Zadnje

051/ 305-224

Akcija

Energijsko čiščenje linij prednikov – celosten program

168,00

Status

Podrobnosti o dogodku

“Ti si tisti, ki sta ga tvoji liniji prednikov čakali.”

Naključji ni. Družna, v katero ste se rodili je bilo natančno izbrana, še pred vašim rojstvom, z vsemi lekcijami in poslanstvom, ki ga imate.

Danes že sodobna epigenetika dokazuje, da se nerazrešene travme, zlorabe in različni strahovi, neizražene bolečine, tabuji ter družinski čustveno-mentalni vzorci prenašajo iz roda v rod, iz generacije v generacijo in te „plavajo“ v prostoru in času. Dokler se ne rodi nekdo in se odloči, da bo boleče in skrite teme razrešil ter družinsko linijo osvobodil energijske teže. Nekdo, ki je pripravljen s tem za vedno podelati in ustvariti nekaj novega, lepšega, kar je tudi poanta. Začne se energijsko čiščenje linij prednikov. To je pogumna naloga in pogostokrat ne prav enostavna. A čas pred nami nas energijsko intenzivno podpira, da razrešimo mnoge disfunkcionalne družinske vzorce, travme, strahove itn.

Nepojasnjeni strahovi, tesnobe, ponavljajoče se neprijetna/negativna doživljanja, ki pogosto nimajo prave (logične in jasne) osnove, zmeda, ki se zdi se, kot da smo v megli, v življenju, želimo si nekaj, pa se stvari odvijajo popolnoma drugače, preslikava določenih ravnanj in reagiranj, ki nas ovirajo in omejujejo, odzivanja in ravnanja enako, kot so ravnali naši starši, konflikti med člani družine in ravnanja članov družine, ki nimajo jasne osnove, vračanje nazaj k prednikom – energijsko nas vleče nazaj, pa nam to ni prijetno, ponavljajoči se odnosi z specifično naravnanostjo (npr. vsi moški so isti, nezaupanja vredni, vse ženske so iste – posploševanje, ki je v bistvu vzorec, ki v življenje pritegne točno določen tip človeka, ki “potrdi” naše prepričanje, vzorec) in še in še bi lahko naštevala.

A predniki so nam podarili tudi neprecenljive darove

Ali čutite, da je vaše poslanstvo tudi prekiniti določene družinske vzorce in odkriti neprecenljive darove?

Iz izkušenj vem, da je čiščenje vzorcev, prepričanj in programov prednikov energijsko izjemno zahtevno „delo“. Lahko bi rekla, da sem doktorirala iz tega. Včasih se ti zdi, kot da si sam v vsem in da edino ti razumeš, kaj se dogaja. Ostali pa so kot noj, ki tiščijo glavo v pesek in ne vidijo. In res ne vidijo. A vidite vi in to je darilo, to je pogumno poslanstvo, ki zahteva notranjo moč, voljo, srčnost in še enkrat pogum. Posamezniki, ki ste prišli tudi s tem poslanstvom, imate v ozadju vso podporo Božanski sil in nikakor niste sami.

Najprej je čiščenje in predelovanje, potem pridejo nagrade in razkrivanje neprecenljivih darov in talentov.

Če ste začutili, da je prišel čas …

Vabljeni v program individualnega celostnega energijskega dela Energijsko čiščenje linije prednikov

3-mesečni program, ki je zastavljen kot intenzivno individualno energijsko-terapevtsko delo. Prilagojen za individualno delo.

V programu je predvidenih 12 srečanj – srečanja potekajo vsak teden 1krat po dve uri, preko spleta. Med srečanji prejemate naloge in vaje, ki so vezane specifično na temo čiščenja linij prednikov.

Cena posameznega srečanja je 60 eur, v kolikor se odločite za plačilo štirih srečanj v naprej (240 eur), v kolikor plačujete sproti, je cena posameznega srečanja 70 eur. Možno se je dogovoriti za plačilo na obroke. Za potrditev se šteje prvi obrok plačila.

Za več informacij o samem programu in možnostih plačila nas kontaktirajte: 051 305 224 ali lalunaangelacademy@gmail.com

Vas zanimajo drugi naši programi? Kliknite TUKAJ

Mojca Koprivnikar

Certificirana angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Izvajalka progrma goStrenghts za otroke