam preprosto ne služijo več in so zgodba starega sveta in nižjih dimenzij.

Darovi prednikov – ste jih odkrili?

Na drugi strani so nam naši predniki podarili tudi neprecenljive darove in te moramo ohraniti, morda zopet poiskati in jih ponovno oživiti. Moč tega je neprecenljiva. Vas vleče, kot magnet v nekaj, neko delo, neko ustvarjanje, pa sploh ne veste zakaj in od kje, ker v vaši trenutni širši družini tega ni? Morda se je nekdo nekoč, nekaj generacij nazaj s tem ukvarjal, se želel ukvarjati, pa mu ni bilo dovoljeno in sedaj to kliče v obuditev skozi vas, kajti tudi vse neuresničene želje prednikov plavajo v energijski matrici vaše linije prednikov.

Moja zgodba je približno takšna.

Moja primarna družina in širša družina se namreč nikoli ni ukvarjala z zdravilstvom, energijami, še manj z angeli in nadnaravnim, prostora za duhovnost in metafiziko nikoli ni bilo veliko. A kljub temu, je mene od majhnega, kot magnet vleklo v te zadeve in sem prepoznavala že zgodaj darove, ki jih danes delim z vami. Od kje to pri meni, glede na to, da v družini tega ni? Moja linija prednikov pelje v samo Rusijo (moja babica je bila namreč Rusinja), kjer so nadnaravne in metafizične tematike obravnavane in ohranjene zelo drugače, kot pri nas. Tudi moja babica je imela duhovne darove, a jih je bila primorana pri nas skrivati … A kot vedno, resnice ne ne da zakriti ali izbrisati. Nekaj je “skočilo” od nje do mene …vmes pa preskočilo …

Če še iščete svoje darove in talente ali jih že poznate in ne veste, kako jih realizirati in zaživeti, se po odgovore v meditaciji lahko obrnete tudi na prednike.

Tekom procesa, ko se osvobajate od nižjih energij, pa se razkrivanje dogaja samo od sebe.

Bi se poglobili v svoje darove preko prednikov?

Vabljeni na dogodek Čiščenje linij prednikov in odkrivanje darov prednikov, ob podpori angelov

ali

Vabljeni v proces čiščenje s programom Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Košarica