051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Meditacija za začetnike

Meditacija za začetnike

Meditacija za začetnike in tudi bolj napredne.

Pogostokrat se nam zgodi, ko želimo začeti meditirati, da sploh ne vemo, kje in kako začeti, čeprav je na videz zelo preprosto. Sprašujemo se, ali je dovolj, da se udobno namestimo, zapremo oči in že meditiramo ali moramo “početi” še kaj drugega zraven. Misli nam frčijo in ne vemo, ali zares meditiramo. Začnemo lahko s t.i. meditacijo za začetnike.

Morda pa ne najdemo prave motivacije, volje, in časa, da bi začeli ali vztrajali. Pogosto začnemo in odnehamo ali nismo dosledni. Dejstvo pa je, da se učinki meditacije poznajo ob redni in dolgotrajni praksi. Zato so vam pri nas na voljo individualne vodene meditacije za posameznike po meri – ustvarjene za vas, glede na raven znanja, želje in namen. Tudi meditacije za začetnike.

Iz udobja vašega doma. S podporo. Ena na ena.

Ker je skupaj lažje.

Individualne vodene meditacije po meri za posameznike

…so prav to, kar pravi opis – glede na vaše želje, raven znanja, trenutno počutje in namero pripravim vodeno meditacijo ali programe meditacije in vas skozi njih tudi vodim. Lahko gre torej za eno meditacijo, ki jo večkrat ponavljamo ali program različnih meditaciji – glede na namero…

Zelo primerno za tiste, ki se z meditacijo srečujete prvič.

Pred samo izvedbo se srečamo na uvodnem pogovoru, kjer se pogovorimo glede na vaše želje, kakšno meditacijo bi želeli in s kakšnim namenom. Seveda vam pri tem tudi svetujem.

Meditacijo sicer lahko prejmete tudi v obliki avdio posnetka in jo kasneje ponavljate sami, vendar je bolj smiselno in učinkovito, če se srečujemo ena na ena.

Za več informacij in cene nas kontaktirajte na: info@mojcakoprivnikar.si

Košarica