051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

napovedovanje prihodnosti

Napovedovanje prihodnosti ali ozaveščanje vzrokov?

Napovedovanje prihodnosti. Hm. Pogosto me ljudje na srečanjih vprašajo, če jim lahko pogledam v prihodnost oz. kaj angeli pravijo o prihodnosti. Skoraj vedno prejmem tudi to vprašanje.

5D in napovedovanje prihodnosti

Pa bom, kar na začetku povedala, da peta dimenzija in napovedovanje prihodnosti ne gresta najbolje skupaj. Kajti 5D pomeni delovanje iz srca in pomeni, da zaupamo življenju, zaupamo, da nas duša vedno pripelje na pravo mesto, ob pravem času. Pa ne samo to. Ob tem smo seveda aktivni, a sledimo srcu.

Vem in razumem, da si vsi želimo slišati, da se bodo stvari, ki si jih želimo zgodile in kdaj se bodo zgodile. Vem, da je najlepše slišati “to in to se bo zgodilo” brez posebnega truda in vložka. AMPAK. Bolj, ko vstopamo v polje subtilnih, višjih energij, bolj ko ozaveščamo, bolj ko se osvobajamo, manj prihodnosti je determinirane, v naprej “postavljene”, saj postajamo vse bolj sami kreatorji svoje usode in življenjske poti. V okviru dušnih lekcij, ki smo jih prejeli za učenje v tem življenju.

V to smer bo šel tok tudi naprej…

Hkrati je tudi energijsko dogajanje na Zemlji postalo veliko bolj kompleksno, kot je bilo še nekaj let nazaj. Kolektivne energije se izjemno hitro spreminjajo in izjemno težko je napovedovati prihodnost. Predvsem pa je izjemno pomembno, da začnemo delovati iz srca in ne iz ega. V to smer bo šel energijski tok tudi naprej – postati moramo aktivni ustvarjalci svoje življenjske poti. To pa lahko postajamo, ko ozaveščamo stare energije, ki nas pri tem zaustavljajo. Se od njih osvobajamo in imamo vse več svoje notranje moči. Krepi pa se nam tudi povezava z duhovno ravnjo. Zato je pravzaprav edina pot ozaveščanje…

Negotov ego želi vedeti, kaj mu napoveduje prihodnost

Ko deluješ iz srca, pa zaupaš življenju in veš, da ti bo prineslo točno tisto, kar potrebuje tvoja duša v danem trenutku

BOLJ KO ŽIVIŠ IN DELUJEŠ IZ SRCA, manjša (oz. je ni) je potreba po poznavanju prihodnosti in kaj ter kdaj nam prinaša. Ko si v srcu zaupaš življenju 100%.

Torej, želja vedeti, kaj in kdaj nam napoveduje prihodnost prihaja izključno iz negotovega ega. Ego pa je domena 3D in 4D. Pa smo tam. Zakaj so leta nazaj različne vedeževalke lahko napovedale prihodnost in, če je bila vidka zares dobra, je celo zadela? Ker sta bili na Zemlji dominantni 3D in in nižje frekvence 4D. V teh dimenzijah živimo bolj kot ne na avtopilotu, bolj ali manj nezavedno, se ne sprašujemo veliko, pač živimo kot je je… Ne ozaveščamo, ne ukvarjamo se dosti z lepšim svetom in kako bi sebe lahko spremenili, da bi prispevali k lepšemu svetu in za lepši svet prihodnjih generacij, sledimo sistemu in družbenim usmeritvam, brez pomišljanja… V takšnem okviru delovanja je energija prihodnosti določena in zares je enostavno napovedati prihodnost. Ko pa rastemo, pa postajamo vse bolj osvobojeni in odgovorni ter kreatorji svoje poti. Je pa res, da je v našem prostoru, žal, še kar nekaj 3D. A se je v zadnjih dveh letih to precej spremenilo.

Odgovor na vprašanje, kaj mi napoveduje prihodnost?

Koliko ste pripravljeni spustiti stvari, ki vas omejujejo in ozavestiti stare vzorce? Zakaj je to tako pomembno? Najbolj enostavno lahko to pojasnim s prispodobo: Zemlja se posodablja na višje frekvence (5D) in vsi stari načini delovanja (3D, 4D) bodo s časom postajali vse bolj neuporabni in neučinkoviti, povzročali bodo težave. To je približno tako, kot bi najboljši avto želeli voziti s starim motorjem – pač ne gre.

Vem, da je najlepše silšati “to in to se bo zgodilo” brez posebnega truda in vložka. AMPAK. Bolj, ko vstopamo v polje subtilnih, višjih energij, bolj ko ozaveščamo, bolj ko se osvobajamo, manj prihodnosti je determinirane, v naprej “postavljene”, saj postajamo vse bolj sami kreatorji svoje usode in življenjske poti.

LAHKO POMAGAM?

Vabljeni k TRANSPERSONALNI HIPNOTERAPIJI ali K HIPNOZI IN UČENJU SAMOHIPNOZE

Spremljaš me lahko tudi na Facebooku in Instagramu

Te zanima več vsebin?

Stres in hipnoterapija: kako upravljati stres s hipnozo

 

Košarica