051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Kaj sploh pomeni transformacija (energije) in kako poteka?

Torej, transformacija energije. Kaj je energija? V svoji čisti osnovi je vse energija, ki se nam kaže, kot materialno, fizično, oprijemljivo, pa tudi manj oprijemljivo, kot so misli in čustva npr. Se pravi, naše misli in čustva so energija. Energija je vedno v gibanju, vedno v spremembi. Tako se tudi naše misli in čustva ves čas gibajo in se spreminjajo. To je naraven proces. Težave nastanejo, ker se začnemo upirati (naravnemu) toku energije, ki se naravno spreminja. To se izraža na različne načine, predvsem pa se ne počutimo več dobro, morda imamo duševne težave ali celo zdravstvene (zadnja faza).

Zelo praktično bi lahko rekli, da naše notranje bitje želi spremembo, mi pa se ne “posodobimo” v skladu s tem – ne slišimo našega notranjega bitja, ne zaupamo, strah nas je …

A, ko pride čas za spremembo, je temu modro slediti, kajti sprememba širi obzorja, zavest in nam prinaša novo.

Trenutno je najbolj potrebna sprememba TRANSFORMACIJA stare energije v novo

Kaj to pomeni? Kako poteka transformacija energije?

Že na začetku sem omenila, da je vse v osnovi energija. Energija ste vi. Energija so vaše misli, čustva in energijski naboj (velik) nosijo podzavestna prepričanja in energije, ki jih imamo v podzavesti. Te pravzaprav so najbolj pomembne, saj nam usmerjajo življenje. Vse dokler jih ne ozavestimo in transformiramo.

Ko človek spozna, da je edini lastnik njegove energije on sam, je svoboden, ne glede na okoliščine. Znotraj je nedotakljiv. Sledi sebi. Vodi ga Božanska inteligenca. A takšno spoznanje se lahko rodi zgolj iz srca. Nikakor iz Uma.

Imejmo sedaj v mislih, da smo mi energija in da je vse okoli nas energija. Mi smo edini lastnik in gospodar svoje energije. To je dejstvo. Nihče drug. In zato je vse naša kreacija. Vedno kreiramo mi, nihče drug namesto nas. Nikoli. Govorim seveda za odrasle ljudi. Največja iluzija, ki nam  je bila nekako vsiljena je, da smo mi samo nemočni opazovalci, drugi delajo namesto nas. Resnica je, da si vse vedno skreiramo sami.

Zaradi številnih starih in podzavestnih programov, mentalno-čustvenih vzorcev in prepričanj, se nam zdi, da naše življenje ni v naših rokah. A to, kot sem že napisala, ne drži. Vedno imamo možnost.

In to nam prinaša čas, ki se je že začel rojevati. Možnost izbire. Ali bomo ostali odvisni od sistema, ki nam jemlje moč in mi njemu služimo ali pa bomo končno spoznali, da smo mi kreatorji, da smo gospodarji svoje energije in tako začeli tudi delovati. To pomeni, da delujemo iz srca in iz tega, kar mi v resnici, v duši smo. Da udejanjamo tisto, za kar smo prišli.

Še prej pa je potrebno staro energijo transformirati, jo osvoboditi in se počasi dvigniti na višjo raven.

Kaj torej je transformacija in kako poteka?

Transformacija je preobrazba energije iz ene oblike v drugo. Strah transformiramo v ljubezen. Nemoč transformiramo v moč… Vse to lahko naredimo sami, z ustreznim procesom. Še bolje pa je, če najdemo svetovalca, terapevta, ki vas pri tem, skozi proces vodi. Transformacija je torej energijski proces spreminjanja energije v drugo obliko. Najprej je potrebno vedeti, katero energijo želimo transformirati. Npr. da vidimo, da nam na nekem področju ne gre najbolje in se zatikamo. Tukaj imamo podzavestna negativna prepričanja in programe, ki nas omejujejo, zato je potrebno z opazovanjem (ali ob podpori terapevta, svetovalca) poiskati ta prepričanja oz. energijo. Ko jo prepoznamo, gremo v proces transformacije, ko spuščamo, osvobajamo in končno začnemo ustvarjati zavestno (!), kar si želimo. Proces lahko traja krajši ali daljši čas – odvisno od energije in pa naših želja…

Transformacija energije bo potrebna za večino izmed nas, kajti staro zapuščamo in preprosto nič več staro ne bo delovalo. Iz 3D, v 4D, v 5D. Preprosto, še enkrat, staro vse manj deluje in končno ne bo več delovalo. Sprememba je potrebna. Zemlja se spreminja.

Naj vam to predstavim zelo praktično:

na Zemlji se dogajajo zgodovinske spremembe. Lahko bi rekli, da se v energijskem smislu Zemlja posodablja in dviguje na nove, bolj subtilne, fine frekvence. Dolgo časa trajajoča se, zdaj že, stara era materialnosti in nižjih frekvenc, se zaključuje in rojeva se, torej, nova doba. Skladno s tem, se mora tudi človek posodobiti – pustiti stare programe, vzorce, prepričanja za seboj oz. jih transformirati v nove. Iz uma mora priti v srce. Od osredotočenosti navzven se mora vrniti nazaj k sebi. Iz kaosa v mir. Si predstavljate, da imate star vsega prenasičen računalnik, ki enostavno ni več kompatibilen z novimi programi? Približno tako je z nami in Zemljo.

Kaj so stari programi?

