051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Čakre: Kaj pomeni aktivacija 12. čaker? Zakaj 12. čaker? Kako je 12. čaker povezano s peto dimenzijo?

Čakre so energijski centri povezani z našo avro in tudi fizičnim telesom. Videti so kot vrteči se diski, vrtinci energije. Če je človek v ravnovesju in se počuti dobro, je zdrav, pozitivno naravnan, lahkoten, so ti vrtinci energije videti kot svetloba. To pomeni, da čakre delujejo pravilno, se vrtijo enakomerno in imajo jasno žarečo barvo. V nasprotnem, če se oseba slabo počuti in ima energijske blokade, zastoje, so videti kot temne goste energije. Enostavno bi lahko rekli, da čakre delujejo kot nekakšne črpalke ali ventili, ki uravnavajo pretok energije. Neposredno so povezane z našimi mislimi, čustvi, občutki, izkušnjami itn. So neločljivo povezane z našim fizičnim telesom – vse, kar se dogaja na energijski ravni, ravni čaker, se bo slej ali prej izrazilo na telesu oz. na našem fizičnem počutju. Vsaka čakra ima svojo barvo, obliko, simbol.

Ko duhovno in osebnostno rastemo ter spreminjamo naše misli, čustva (radi rečemo, da delamo na sebi) se naša zavest širi in rastemo, napredujemo. Vzporedno in skladno s tem se razvijajo tudi naše čakre, kajti vse je med seboj neločljivo povezano. 12. čaker pomeni naslednjo stopnjo v evoluciji človeka. Vse bolj in bolj se spominjamo, kdo pravzaprav zares smo.

Kaj pa sedem čaker?

Tukaj naj najprej omenim dimenzije. Tretjo, četrto in peto dimenzijo. Kot sem že velikokrat povedala, dimenzije predstavljajo raven našega zavedanja in zavesti. Ko pripovedujem o dimenzijah, rada ponudim primerjavo s stolpnico – višje kot smo, širiš je naš razgled – podobno je z dimenzijami – v tretji dimenziji je naše razumevanje življenja, Univerzuma in nas samih v tem okviru omejeno in ozko, v četrti dimenziji je že več širine, medtem, ko peta dimenzija in višje že prinašajo izjemna znanja, modrosti in globoko zavedanje ter širitev zavesti.

Sedem čaker je torej povezano predvsem z življenjem v tretji in četrti dimenziji – matrici ujetosti, usmerjenosti navzven.

Ko svojo vibracijo začnemo dvigovati in s tem širiti zavest vse do pete dimenzije, počasi začenjamo aktivirati višje božanske čakre, ki nam pomagajo, da se tesneje in bolj čisto, pretočno povežemo z Izvorom/Stvarnikom, ki postane naš edini vir preko katerega se povezujemo (v 3D in 4D denimo so naš vir drugi ljudje in zato iščemo zunaj sebe, kjer seveda nikoli zares ne najdemo, saj je resnično tisto pravo, neskončno in nikoli minljivo znotraj nas – Božansko). Vse bolj smo povezani z Božanskim v nas in zunaj. Po mojem razumevanju lahko v peto dimenzijo stopijo posamezniki s prebujenimi 12. čakrami. v peti dimenziji namreč delujemo le iz prostora brezpogojne ljubezni in enosti, v harmoniji in sodelovanju z okolico. Spoštujemo in častimo vse življenje na planetu. In za takšno raven delovanja, je potrebno spustiti nižje energije in se prečistiti tako energijsko, kot fizično.

12. čaker

12. čaker je torej naslednji korak v evoluciji človeštva in ta korak delamo sedaj. Pomeni tudi spreminjanje naše sestave telesa v kristalinsko, ki je precej bolj fina, subtilna, kot so same energije pete dimenzije, ki so prosojne – skozi njih se vse vidi.

To je korak dolg približno naslednjih deset let. In tukaj nismo z nami. Pomagajo nam številna bitja svetlobe, angeli, samorogi, duhovni vodniki …

Poglejmo vseh 12. čaker in kateri nadangeli skrbijo za razvoj čakre:

Čakra zemeljska zvezda – Nadangel Sandalfon – čakra na peti dimenziji je srebrno-bela barva

Korenska čakra – Nadangel Gabriel – čakra na peti dimenziji dobi platinasto barvo

Sakralna čakra – Nadangel Gabriel – čakra na peti dimenziji dobi rožnato barvo

Popkovna čakra – Nadangel Gabriel – čakra na peti dimenziji ima nežno oranžno barvo

Solarni pleksus – Nadangel Uriel – čakra na peti dimenziji dobi zlato-rumeno-mavrično barvo

Srčna čakra – Nadangel Chamuel – čakra na peti dimenziji dobi belo barvo

Grlena čakra – Nadangel Mihael – čakra na peti dimenziji dobi kristalno modro barvo

Tretje oko – Nadangel Rafael – čakra na 5D dobi prosojno kristalno barvo

Kronska čakra – Nadangel Jofiel – čakra na 5D je kristalinska

Kavzalna čakra – Nadangel Christiel – kristalinse energije na 5D

Dušna zvezda –  Nadangel Zadkiel – magenta barva

Zvezdna vrata – Nadangel Metatron

STE PRIPRAVLJENI NA 5D POLET?

Vabljeni na Aktivacijo 12. čaker z angeli.

Za več informacij kliknite TUKAJ.

Mojca Koprivnikar, certificirana angelska učiteljica in učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (DCSWL)

VIR vsebine: https://dianacooper.com/

 

 

 

Košarica