051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Ste utrujeni, brez volje in fokusa, se ne premaknete naprej? Kako si pomagati? (+VODENA MEDITACIJA)

Vse našteto je v tem obdobju in situaciji, v kateri smo zelo pogosto. Negativne novice, čakanje, da bo bolje (kdaj bo bolje), zmedene informacije, negotovost itn. Vse to so stvari, ki vaš fokus lahko odnesejo stran od tistega, kar je zares pomembno – vas samih. Kar naenkrat je vaša pozornost „ujeta“ in vam pravzaprav jemlje energijo. Ker so novice vse prej kot spodbudne in pozitivne, človek seveda hitro lahko postane brez volje, utrujen in nemočen.

A kljub vsemu je dobra novica ta, da imate vedno možnost, da svoj fokus usmerite v nekaj, kar je za vas spodbujajoče in vas navdaja z upanjem. Da delate na sebi in iščete načine za osebno in duhovno rast. Predvsem pa, da fokus usmerite na sebe in si prisluhnete ter vse moči, do zadnjega atoma usmerite v to, da se dvigujete oz. da dvigujete svojo vibracijo. To še posebno velja za vse tiste, ki ste bolj senzibilni, empatični in hitro na sebe prevzamete kakšne tuje energije.

Ker se iz kolektivne zavesti in pri vsakem posamezniku dvigajo nerazrešene in nižje energije, je še posebno pomembno, da iščete načine, da svoje energijsko polje redno čistite in po potrebi tudi režete energijske vezi.

A vse to so seveda pomagala na kratek rok, hkrati je potrebno zavestno opazovati sebe, svoje misli, čustva in tista neprijetna, omejujoča, nižjih energij tudi transformirati na ustrezen način. Tega je seveda potrebno poiskati – kaj in kako vam zares ustreza? Kar ustreza nekomu, ni rečeno, da bo tudi vam.

Kako si lahko sami pomagate?

  • redno čistite svoje energijsko polje in režite vezi, ki imajo nižjo vibracijo
  • berite navdihujoče knjige in zgodbe
  • redno meditirajte in opazujte svoje misli – negativne zapišite na papir in poleg njih dopišite pozitivne ter pozitivne vsak dan ponavljajte
  • zavestno usmerjate svoj fokus v tisto, kar si vi želite (za to je včasih potrebno veliko volje in notranje moči, a uspe lahko vsakemu)
  • začnite pisati dnevnik hvaležnosti in vsak večer pred spanjem napišite zakaj vse ste hvaležni
  • ostale stvari: redno hodite v naravo in opazujte čarobnosti v naravi (menjava letnih časov, mogočnost dreves, lepoto cvetlic itn.), uživajte čim bolj zdravo hrano – blagoslovite hrano na krožniku, gibajte se …

Spodaj prilagam še krajšo meditacijo (avdio posnetek) za čiščenje energijskega polja. Ta meditacija je eden izmed načinov, kako si hipno lahko pomagate. Izvajajte jo, kar se da redno in večkrat.

VAM LAHKO KAKO POMAGAM?

Vabljeni v živo ali online v:

Individualni program Transformirajte svoje življenje (3-dnevni, 1-mesečni, 3-mesečni, 6-mesečni). Za več informacij kliknite TUKAJ.

Individualne angelske tretmaje & Healinge za razrešitev situacije. Kliknite TUKAJ

POVEZAVA DO MEDITACIJE ZA ČIŠČENJE ENERGIJSKEGA POLJA – ZA OGLED KLIKNITE TUKAJ

ALI SI ZAVRTITE AVDIO POSNETEK SPODAJ

 

Košarica