Ti prihajajo predvsem iz polja nižjih energij. Same po sebi niso problematične. Težava postane, ko nas vodijo nižje energije, namesto, da bi ji mi. Vodijo nas, ker jih ne prepoznamo. Ne prepoznamo jih, ker oz. ko smo na avtopilotu. Takrat samo sledimo in delujemo. Torej, stari programi temeljijo na strahu, ločenosti, različnih odvisnostih, krivdi, jezi, zamerah, zmedi, razočaranju, žalosti itd. V njih se zahaklamo, ker imamo nepredelane rane iz otroštva.

Kot sem rekla, da z njimi v osnovi ni nič narobe. Težava postane, ko le-ti vladajo nam, namesto mi njim. Kako to izgleda v praksi? Npr. v sebi čutimo, da je prišel čas, da gremo iz nekega odnosa, ki nas bremeni ali da zapustimo staro službo in se odpravimo na svojo pot. Vklopi se strah „kako bom pa potem preživel-a“, „jaz to ne zmorem“, „kaj bodo pa drugi rekli“, „tako mora biti, ne morem jaz kar nekaj po svoje“, „to je za druge, ki so nekaj posebnega“ itd. Iz odnosa ne odidemo, ker nas je strah, kako bo potem, vklopijo se vsi mehanizmi, kako bomo zdržali samoto ali bomo našli novega partnerja, smo dovolj dobri za nekaj boljšega, si zaslužimo. Morda se tega niti ne zavedamo, vendar v podzavesti programi tečejo. Morda čutimo krivdo ob misli, da bi šli od nekoga, ki ni dober za nas, stran. Vedno, ko se oglasi srce in neka globlja želja, se hkrati dvignejo tudi strahovi, ki nas želijo obvarovati pred najhujšim, neznanim. Takrat je naša naloga, da ne popustimo strahovom, ampak sledimo srcu in zaupamo, da imamo podporo Življenja, saj sledimo srcu.

Stari programi prihajajo iz polja nižjih energij. Neobvladana delujejo proti življenju, nas zaustavljajo, omejujejo. Bistvo pa ni v tem, da jih izbrišemo. Ampak, da jih preobrazimo v višje energije. Kaj to pomeni v praksi? Najprej jih je potrebno seveda prepoznati. Prepoznavamo jih z opazovanjem sebe, svojih misli, svojih čutenj, čutenj v telesu. Meditacija je tukaj orodje, ki vam lahko pomaga. Ko jih vse bolj prepoznavamo, postajamo vse bolj zavestni in budni, naša zavest se širi, pogled in zaznave so vse jasnejše, vse bolj sestavljamo celotno sliko. Sedaj, ko opazimo, prepoznamo, imamo priložnost, da preobrazimo. Npr. opazimo, da imamo misel, ki nam govori, da je nekaj, kar si želimo težko dosegljivo za nas. Aha, sedaj vemo, kaj nas blokira – misel. Za mislijo vedno pride čustvo. Torej, imamo misel in čustvo skupaj. Lahko, da je tukaj tudi prepričanje, da nismo dovolj dobri. Spet nas zaustavlja, da ne gremo korak naprej. Ok. Sedaj smo vse to prepoznali. Zdaj pa sledi notranje delo na sebi. To je malce bolj zahteven proces, zato vsekakor priporočam, da se ga lotite ob podpori usposobljene osebe. Tudi pri nas imamo krasne programe za delo na sebi. Eden je Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper, pri drugem pa se usmerjeno dela na družinskih vzorcih in karmi.

Za začetek lahko poskusite in, sedaj ko ste prepoznali misli, ki vas omejujejo, napišete takšne misli, ki vas podpirajo in najbolj pomembno je, da tudi začutite to misel in ustvarite novo prepričanje o sebi. Prej ste mislili, da niste bili dovolj dobri in ste nekje v sebi to tudi tako čutili. Zdaj pa v meditaciji in globokem sproščenem stanju si povejte, da ste čudovita oseba, da je to dejstvo in ker ste krasni, ste dovolj dobri in zato je čas, da se vaše življenje začne obilno polniti z ljubeznijo.

Kaj je nova doba?

Novo dobo povezujemo s peto dimenzijo. To je fina Božanska mreža energije. Višje energije. V trenutni fazi je torej pomembna transformacija starih energij v nove. Proces sem delno opisala zgoraj. V samem bistvu gremo iz uma v srce. Od usmerjenosti navzven, nazaj k sebi. Od odvisnosti v neodvisnost. Iz strahu v ljubezen. Poanta je torej transformacija energije. Več v tem programu za transformacijo.

Nova doba v vsej svoji svetlobi prinaša povezanost, enost, mir, ljubezen.

Človek se bo prebudil iz dolgoletnega sna in se postopoma začel odpirati Resnici, kdo pravzaprav je …

Naj ponovno zaključim z zgornjo mislijo: Ko človek spozna, da je edini lastnik njegove energije on sam, je svoboden, ne glede na okoliščine. Znotraj je nedotakljiv. Sledi sebi. Vodi ga Božanska inteligenca. A takšno spoznanje se lahko rodi zgolj iz srca.

Te zanima več o peti dimenziji in novi dobi?

Vabljen-a v objem angelov in nadangelov in drugih bitji luči na Individualnem angelskem tretmaju.

ALI

Vabljen – a na eno-mesečni skupinski program Transformirajte svoje življenje na višjo raven (Program iz Šole Diane Cooper). Več TUKAJ. Začnemo 3.12.

Mojca Koprivnikar

Certificirana angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Inherited Family Trauma (Podedovana družinska travma) po Mark Wolynn

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Izvajalka progrma goStrenghts za otroke

Košarica