051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Tečaj samohipnoze (120 minut)

129,00

Status

Podrobnosti o dogodku

HIPNOZA

Poleg transpersonalne hipnoterapije, se lahko za razreševanje težav odločite tudi samo za hipnozo.

Ali

Učenje samohipnoze za domačo uporabo in samopomoč. V tem primeru vam lahko napišem tudi osebni skript za izpostavljeno težavo in vas vodim vodim skozi proces.

Za učenje samohipnoze se srečamo enkrat.

Za hipnozo pa odvisno od težav in vaših želja (pred začetkom je na voljo 30 – minutni brezplačni pogovor). Enkratno srečanje traja 1,5 ure.

Hipnoza poteka online in v živo. V primeru osebnega srečanja se cena zviša za 10 eur.

O hipnozi in delno hipnoterapiji so nekoč veljali stereotipi, ki pa nikakor niso resnični. Kaj je res? Med terapijo se povežete z vašo čisto esenco in ste v človeku najbolj naravnem stanju, prijetno sproščeni, v stanju te prijetne globoke sproščenosti se vsega zavedate in to stanje lahko KADARKOLI PREKINITE. Prav tako lahko na svojo podzavest vplivate samo vi in na koncu zgolj samo vi odločite in dovolite – terapija je vaša odločitev, hipnoterapevt ali hipnotizer je vodnik skozi to vaše potovanje

Certifikat transpersonalne hipnoterapevtke in za hipnozo sem prejela pri priznanem Inštitutu za transpersonalno hipnoterapijo iz Združenih držav Amerike (Institut for Transpersonal Hypnotherapy), z izjemnimi referencami, ki deluje že od leta 1990. Prav tako sem se izobrazila iz hipnoze.

Transpersonalna hipnoterapija/hipnoza nista primernai za osebe z osebnostnimi ali drugimi duševnimi motnjami.

Informacije: info@mojcakoprivnikar.si/ 051 305 224

Druge vsebine:

Vabljeni tudi na SKUPINSKE TRANSFORMATIVNE DOGODKE

Košarica