051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Kako vam angeli pomagajo pri odkrivanju vaših darov in poslanstva?

V resnici je vse, kar potrebujemo, kar si želimo, po čemer hrepenimo in kako do „tja“ že v nas. Angeli, angel varuh in bitja svetlobe ter duhovni vodniki, ki delajo z vami, nosijo ključe do do vaših darov, kajti v vsakemu izmed nas je zapis o tem. V našem srcu, v dnk-a. Ta zapis nosi vse informacije o tem, kakšno je vaše poslanstvo in kako ga uresničiti. Kakšne korake je potrebno narediti in kako izpeljati pot do “tja”. Ampak v resnici je že vse TUKAJ. V vas in z vami. Vse, kar je potrebno storiti je, da se tega spomnite, obudite, prebudite. ZDAJ je nepreklicno napočil čas, da se začnete vračati k sebi in k svojim notranjim darovom in potencialom.

Veliko ljudi me sprašuje, kako naj najdejo svoje poslanstvo. Do takšnih informacij najlažje pridemo, ko se povežemo s svojim Višjim jazom, Višjim vodstvom, angeli, tudi s svojim angelom varuhom.

Te zanima več? Bi se podal-a na pot raziskovanja svojih darov in se povezala z angeli, duhovnimi vodniki in drugimi bitji svetlobe?

Vabljen-a na individualno angelsko seanso, na seanso Spoznaj svojega angela varuha ali na individualna svetovanja Transformirajte svoje življenje, kjer delamo po programu iz Šole Diane Cooper.

Če si želiš globlje delati na sebi in se osvoboditi družinskih vzorcev, pa vabljen-a v proces Podedovana družinska travma.

Mojca Koprivnikar

Certificirana angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Inherited Family Trauma (Podedovana družinska travma) po Mark Wolynn

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Košarica