051/ 305-224/ info@mojcakoprivnikar.si

Kako prepoznavati prisotnost nižjih energij in vzorec, ki ga je potrebno predelati?

Najprej želim razjasniti, kaj pomenijo nižje energije. To so torej vse tiste energije, ki nas na nek način vlečejo dol, nas otežujejo, obremenjujejo, zaradi njih se počutimo ujete, nemočne, brezvoljne, izčrpane, zaradi njih ne vidimo širše slike. So kot vrtinec, ki te povleče in se zdi, da ni izhoda. Pa je!

Odnosi, ki delujejo iz nižjih energij, si medsebojno jemljejo in kradejo energijo drug drugemu. To so popolnoma odvisni donosi in v takšnih odnosih kronično primanjkuje prave ljubezni in topline.

To so energije strahu, nemoči, krivde, jeze, razočaranja, tudi žalosti, osamljenosti, depresija, zamere in še kaj bi se našlo. Kažejo se kot skrite ali odkrite zavrnitve, zanemarjanja, zapuščanja, izsiljevanja, ustrahovanja, zbujanja občutkov krivde (dolžnost-krivda), poniževanja itn. Ti odnosi in posamezniki izhajajo iz negativnih čustev, misli in prepričanj ter vzorcev in načinov delovanja. Nekateri jih imenujejo tudi negativni programi.

Njihova značilnost je, da delujejo proti življenju in vam jemljejo življenjsko energijo in vitalnost. Človeka izčrpavajo in slej ali prej, če nekaj ne spremenimo, nam odvzamejo toliko življenjske energije, da na koncu zbolimo.

Na drugi strani so seveda višje energije. VEDNO NA VOLJO, VEDNO DOSEDGLJIVE – le odločiti se moramo za njih, enako kot smo se nekoč davno (verjetno podzavestno in avtomatično) za nižje. To so energije radosti, ljubezni, notranjega miru, zadovoljstva, svobode, spoštovanja, empatije itn. To so lahkotne energije, ki nas dvigujejo in nam vzbujajo zaupanje in vlivajo življenjsko energijo. Počutimo se vitalni in zdravi smo. Odnosi, ki temeljijo na višjih energijah so prijetni, topli, posameznik se počuti varno sprejeto, ljubljeno in lahko raste in se razvija v odnosu in nasploh v življenju. Človek, ki deluje iz višji energij, je prijeten in drugi so radi v njegovi bližini, zbuja zaupanje.

Kako, torej, prepoznati nižje energije in prisotnost vzorca, ki ga je potrebno predelati?

Znakov je seveda veliko. Vprašanje pa je ali ste jih pripravljeni zares videti in še več, nekaj narediti za spremembo? Tudi to, da se v resnici niste pripravljeni premakniti, je znak nižjih energij. Kajti višje bi skočile od veselja in se radostile napredka in sprememb.

Prvo vprašanje, ki si ga je smiselno postaviti je, kako se počutite? Potem si zares iz srca iskreno odgovorite, kako se zares počutite – sami sebi? Če ste si odgovorili, da ste zares dobro, da ste srečni in veseli in da vse teče, kot si želite v vašem življenju, potem vam dam petko – ste trenutno eden izmed redkih srečnežev. Če je vaš odgovori drugačen, potem veste, kaj je potrebno – začeti bo potrebno s transformacijo nižjih energij.

Vprašajte se tudi ali ste zadovoljni v poziciji, v kateri ste? Ste izčrpani in brez prave volje? Tudi to je znak, da so na delu vzorci in programi nižjih energij. Višje energije nas polnijo in nam dajejo zagon.

Vsekakor so zelo jasen znak tudi ponavljajoči se odnosi, ponavljajoča se doživljanja (neprestana jeza, nemoč, strahovi, osamljenost …), ki se vrtijo kot ena in ista plošča. Ponavljajoče se reakcije ljudi na vas. Kar naprej se znajdete v istih ali podobnih okoliščinah in situacijah. Vedno se znajdete v isti ali podobni vlogi v odnosih (reševalec, žrtev …), se dokazujete, pohvale pa kar ni. Znak je tudi, da skušate vedno ugajati in ne izrazite, kaj zares čutite.

Depresija, osamljenost … vse to so znaki prisotnosti nižjih energiji, ki vam jemljejo vitalno življenjsko moč. So kot računalniški virusi naloženi v vas.

Zapomnite si, najbolj pomembni so vaši občutki – ti vam povedo, kje energijsko ste. Zelo zgovorna pa je tudi vaša okolica, ki vam zrcali točno to, kar trenutno oddajate – vas izkoriščajo, vas nikoli ne pohvalijo, je veliko kritike, vam zbujajo občutke strahu in nemoči ali vas opolnomočijo, pohvalijo, spoštujejo, so do vas prijazni in vam dajo prostor, da ste lahko to, kar ste in ste takšni sprejeti?

Kaj vam kaže okolica? Kakšno je zrcalo?

Torej, občutki in okolica – po njih boste prepoznali, kaj je resnbično v vas in tisto, kar vam ni všeč in se ne občuti dobro za vas, lahko vedno spremenite. Vedno. To je možno. In priča sem bila že mnogim transformacijam. Ena izmed teh sem tudi sama.

Odprite se Božanskemu. V tem času nas energije še bolj intenzivno podpirajo pri prepoznavanju nižjih energij, kot tudi transformaciji le-teh v višje.

Pogumno.

Srčno.

V Življenje….

VAM LAHKO KAKO POMAGM?

Vabljeni v spremembo s programom osebne in duhovne rasti Transformirajte svoje življenje ali vabljeni k terapiji Notranji otrok.

Preberite si tudi: Kakšne vloge igramo v odnosih, zakaj nas ovirajo? Kako stopiti v svojo notranjo moč?

Košarica