051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

samohipnoza

Samohipnoza – s samohipnozo skozi težke čase

Samohipnoza – s samohipnozo skozi težke čase

Na zunanje okoliščine ne moremo prav veliko vplivati, lahko pa vplivamo predvsem na sebe in obvladujemo svoje misli in čustvena stanja. Za to sta nam dana dva krasna načina, ki se imenujeta samohipnoza in meditacija. S samohipnozo aktivno delujemo na sebe in če je pravilno izvedena tudi na podzavest, kjer „domuje“ večino razlogov za naše (pozitivne ali negativne) odzive. Z meditacijo pa se urimo v opazovanju (svojih misli, čustev, odzivov) in biti prisotni v sedanjem trenutku, ki je edini resničen in, če smo dovolj močno prisotni v tukaj in zdaj, lahko postopoma, z vztrajnostjo zavestno živimo tako kot si želimo (obvladujemo misli, čustva).

Na tokratnem srečanju bomo spoznali, kako deluje samohipnoza in, torej, kako se samohipnotizirati za boljše počutje in obvladovanje misli, čustev, tesnobe in strahov, omejujočih odzivov ter kako se s pomočjo samo-hipnoze postopoma lahko naravnamo na življenje, kot si ga želimo (bodisi na področju dela, odnosov itn.). Predvsem pa, kako nam lahko pomaga skozi težke čase.

Ker je meditacija priporočljiva pred izvajanjem samohipnoze, se bomo poglobili tudi v meditacijo ter tudi, kako nam lahko le-ta pomaga v bolj „kritičnih“ trenutkih.

Okvirna vsebina srečanj:

spoznavanje samohipnoze in učenje samohipnoze
kaj je potrebno upoštevati z izvajanje samohipnoze
pisanje skripta za samohipnozo
voden globoko-sprostitveni proces (vodim jaz) za konkreten prikaz
meditacije in vizualizacije
razno…

Srečali se bomo 2-krat.

Prvo srečanje bo delno teoretično, delno praktično (seveda bomo tudi že meditirali), drugo praktično. Vodeni boste tudi skozi proces, da ga bi lahko prej občutili skozi lastno izkušnjo. Skozi srečanja boste prejeli vse informacije, kako izvajati samohipnozo doma, s preprostimi, a učinkovitimi meditativnimi tehnikami, ki vam lahko pomagajo ob rednem prakticiranju.

Delavnica je za osebno delo na sebi in namenjena za pridobivanje znanj za svoje delavnice ali terapije, saj se dela po certificiranih programih.

KDAJ?

v torek, 8.11.2022 od 18h (od 1,5 ure do 2 uri)
v četrtek, 10.11.2022 od 18h do 20h (od 1,5 ure do 2 uri)

KJE? Preko spleta

CENA: 40 eur

DARILO!
Udeleženci boste imeli možnost unovčiti 40% popust na transpersonalno hipnoterapijo – popust bo veljal do konca leta 2022.

PRIJAVE NA: info@mojcakoprivnikar.si ali TUKAJ

Spremljaš me lahko tudi na Facebooku in Instagramu

TE ZANIMA VEČ VSEBINE?

Ali so na delu potlačena čustva? Znak št. 1: „Nikamor se ne premaknem v življenju“

 

Košarica