051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Spuščanje stare energije in aktivacija NOVEGA

Krasen rek pravi, da je norost delati vedno znova iste stvari in pričakovati drugačne rezultate. Pa vendar, je prav to tista past, v katero se znova in znova še vedno ujamemo. Želimo si spremembe, želimo si drugače, a naše življenje teče enako. Rešitev je na videz preprosta: če želiš spremembe, razmišljaj in deluj drugače, na novo in sprememba bo prišla. Tudi narava energije je takšna, da vedno strmi k gibanju – energija mora teči.

Težave se začnejo pojavljati, ko se nakopiči preveč stare, neprečiščene energije. Takrat tudi življenje ne teče več, kot mora. Pojavljati se začnejo, torej, težave. Potrebno je spustiti in prečistiti. Najbolj temeljna osnova je: če želimo narediti korak naprej v svojem življenju, je potrebno najprej spustiti staro. Le tako naredimo prostor za novo in temu tudi odpremo vrata ter povabimo, da NOVO vstopi.

Kaj pomeni spustiti staro?

To je za vsakega posameznika pravzaprav drugače. Za nekoga to pomeni, da mora spustiti in spremeniti stare čustveno-miselne vzorce, družinske vzorce, za drugega pomeni, da mora spustiti osebo, odnos, za tretjega službo ali samo menjati položaj v službi, za nekoga lahko pomeni kompletno vse – obrniti življenje na glavo in začeti znova.

Vsekakor pa, ko pride čas za spremembo, je temu modro slediti in se ne upirati, kajti sprememba v končni fazi prinaša novo in na koncu tudi lepe stvari.

Trenutno smo v obdobju, ko se na veliko spuščajo stare stvari in nikakor se ni dobro upirati. Če vaša duša kliče, pojdite in prisluhnite. Vaša duša vas vedno vodi, kot je to v skladu z Vašim višjim dobrim. Upiranje spremembi prinese negativno energijo in še več le-te. Tega pa si nihče ne želi, mar ne? Tudi pritiski, ki jih doživljamo v tem času nosijo potencial spremembe – večji kot je pritisk, večji je potencial za spuščanje strahov in negativnih čustev in bolj kot spuščamo, več notranje moči imamo in s tem svobode. Edino strah je ovira na poti do svobode. Mnogi bodo v tem času končno zbrali pogum in moč, spustili staro ter šli svojim srčnim željam na proti. Mnogi pa bodo še v večjem strahu, ne bodo upali spustiti, zaradi starih vzorec “kako pa bom”, “kaj pa bo potem”, “tako mora biti” itn. Žal je to tudi počasna pot v apatijo, odtujenost od sebe itn. Težko verjamem, da bo v naslednjih treh do petih letih možna vmesna pot … Menim, da se bo potrebno odločiti in aktivno delovati v eni smeri. Torej, slediti srcu in duši, svobodno ustvarjati ali slediti egu in sistemu, biti odvisen.

Aktivirati novo …

Svet se spreminja, rojeva se 5D svet, frekvenca je že na voljo in se z njo že lahko uskladimo. A staro spustiti je ključno. Kaj spuščanje starega pomeni za vas, ni nuno enako temu, kar pomeni za vašega partnerja, prijatelja itn. Potrebno je individualno pogledati. Včasih je dovolj spustiti nekaj starih vzorcev in načinov delovanja in se sestavljanka, kar sama od sebe začne sestavljati. Včasih je potrebno samo reči “ne hvala” in iti naprej. Včasih je potrebno globlje delo. Ni enega pravila. Skupno vsem je, da v sebi prebudimo tisto brezpogojno ljubezen, ki teče od srca do srca in nas povezuje v enost. Ko ljubezen teče po naših meridianih in žilah, se nam začne odpirati povsem nov svet … kot bi se odprla Pandorina skrinjica … rodijo se navdihi, ideje, zjasni se pot do tja … Energija teče … Vendar, če strahu dajemo večjo moč, kot ljubezni, potem je težje … tukaj pride v igro spuščanje starega. In povem vam, ko se enkrat podamo na to pot, življenje postane lažje – predvsem pa se sprašujemo, zakaj smo toliko časa čakali in stali na mestu, zakaj si nismo upali… Celo malce nam je lahko žal, da nismo že prej naredili koraka … In prav ZDAJ je tisti čas, da staro odvržemo in se podamo v NOVO. Energije in čas nas podpirajo, kot še nikoli do sedaj. Koraki, ki jih boste danes naredili v smeri tistega, kar si iz srca želite, bodo obrodili dragocene darove, ki bodo polepšali vaše življenje.

Zato …

Vabljeni na meditativno mini delavnico Spuščanje starega in aktivacija novega z angeli in nadangeli

Na srečanju nam bodo angeli in nadangeli pomagali, da bomo “staro” v svojem življenju najprej pogledali iz višje perspektive, poskusili prepoznati, kaj nas je staro naučilo in kaj iz tega lahko potegnemo ven, pogledali bomo, kaj je potrebno spustiti ZDAJ in bomo spuščali in se premaknili naprej v NOVO.

Na dogodku bomo poklicali in povabili novo energijo in se z njo uskladili ob podpori angelov. Nadangeli nam bodo pomagali spustiti stare vezi, vzorce, jih prečistili in nam predali sporočila, kako ustvariti novo, ki je usklajeno z Višjo inteligenco. Delali bomo z različnimi nadangeli in angeli.

Da bi zares lahko vstopili v novo, je dobro vedeti, kaj si želimo, dobro je imeti smer. Če je nimamo, nas energije “premetavajo” sem in tja. Na dogodku bomo zato veliko delali tudi na prizemljevanju in pogledali, kako se uskladiti z novimi energijami na konkreten in prizemljen način.

KDAJ? 2.12.2021, OD 18. DO 20. URE (PREKO SPLETA)

Več o dogodku TUKAJ.

Košarica