051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Kdo je Nadangel Metatron?

Nadangel je eden izmed najbolj mogočnih oz. Najbolj mogočen nadangel med vsemi, ki sodelujejo s planetom Zemlja in ljudmi. Služi Stvarniku in prenaša „navodila“ iz samega Izvora vsem ostalim angelom in nadangelom. Je edini nadangel, ki mu je dovoljeno „pogledati“ neposredno v svetlobo iz Izvora. Metatron je zato tudi kreator svetlobe, ki jo prejemamo v našem univerzumu.

Nadangel Metatron je povezan z Egiptom, Atlantisom in Lemurijo. Že v tistih časih, je prebivalcem pomagal doseči njihov najvišji potencial, kar seveda dela tudi danes – nam ljudem pomaga, da se povežemo z najvišjo zavestjo in z njo tudi delujemo. Zato … ko ste zares pripravljeni na transformacijo ali ste poklicani, da pomagate Zemlji in ljudem, se z vami poveže Nadangel Metatron.

Nadangel Metatron orkestrira masovna zbiranja za najvišje dobro planeta

Nosi najglobljo Božansko Modrost in Božansko znanje. Bil je so-ustvarjalec naše prelepe izvorne Zemlje. Je tudi kreator in nosilec svetlobe in svetlobnih kod v našem Univerzumu, svetlobo na Zemljo prinaša neposredno iz Centralnega sonca in iz Izvora. Usmerja in orkestrira množična povezovanja ljudi za zdravljenje Zemlje, prav tako povezuje ljudi, ki so pripravljeni delovati v najvišje dobro našega planeta, vsega in vseh. Nosi 5D svetlobne kode.

Pomaga pri vstajenju planeta Zemlja in ljudem. Skrbi, da se znajdemo na pravem mestu ob pravem času ter s pravimi ljudmi.

Nadangel Metatron oddaja kvalitete kot so predanost, modrost, disciplina in se bo „oglasil“ ter s svojo prisotnostjo pomagal vsakemu, ki je predan in vztrajen na svoji duhovni poti.

Njegova energija je na frekvenci od zlate do oranžne – kot svetloba sonca.

Njegov twin falme je Seraphina Seraphin, ki skrbi za razvoj 12. čakre – zvezdna vrata. Ta čakra se nahaja približno 30 cm nad vašo glavo in nosi najvišjo frekvenco duhovne energije, ki je človeku dostopna na Zemlji oz. v času fizične inkarnacije. Ta čakra predstavlja vhod do Izvora.

Šele, ko so naše spodnje čakre pripravljene, se ta čakra odpre in lahko začnemo dostopati do čiste Božanske energije in jo kanalizirati skozi čakro dušna zvezda do vseh naslednjih navzdol.

Ko se naša zvezdna vrata aktivirajo to ustvari link do našega dušnega doma (iz kjer prihajamo) in ta povezava skrbi, da prejemamo najboljšo možno energijo, ki jo potrebujemo za naš duhovni razvoj na Zemlji.

Baza Nadangela Metatrona je nad Luxorjem v Egiptu in je za vstajenje Zemlje izrednega pomena.

Sta začutili klic Nadangela Metatrona?

Vabljeni na individualno seanso z mogočnim Nadangelom Metaronom

Vabljeni na Meditacijo: Kdo sem v 5. dimenziji? Meditacija z Nadangelom Metatronom

Košarica