051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Angel varuh – kdo je in kakšna je njegova vloga?

Angel varuh

Ali je angel varuh vedno z menoj? Kakšna je vloga angela varuha? Je angel varuh lahko ljubljena preminula oseba? Je moj angela varuh lahko nadangel Mihael ali nadangel Rafael? Kakšna je razlika med duhovnimi vodniki in angelom varuhom? To so vprašanja, ki jih prejmem na angelskih seansah.

Angel varuh je angel, ki je dodeljen samo vam. Vaš angel varuh ne more biti nadangel Mihael, lahko pa je vaš angel varuh iz njegovega modrega žarka. Duhovni vodniki so drugačna energija, kot angel varuh. Se menjajo. Duhovni vodnik je z vami lahko zelo kratek čas, npr. ko izvajate kakšen poseben projekt, greste skozi določeno energijsko zdravljenje itd. Duhovni vodnik je lahko tudi kdo iz vašega prejšnjega življenja. Oblik duhovnih vodnikov je veliko. Angel varuh pa eden in edini. Vaš. Vedno z vami v tem življenju.

Angel varuh ne more biti preminula oseba, čeprav vam tudi ta, iz duhovne dimenzije, pomaga.

Čisto vsak posameznik ima svojega ANGELA VARUHA, ki vas varuje in skrbi za vas. Angel varuh je vaš najbolj zvesti “prijatelj”, zaveznik in nevidni sopotnik, ki je z vami 24 ur/dan, sleherni trenutek, sleherno sekundo dneva. Nikoli vas ne zapusti ali odide. Z vami je, ko ste srečni in z vami je, ko ste žalostni oz. greste čez težko življenjsko obdobje. Z vami je vse od rojstva naprej in je dodeljen samo vam. Vaš angel varuh hrani in nosi božanski nart vašega življenja, za katerega ste se dogovorili še preden ste se rodili.

Vseskozi vas vodi in vam šepeta, prinaša in prenaša sporočila. Pomaga vam, da hodite po vaši dušni poti. Prav tako vam vaš angel varuh in duhovni vodniki pomagajo pri različnih pomembnih srečanjih in povezovanjih z ljudmi. Ko je čas, da spoznate partnerja ali prijatelja ali pomembno osebo v vašem življenju, bo angel varuh organiziral in orkestriral dogodke in sinhronosti

Mnogim ljudem se je življenje popolnoma spremenilo, ko so se začeli povezovati in komunicirati s svojim angelom varuhom. Odpirati so se jim začele številne poti in priložnosti, ki so se jih od nekdaj želeli … Okrepila se jim je intuicija, zaupanje in življenje je dobilo višji smisel …

Mene osebno je moj angel varuh svojimi glasnimi in vztrajnimi sporočili in usmerjanjem pripeljal do mojega dušnega poslanstva, ki sem se mu, kar dolgo časa upirala. Se mi zdi, da se včasih prijemal že za glavo     A ko sem se prepustila vodstvu, se je zares življenje, kot sem si ga od nekdaj želela, začelo. Vse do tedaj je bil le približek življenja – služenje sistemu, ki moji duši niti najmanj ni bilo po godu. Za konec dodajam, da VEDITE, DA KO SE ODLOČITE STOPITI NA DUŠNO POT, IMATE PRI TEM VSO PODPORO BOŽANSKIH SIL IN VAŠ ANGEL VARUH VAM LAHKO POMAGA PRI VSAKEM KORKU – POTREBNO JE Z NJIM LE ODPRETI POVEZAVO IN ZAUPATI VODSTVU …

O angelu varuhu pripovedujem na posebnih individualnih seansah Spoznaj angela varuha, kjer vas skozi energijski proces vodim, da se z njim povežete.

Več o seansi z angelom varuhom si preberite TUKAJ

VODIM:

Mojca Koprivnikar

Certificirana angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Inherited Family Trauma (Podedovana družinska travma) po Mark Wolynn

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Spremljaš me lahko tudi na Facebooku in Instagramu

Košarica